top of page

retraite voor vrouwen in de bossen van Voorthuizen

IMG_3259_edited.jpg
IMG_3037.jpeg
IMG_9718.jpeg

Wat bied ik jou op deze magische plek?

Mijn woonwagen midden in de bossen in Voorthuizen is een retraite plek  voor jou....mooie vrouw.

Wil jij een weekend (of twee dagen door de weeks) alle aandacht voor jou en je daarin openen voor mijn bijdrage aan jou in de vorm van Reiki 1 of Reiki 2?  Of een Coaching-retraite door middel van wandelen, zijn, energetische behandelingen, soundhealing, rust, liefde, toewijding en zakken in dat wat in jou gehoord wil worden?

Wil je mogen luisteren naar jouw impulsen en de fluistering van je ziel ontvangen?

 

Dan ben je welkom....

Ik open mij voor jouw behoefte en  kijk uit naar de ontmoeting met jou in ons prachtige energieveld waar alles al aanwezig is, maar dat enkel wacht op de aanraking van de herinnering.......

Yvette Charlotte

 

 

 

 

 

 

 

Een  Reiki 1 cursus   1 op 1

Je ontvangt met een tijdsinvestering van 10 uur verdeeld over twee dagen:

-alle informatie, meditaties en oefeningen die behoren bij Reiki 1

-de vier initiëringen behorende bij Reiki 1

-een energetische behandeling van mij aan jou

-het officiële Reiki 1 certificaat 

-twee overnachtingen en alle maaltijden

 

Een Reiki 2 cursus   1 op 1 

Je ontvangt met een tijdsinvestering van 12 uur verdeeld over twee dagen:

-alle informatie, meditaties en oefeningen behorende bij Reiki 2

-de initiëringen behorende bij Reiki 2

-een energetische behandeling van mij aan jou

-het officiële Reiki 2 certificaat 

-twee overnachtingen en alle maaltijden

 

Coachings weekend  incl. Reiki 1 of 2

Je ontvangt met een tijdsinvestering van 16 uur verdeeld over twee dagen:

-alle informatie, meditaties en oefeningen behorende bij Reiki 1 of 2

-de initiëringen behorende bij Reiki 1 of 2

-meerdere energetische behandelingen

-een soundhealing

-verschillende coach-sessies afgestemd op jouw behoefte en heling

-het officiële Reiki 1 of 2 certificaat 

-twee overnachtingen en alle maaltijden

Coachings/retraite weekend zonder Reiki 1 of 2 

Je ontvangt met een tijdsinvestering van 12 uur verdeeld over twee dagen:

-verschillende coach-sessies afgestemd op jouw behoefte en heling

-meerdere energetische behandelingen,

-een soundhealing

-twee overnachtingen en alle maaltijden

Reiki master opleiding

Ook is er de mogelijkheid om wanneer je Reiki 1 en 2 al hebt een Reiki 3/master opleiding te volgen met een start weekend in Voorthuizen.

 

Over REIKI 1:

Ben je benieuwd wat de kracht is vanuit jouw ware bron van energie en hoe deze kracht jou kan ondersteunen in het leven van alledag? Ben je (hoog) sensitief en is je wens deze energie liefdevol veilig en functioneel neer te zetten in je leven? Ervaar je de energiestroom van liefde, maar vind je het moeilijk hierin altijd te openen? Zou je meer stroming vanuit je hart willen ervaren? Zou je op sommige momenten jezelf willen geruststellen of energie willen geven aan een vermoeid lichaam? Wil je al langer werken met energie of ben je nieuwsgierig wat het jou brengt? Dan ben je meer dan welkom dit weekend in de energetische energie vanuit de bron genaamd Reiki mee te ervaren. Na dit weekend kun je jezelf behandelen en je gezinsleden/familie. Je krijgt een Reiki 1 certificaat en bent geïnitieerd in Reiki 1.

Over REIKI 2:

Dit weekend is voor iedereen die ingewijd is in de eerste graad van Reiki en daar al een half jaar of langer toegewijd aan is.

Ik neem je dit weekend mee naar meer en meer intuïtief volgen wat jouw energetische beweging is binnen de Reiki Traditie. Door middel van adem- en meditatie technieken leer je dicht bij jezelf te blijven en in deze liefdevolle aandacht voor jezelf deze universele Reiki energie nog krachtiger door te geven aan anderen. Zowel door directe aanraking maar ook op afstand. Je leert de drie Reiki symbolen die afkomstig zijn uit de Japanse Zen Boeddhistische traditie. Wanneer je deze symbolen over gedragen krijgt, kun je ze inzetten tijdens een 1 op 1 behandeling of met een afstandsbehandeling. Je verbindt jezelf daarmee als het ware nog meer als bij Reiki 1 met de helende kracht van je ware zelf. Net als bij Reiki 1 leer je Reiki 2 ook puur voor jezelf. Door Reiki groei je in jouw zelf bewust Zijn. De helende kracht van de Reiki energie helpt je en leert je om te gaan met de situaties die je in je leven tegen komt. Door te leren op afstand te behandelen kun je ook jezelf of een situatie die moeilijk lastig of pijnlijk is Reiki geven. De symbolen steunen je om meer in je kracht te staan. Wil jij dieper en intenser Reiki ervaren in je leven? Wil jij anderen Reiki kunnen geven? Wil je niet alleen fysiek maar ook op afstand met de universele energie werken? Wil je een nog diepere staat van Ont-Spannen ervaren? Is jouw levensdoel meer en meer bewust worden en daarin zowel geestelijk als lichamelijk gezonder leven? Dan ben je welkom dit weekend.

Over Coaching:

In een therapeutisch/coach traject onderzoeken we wat jou belemmert en/of triggert waardoor je energie niet vrij kan stromen. Je krijgt meer inzicht in de kracht van je gedachten (uit het hoofd). Je maakt voelbaar contact met overtuigingen en of (oude) pijn blokkades die je belemmeren te zijn wie je bent (door het hart). Door deze blokkades onder ogen te zien, aandacht te geven, te doorvoelen en onderzoeken zal je je Zelf (her)ontdekken (naar het bekken). Je zult meer bewust keuzes maken en daardoor rust en ont-spanning ervaren in het dagelijks leven (meer levensenergie).

Ik maak gebruik van diverse methodes en technieken om je bewustzijn te vergroten. Uitgangspunt is voelen. Waarlijk zakken naar wat er gevoeld wil worden in het moment. Daar naar kijken, luisteren en onderzoeken.

De boodschap verstaan van jouw lichaam. Luisteren naar het hart en voelen in het bekken, waardoor er opnieuw contact gelegd kan worden met jouw ware Zijn, Jouw bronessentie. 

De bossen:

We zijn in de bossen van de Hoge Veluwe. En in contact met deze oeroude moeder aarde kun je zakken naar je bekken, naar je ware bronessentie, jouw bestaansrecht. Je kunt de rust daarin ervaren en de fluistering van je ziel horen. Daar voorbij aan alle gedachten en conditioneringen zijn antwoorden hoorbaar. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Energetische behandeling:

Een Reiki of energetische behandeling bestaat uit het in balans brengen van energiestromingen in je lichaam. Als je Reiki ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie. Vanuit het standpunt 'alles is energie, alles is trilling' geef ik de universele energie via mijn handen door aan die plekken in het lichaam die in onbalans zijn geraakt. Een Reiki behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren en kan het lichaam ondersteuning bieden in het zelf helende vermogen, zowel fysiek, emotioneel als op geestelijk niveau. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen vermoeidheid, fysieke pijn en of psychische klachten veroorzaken. Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen! Je leert (weer) te luisteren naar de taal van je lichaam en geest en dit te ondersteunen in plaats van jezelf voorbij te lopen en of je ziektesymptomen te negeren of te onderdrukken.

 

Een energetische behandeling helpt je:

 • open te staan voor je intuïtie

 • contact te maken met (ontkende) gevoelens in jezelf

 • je  energetische blokkades op te lossen

 • in je kracht te komen staan

 • je Zelf meer en meer te aanvaarden

 • contact te leggen met jouw diepere behoeften en

 • verlangens, ze te herkennen en te uiten

 • te groeien en daarop te vertrouwen

 

Een energetische behandeling:

 • geeft diepe ontspanning, ruimte en rust

 • brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is

 • ondersteunt het zelf helend vermogen van het lichaam

 • ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en groei

 • brengt je dieper bij je innerlijk weten

 

De Japanse naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh', of in het Nederlands 'De Usui Reikimethode'. Reiki is een vorm van energieoverdracht. De helende energie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door Reiki te geven of te ontvangen wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt ontwikkeling en groei in gang gezet. Makkelijke en niet knellende kleding is gewenst ter bevordering van de ontspanning.

 

Woorden van een client na een energetische behandeling:

"Ik ontving van Yvette een bijzondere reiki-behandeling. Uitgangspunt van deze behandeling was ademen met je hart. Ik zat langere tijd op slot in mijn emoties en verbinding naar mezelf, ook mijn rugpijn begon weer op te spelen. Dit gaat vaak samen bij mij. Tijdens de Reiki-behandeling ervoer ik steeds meer diepe rust en het meer zakken in mijn lijf. Mijn ademhaling werd rustiger en ik voelde een totale overgave van wat er op dat moment plaats vond. Laten zijn wat er is en via mijn hart dit in en uit ademen is wat Yvette me mee gaf. Ik voelde totale berusting. Heerlijk om ruim een uur liefdevolle energie te mogen ontvangen. Mijn rugpijn was de dag daarna zo goed als over en de verbinding met mezelf was veel voelbaar . Dank je wel voor deze fijne ervaring! Lieve Groetjes, Manon!" 

 

 

Energetische Sound healing met klankschalen (privé sessie)

Tijdens een energetische soundhealing combineer ik de energie stroming van de Reiki met de helende resonerende klanken van stem, klankschalen en andere meditatieve instrumenten. Een uur lang lig je ontspannen en laat je je meevoeren op een reis waarin het hele lichaam zowel fysiek als op zielsniveau terug kan keren naar jouw natuurlijke resonantie, jouw trillingsfrequenties. Daar waar jouw oorspronkelijke staat van Zijn ervaren kan worden. Je her-innert. Het wordt opnieuw ver-innerlijkt.

 

Hierdoor is het makkelijker oude onopgeloste of vaste patronen los te laten. Je lichaam is de sleutel tot heling.

Het hoeft alleen maar letterlijk opnieuw aangeraakt te worden.

Woorden van een client na de soundhealing:

Ik was de bofferd die mocht klankreizen. Een zachte aanraking van handen en geluiden was een uur lang mijn deel. Wat een heerlijke integratie van zoveel voortdurend in elkaar overvloeiende klanken, handen en geluiden. Het leek wel een heel team wat aan het werk was. Grandioos! Wat een ontdekking, Yvette, om deze soundhealing zo te ontwikkelen, want zeker ook energetisch wervelde mijn lichaam."

Het was bijzonder en rustgevend tot in de diepste lagen! Fijn te mogen ervaren Yvette!  Aanrader voor iedereen!" 

 

"Eigenlijk wist ik niet goed wat ik kon verwachten voordat ik aan deze sessie begon. Je wordt ontvangen in een sfeervolle en warme omgeving. En dan begint een beleving van klank, kleur, zang , geur en aanraking. Voor mij betekende dat een reis sterk naar binnen toe, alsof ik deel uit maakte van een eeuwenoud en belangrijk ritueel. Dit alles onder de liefdevolle begeleiding van Yvette. Dat zij dit alleen voor elkaar krijgt, is wonderlijk, want je hebt het gevoel dat er meerdere mensen rond de tafel staan.

Al met al een bijzondere ervaring!~Shirley

QXFG5959.jpeg
XRWS0625.jpeg
FCXO2940.jpeg
bottom of page