WY laat energie stromen

Thuis

mantrazang, klankconcerten, vrouwentraject, massage, reiki, coaching, meditatie

Over het ontstaan:

Ruim vijfentwintig jaar geleden kochten we ons sfeervolle jaren 30 huis met toen al de intentie dat we er veel mensen in wilden gaan ontmoeten. Dat het de vorm van een prachtig ontmoetingscentrum zou krijgen konden we toen niet voorspellen!! Voor ons voelt het heel goed en we heten een ieder die bij ons langs komt dan ook meer dan welkom bij een van onze activiteiten 'Thuis' !    

                                                              

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou!!

WY laat energie stromen!! 

Klik hier om meer informatie over het Centrum 'Thuis' te vinden!

Nieuwe ruimte

Yoga, moving meditations, mantra zang/dans en meer

 

WY Centrum voor Bewust-Zijn heeft  er per augustus 2019  een 'Nieuwe Ruimte' bij gekregen in het voormalige NMI-gebouw aan de Hugo de Groot-

plein 1, zij ingang hoek Vlietweg / Coornhertstraat in Dordrecht. Deze ruimte is groter en ook meer geschikt voor (dans)evenementen. Wellicht ben je er al eens geweest voor één van de wekelijkse activi-teiten die er al plaats vinden.

Onze 'Nieuwe Ruimte' staat voor:  Vrijheid en beweging in jezelf ontdekken en laten stromen, door te leven vanuit je true value en te ontdekken welke "nieuwe ruimte" er in jezelf mag ontstaan.

Klik hier om meer informatie over de Nieuwe Ruimte te vinden!

DJOJ Rotterdam

Copacabana Breda

Dance events

mantra dans ~ 2getherinDance ~ werelddans

WY nemen je mee dmv dans, beweging, muziek, stem/lichaamswerk, lachen, spelen, meditatie en stilte naar:

 

Verbinding met jezelf

Verbinding met de ander en jezelf
Verbinding met de stilte en liefde in jezelf

Op deze dansavonden ( die o.a. gegeven worden in Rotterdam en Breda) maak je contact met de ander vanuit het contact met Jouw-Zelf. Echt contact waarin je bij jezelf mag blijven. Binnen deze grenzen mag en kan je anderen ontmoeten, zodat je je verbindt van hart tot hart met de ander en energie van liefde en verbinding in beweging zet.

Klik hier om meer informatie over de Dance Events te vinden!

WY in de TENT

Wim en Yvette hebben een prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven: een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een mooie grote en vooral sfeervolle tent. 

Elk jaar in de zomerweek waar 25 juli in valt organiseren zij "WY in de Tent".  Een week lang kamperen op het Stayokay kampeerterrein in de Hollandse Biesbosch te Dordrecht en volop met elkaar  genieten van allerlei ontspannende activiteiten als klankconcerten, meditatie, dans, djembe spelen, lezingen, yoga, kinderdrum, mantra zingen en op 25 juli een prachtige fire ceremony ivm "De dag buiten de tijd" (het nieuwjaars ritueel van de Maya's). Dat alles op donatie basis.

En ook dit jaar zullen ze er weer in de zomer staan!

Klik hier om meer informatie over WY in de tent te vinden!

Locatie: Chateau Noncourt in Noord Frankrijk is een uit de 16e eeuw daterend kasteel, dat ligt in de regio Champagne-Ardenne. Een sfeervolle plek in een mooi stukje Frankrijk.

Retraite in een Frans Chateau

“Balans in lichaam, hart, geest en ziel in een prachtige omgeving"    8 t/m 14 augustus 2021 wordt een unieke week waarin wij onze kennis en passie graag delen met jou! Het is een reis naar binnen toe. Laat je inspireren en ervaar de verbondenheid met jezelf, elkaar en de prachtige natuur. Je vertoeft een week lang in de magie van klank & stilte. Voor deze week hebben Wim en  Yvette  een intiem programma samengesteld dat volop zelfonderzoek, rust, vitaliteit, vreugde, liefde, warmte en verbinding geeft. Ervaar het ene moment rust en verstilling, het andere moment vitale energie vol levenslust. Een week met inspirerende ontmoet-ingen met gelijkgestemden. Volop genieten van het onderzoek en de verwondering in wat jou beweegt.
 

Klik hier om meer informatie over de Retraite  te vinden! 

WY, Centrum voor Bewust-Zijn
Hugo de Grootlaan 85
3314 AG Dordrecht

06-10257152

Of neem contact met ons op via ons contactformulier!

Geef ons een like of volg ons ook op onze social media!

  • facebook-wit-01
  • instagram-wit-01

Facebook

Instagram