WY laat energie stromen

 

Thuis

mantrazang, klankconcerten, vrouwentraject, massage, reiki, coaching, meditatie

Ruim vijfentwintig jaar geleden kochten we ons sfeervolle jaren 30 huis met toen al de intentie dat we er veel mensen in wilden gaan ontmoeten. Dat het de vorm van een prachtig ontmoetingscentrum zou krijgen konden we toen niet voorspellen!! Voor ons voelt het heel goed en we heten een ieder die bij ons langs komt dan ook meer dan welkom bij een van onze activiteiten 'Thuis' !    

                                                              

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou!!

WY laat energie stromen!! 

Klik hier voor meer informatie 

Nieuwe ruimte

Yoga, moving meditations, mantra zang/dans en meer

 

WY Centrum beschikt vanaf augustus 2019 over de 'Nieuwe Ruimte', een zaal in het voormalige NMI-gebouw in DordrechtDeze ruimte is op loopafstand van 'Thuis' en meer geschikt voor grotere evenementen. 

Onze 'Nieuwe Ruimte' staat voor:  Vrijheid en beweging in jezelf ontdekken en laten stromen. Leven vanuit je true value en ontdekken welke "nieuwe ruimte" er in jezelf mag ontstaan.

Klik hier voor meer informatie

Dance events

mantra dans ~ 2getherinDance ~ werelddans

WY nemen je mee dmv dans, beweging, muziek, stem/lichaamswerk, lachen, spelen, meditatie en stilte naar:

Verbinding met jezelf

Verbinding met de ander en jezelf
Verbinding met de stilte en liefde in jezelf

Tijdens de dansavonden ( bv in Rotterdam en Breda) maak je contact met de ander vanuit het contact met Jouw-Zelf. Echt contact waarin je bij jezelf mag blijven. Je ontmoet anderen waarbij je je verbindt van hart tot hart met de ander en energie van liefde en verbinding in beweging zet.

Klik hier voor meer informatie 

WY in de TENT

We hebben een prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven: een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een mooie grote en vooral sfeervolle tent. 

Elk jaar in de zomerweek waar 25 juli in valt organiseren we "WY in de Tent".  Een week lang kamperen en volop met elkaar  genieten van allerlei ontspannende activiteiten als klankconcerten, meditatie, dans, djembe spelen, lezingen, yoga, kinderdrum, mantra zingen en op 25 juli een prachtige vuur ceremonie ivm "De dag buiten de tijd" (het nieuwjaars ritueel van de Maya's). Dat alles op donatie basis.

Klik hier voor meer informatie