top of page

Zeven energie stromen ~ Reviews

Reviews van deelneemsters over de lezingen:

Wat een beleving! De 7 energiestromen in de vrouw introductie middag. Het mag dan een eerste kleine stap zijn in de wereld van de godinnen, Ik neem zelf een grote stap in mijn Bewust Zijn toekomst. Na een dag nageschud te hebben met allerlei emoties die door mij heen gingen, voel ik me inmiddels als de passiebloem die ik als symbool van mezelf had meegenomen! Stralend, open,. Ik kan nu beter luisteren naar mn innerlijke stem (en niet de overtuigingen die er maar doorheen tetteren). En als klap op de vuurpijl heb ik in 2 dagen meer gedaan wat me blij maakt dan de afgelopen weken bij elkaar. De godinnen buitelen over elkaar heen.... Ik kijk dan ook uit naar de verdiepings middagen, om alles meer te kunnen verankeren en ook tools te leren om meer en meer MIJN leven te leiden. Mirjam.

 

Vandaag is de laatste dag van mijn vakantie en één van de leukste dagen in die vier weken vond ik de dag die ik bij jou door gebracht heb: de dag van de zeven energieën in elke vrouw workshop.

Wat mij bij is gebleven is het enorme gevoel van welkom zijn in jullie huis aan de Hugo de Grootlaan, de zorgvuldigheid waarmee de dag was voorbereid, de schoonheid waarmee jullie de ruimtes van jullie huis hebben ingericht, de heerlijkheden op de rijk gedekte tafel en die zalige kussens waarin ik mij genesteld heb in die prachtige ruimte gecreëerd in jullie kelder. Het was één groot comfortabel zijn. Hemels!

Je benaderde iedereen gelijkwaardig, met openheid en mildheid. Zonder dat we het in de gaten hadden, waren we al met de workshop begonnen. Dat wat we wilden weten over de godinnen, vertelde je op een rustige en duidelijke manier en daar waar het kon, hebben we gelachen en dat doe je ook zo mooi: je hebt een prachtige lach! Liesbeth.

 

 

De lezing van de zeven energie stromen in elke vrouw  heeft mij warme gevoelens bezorgd op een koude winterdag. Na deze workshop is mijn fascinatie voor de godinnen nog meer aangewakkerd, mede door de liefdevolle begeleiding door Yvette. Bijzonder om te ontdekken dat iedere godin in mij aanwezig is. Weliswaar de een meer dan de ander. Ik hoop dan ook dat er nog een vervolg-workshop komt, specifiek gericht op die ene godin die nog te weinig in mij aanwezig is ;-). Niet alleen Yvette wil ik bedanken voor deze fijne ervaring, maar in het bijzonder ook Wim voor de heerlijke lunch en high tea. Wat een verwennerij deze middag! Ik kom graag weer bij jullie terug. Jacqueline.

 

 

11 februari nam ik deel aan de Godinnen workshop geleid door Yvette. Een verrassende dag , mooi, dierbaar, voedend waarvan de innerlijke voeding heel rijk was en de uiterlijke voeding verzorgd door Wim, super heerlijk, gezond, verzorgd; liefde en deskundigheid was te proeven. Fijn om voor het eerst in jullie centrum te zijn geweest, en zeker niet voor de laatste keer, het was een echte traktatie aan mijzelf. Blij met de open sfeer en warmte en rust waarin alles zich kon ontvouwen. Dank je wel.

 

 

Na op de open dag te zijn geweest, heb ik een workshop De 7 energie stromen  in elke vrouw gevolgd in het centrum. Wat een gastvrijheid, genot en weldaad. Yvette is super in het begeleiden van een dergelijke workshop en het was heel leerzaam, leuk en gemoedelijk. Dank jullie wel! X Iris.

Reviews van deelneemsters over het jaartraject:

"Training zeven energiestromen in de vrouw.
Eigenlijk heeft elke vrouw recht op een training over de zeven energiestromen in haarzelf. Hoe veilig en diepgaand kun je jezelf op verschillende manieren leren kennen aan de hand van zeven mythologische godinnen, die elk een metafoor zijn voor een energiestroom waarin wij ons bevinden!

Briljant en tegelijkertijd heerlijk eenvoudig en begrijpelijk neemt Yvette ons mee op deze innerlijke reis. Psychologische kennis en diepe inzichten worden op een bewuste, praktische, veilige, creatieve, respectvolle, liefdevolle en gelijkwaardige manier aangereikt. Zodat wij als deelneemsters de ruimte krijgen om deze energieën zelf te ervaren en inzicht te verwerven in onze gedragingen en dieperliggende overtuigingen en gevoelens. We hebben gelachen en gehuild, zijn stil geweest en hebben gedanst, we mochten boosheid, sensualiteit, kinderlijkheid, kracht en overgave ervaren.... alles kwam aan bod, mocht er zijn en werd met open armen ontvangen.

Eindelijk vond ik waar ik naar zocht: een integratie van diep "oosters bewustzijn" en praktisch toegepaste westerse psychologie. En wat mij steeds opnieuw raakt, vertrouwen geeft en boeit, is dat Yvette deze training geeft vanuit haar eigen innerlijke diepte en (harts)bewustzijn: bewust, open en ontvankelijk.
Mij heeft deze training al veel opgeleverd en ik zal nog veel bezig zijn met het leren toepassen in het dagelijkse leven.
En wat een fijn idee dat er terugkomdagen komen, ik zal daar zeker één of meerdere keren te vinden zijn." ~Carina Verhoeven~

 

"Yvette's bijzondere werkwijze blijft mij verassen en inspireren door haar krachtige wijze, intuïtieve, vrije, speelse, creatieve kijk op alles. Vanuit een open hart en vanuit een grote wijsheid door Volledig aanwezig te zijn in het huidige moment, ontstaat er een helende koesterende bedding waarin er ruimte wordt vrijgemaakt waarin acceptatie en transformatie mogen ontstaan.

Je hebt een mooie unieke manier van begeleiden waarin er vanuit een liefdevol open hart ruimte is voor alles dat zich aandient.

De combinatie van de verschillende diep-transformerende werkvormen maakt het traject tot een uniek geheel." ~Sanne~

 

"Dit traject heeft een ware transformatie bij mij te weeg gebracht, huilen, lachen alles mag er zijn op ieder moment in het leven. Het leven mag geleefd worden, het mag een avontuur zijn en hoeft niet perfect of volgens andermans regeltjes. Dankzij de persoonlijke en betrokken begeleiding van Yvette heb ik in de training de ruimte ervaren om volledig en veilig mezelf te mogen zijn." ~Mireille~

 

0_0_0_0_326_244_csupload_69395439_large.
80192850_1419218228253994_73465302382742
bottom of page