top of page
IMG_6583.jpg

Interactieve lezing Be-Leef jouw Vrouw Zijn

Met een interactieve lezing neemt Yvette je letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energie-stromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen.

Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen?


Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht o.a via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken en de chakra's.

Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf

DATA: zie Agenda

Je kan Yvette ook uitnodigen de lezing te komen geven in jouw centrum of jouw bedrijf.

Neem dan contact met ons op: wycentrum@gmail.com

 

Voor wie is deze lezing bedoeld?
Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn.

Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit leven, zoals ‘de verzorgende vrouw’, ‘de ondernemende vrouw’, de sportieve vrouw’ " de sensuele vrouw" en je wilt de kwaliteiten van elke “energiestroom” in jou ontdekken en daarmee jezelf.

Voor vrouwen die zich vragen stellen als: Waar ben ik goed in? Wat kost me energie? Waar liggen mijn verlangens? Wat belemmert mij te doen wat ik wil doen? Wat zijn mijn grenzen en hoe maak ik bevredigende keuzes in mijn leven?

En ook voor een ieder die benieuwd is naar welke rol gedachten spelen in hun leven spelen en hoe je dan rust en ruimte in het leven van alledag kan vinden?

Ga jij op deze ontdekkingstocht langs verschillende rollen die je speelt in dit leven?
Wees nieuwsgierig naar de zeven godinnen/energieën die aanwezig zijn in jou, in elke vrouw.


Tijdens een interactieve lezing met Yvette maak je kennis met de energie van:
jouw onafhankelijke Artemis,
jouw sensuele Aphrodite,
jouw spirituele Hestia,
jouw huiselijke Hera,
jouw zorgzame Demeter
jouw speelse Persephone,
en jouw doelgerichte Athena...

Je ontdekt waar de metaforen van deze zeven godinnen voor staan en hoe je ze in de verschillende energievormen kunt herkennen in jezelf. Achtereenvolgens komen alle zeven godinnen/energiestromen aan de orde, hun ontwikkeling, eigenschappen, psychische problemen en mogelijkheden tot persoonlijke groei.
Je gaat stukjes van jezelf herkennen en andere stukjes ontdekken. Er openbaren zich herkenbare en verborgen krachten die je verbaasd doen staan van hun kracht en wijsheid in jou!

 

Koppeling aan chakra's

De energievelden die de godinnen inzichtelijk maken worden, krijgen nog meer diepgang en betekenis als je ze koppelt aan de diepere betekenis van de chakra's.

 

Begeleiding:
De begeleiding is in handen van Yvette Baan.
Zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.

 


♥ Laat je je verrassen en voeden♥

 

Yvette: "Met een lezing licht ik alvast een tipje van de sluier op en raak ik elke godin in jou even aan.
De koppeling aan de de betekenis van chakra's is daarbij bijzonder. Ik
 kijk uit naar de ontmoeting en reis graag samen in ons zo avontuurlijke vrouw-zijn.

Ben je daarna net zo nieuwsgierig geworden naar meer als ik 15 jaar geleden?

Dan ben je meer dan welkom deel te nemen aan het Vrouwenjaartraject waarin we een reis maken naar volledige acceptatie van jouw vrouw zijn. "

 

 

Reviews

Eigenlijk is dit meer dan een lezing. Yvette Baan neemt je letterlijk en voelbaar mee in de energiestromen in elke vrouw!! ~Lilian~

"Yvette vertelt niet alleen boeiend over de godinnen in de vrouw, maar neemt je mee op een reis naar binnen en daar ontmoet je jeZelf met alles wat er mag zijn. Zij kijkt uit naar de ontmoeting met jou!!! Kom het ervaren op deze boeiende en interactieve middag."

Yvette's bijzondere werkwijze blijft mij verassen en inspireren door haar krachtige wijze, intuïtieve, vrije, speelse, creatieve kijk op alles. Vanuit een open hart en vanuit een grote wijsheid door Volledig aanwezig te zijn in het huidige moment, ontstaat er een helende koesterende bedding waarin er ruimte wordt vrijgemaakt waarin acceptatie en transformatie mogen ontstaan... Je hebt een mooie unieke manier van begeleiden waarin er vanuit een liefdevol open hart ruimte is voor alles dat zich aandient. De combinatie van de verschillende diep-transformerende werkvormen maakt het traject tot een uniek geheel. ~Sanne~

bottom of page