top of page

WY in de tent 2023
23 juli t/m 30 juli

Na een geweldige en goed bezochte week eind juli 2022 gaan we ons klaar maken voor de editie 2023.

Vanaf vandaag kun je je inschrijven met een voor-reservering voor de camping.  Je krijgt dan in het voorjaar 2023 de eerste keus op een definitieve plek.

 Aanmelden kan via wycentrum@gmail.com

 

 

 

 

 

Verder informatie volgt in januari 2023

 


Wij nodigen je uit om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

Wij, Wim en Yvette, hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die aanvankelijk tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote ronde tent waarmee we ook al reisden voor activiteiten in Ibiza en Noord Frankrijk.

WY in de tent is de hele week toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft voor de programma onderdelen.

Je kan er voor kiezen een middag, avond of hele dag te komen en daarna weer naar huis te gaan. Het kampeerterrein van het Stayokay Hostel in Dordrecht was de afgelopen vijf jaar ook al de prachtige plek waar we ont-moeten in Zijn en ervaren wat verteld, gevierd of gedeeld wil worden. Dit jaar hebben we het hele kampeerterrein afgehuurd voor al onze gasten

 


WIJ KIJKEn uit NAAR een ONTMOETING met jou

bijvoorbeeld OP 'DE DAG BUITEN DE TIJD' op 25 juli 2023

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om een indruk te krijgen staat hier nog het Programma

WY-in-de-tent 2022*

* wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in het programma wanneer dit nodig is.

 

maandagochtend 25 JULI

    Hatha yoga met Jolande van der Wal- Lifestyle Studio

    10:00-12:00u   ~ in de grote tent

Hatha Elementen Yoga. Deze gevarieerde Hatha Yoga les brengt je contact met jouw natuur. Hatha betekent letterlijk zon - maan yoga, waarbij het mannelijk (Yang) & vrouwelijke )Yin in balans worden gebracht. Door de natuur elementen ( water, vuur, lucht, aarde) hier aan te verbinden kom jij innerlijk tot rust en in balans. We werken in ook letterlijk in de natuur, de Biesbosch is ons speelveld en zal tijdens de les ingezet worden als metafoor voor de elementen in onszelf. Praktisch gezien doen we Yoga houdingen / asana, Mindfulness en Meditatie oefeningen, Ontspannings en Ademhalings oefeningen. Neem je yogamatje mee en laat je verrassen door deze heerlijke Yoga les!

maandagmiddag 25 JULI

    Sacred earth dance meditation olv Yvette Baan

    13:00-15:00u   ~ buiten

    

Voel jij je geroepen deze middag aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar. Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van vele mensen bij elkaar een beweging op gang kan zetten. De aarde is je dankbaar. De aarde ben jij. Wees dankbaar naar jezelf. Sluit je aan bij deze intense rakende en verbindende dans meditatie

"This earth does not belong to us, we belong to this earth!” 

Deze dansmeditatie wordt begeleid door Wim en Yvette

maandagavond  25 JULI  SPECIAL~ SPECIAL ~ SPECIAL

     “DE DAG BUITEN DE TIJD“ met Drumceremonie

     ( 16:00) of 18:00-22:00u  ~ in de grote tent en buiten

WY in de tent is elk jaar precies in de week van de dag buiten de tijd! Dat doen we met een speciale reden.....

 

Wat is de dag buiten de tijd?   Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya.

24 juli is de laatste dag van het Mayajaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag dat het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de wereldwijde Rainbow meditatie die we doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte.

 

We starten deze mooie ceremoniële avond met een pot luck, een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt en dat deelt met alle andere aanwezige gasten.

NB je bent ook welkom vanaf 18 uur als je niet mee wilt of kan doen met de potluck!

 

Programma:

vanaf 16:00u bijeenkomen en pot luck voor diegene die daar voor inschrijven.

17:30 afronden pot luck en voorbereiden mantra-meditatie

Daarna start ceremonie

18:00 mantra meditatie inspiratie moment

19:30 pauze moment

20:00 wereldwijde rainbow meditatie

21:00 drum-handpan-vuurceremonie met lichtweg

DRUMCEREMONIE

De resonantie van de drums laten je lichaam, geest en ziel samen vallen als één. Tijdens de meditatieve ceremonie maken de diep resonerende klanken van de drums ruimte in jouw lichaam, waardoor energie kan doorstromen en blokkades kunnen oplossen die niet meer dienstbaar zijn aan je. Je kunt zelf mee drummen of het drummen alleen ondergaan. 

Er ontstaat voelbaar rust, ruimte en ont-spanning. 

(Neem zelf eventueel je drum mee, een dekentje en een kussentje)

22:00 afronden

dinsdagochtend  26 JULI 

     Osho hart chakra meditatie  met Yvette Baan

     10:00-11:30u  ~ buiten

    

Deze milde beweegmeditatie voer je uit op de mooie muziek van Karunesh onder leiding van Yvette.

Deze meditatie kan je helpen je hart, lichaam en ziel te openen en te verfrissen. Het draagt bij aan je innerlijke balans en welzijn. Vanuit je hart open je je eerst naar iedere windrichting apart, waarna de bewegingen samengevoegd worden. De herhaling zorgt voor een heerlijk meditatief gevoel, die je extra gewaar wordt wanneer de beweging in de laatste fase tot rust komt in een zittende bewustwording. 

dinsdagmiddag  26 JULI ~ SPECIAL!!! ~

     bijzondere muzikale lezing van onze speciale gast Hans Houkus

    12:00-14:00u  ~ in de grote tent

Hans Houkes maakt keramische instrumenten en interactieve klankinstallaties. Daarnaast is hij een van de oprichters van de ResonanceGroup, een internationale organisatie die zich inzet om de menselijke geest te verheffen door verbinding te maken met geluid als een natuurlijke kracht. Hans geeft muzikale lezingen over de hele wereld waarin hij uitlegt hoe zijn zoektocht naar harmonische klanken hem bracht bij het maken van zijn instrumenten en installaties. Tijdens deze muzikale lezing vertelt hij ook over zijn ROHS principe (Random Omnidirectional Harmonic Sounds) waarop al zijn interactieve klankinstallaties gebaseerd zijn. Een lezing die naast uitleg ook vooral zal bestaan uit luisteren en ervaren….

(neem zelf een dekentje en kussentje mee.)

 

Meer info over wat Hans doet vind je op www.stonewhistle.com 

dinsdagmiddag 26 JULI    

     SOULVOICE met Terry Elsten

     16:00-18:00u   ~  in de grote tent

Op deze oriëntatie middag laat Terry  Elsten je kennismaken met de kracht van je eigen stem, middels de Soul Voice® methode. 

 

Deze internationaal bekende en m.b.v. wetenschap ontwikkelde methode stelt je in staat om via stemklank psychische en/of lichamelijke klachten concreet te maken door er geluid aan te geven en zo op te heffen.    

Stemheling is eeuwen oud. Denk maar aan medicijnmannen en -vrouwen, aan sjamanen. Denk maar aan slaapliedjes, sussende deuntjes, die moeders zingen voor hun kinderen.  

Je hoeft niet te kunnen zingen! Daar heeft het niets mee te maken. Maar je stem heeft wel degelijk oerkracht!  

meer over Terry: https://www.facebook.com/groups/929020520614791

dinsdagmiddag 26 JULI    

     MINERALEN ervaren met Steven Wouters

     14:30-17:00u   ~  in de ronde tent

 

Ben je geïnteresseerd naar de werking van mineralen in combinatie met jouw persoonlijk energieveld? Dan is dit een prachtige gelegenheid. Steven Wouters heeft veel gereisd en op vele plekken in de wereld zijn mineralen gevonden. Hij kan boeiend vertellen over zijn passie.

Steven neemt je samen met Yvette mee in deze wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Je legt je persoonlijke grid. Een grid is een edelsteen formatie die je neerlegt in een persoonlijk ritueel om bewust te worden van je persoonlijke groei op dit moment.

Wat heeft de energie van de stenen jou deze middag te vertellen? Je kunt ook een prive sessie reserveren bij Steven gedurende de hele WY in de tent week.

dinsdag avond 26 JULI 

     Satsang en soundhealing olv Yvette Baan, Arjan Leushuis en Wim Danckaarts

     19:30-21:00u   ~ in de ronde tent

Deze avond is voor iedereen die behoefte heeft aan delen en samen zijn, ont-spannen en verbinden met jezelf.

We zingen, mediteren en delen in het veld van energie wat op dat moment aangeraakt wordt.
We sluiten de avond af met een soundhealing/klankreis.

Wat is Satsang? Het woord komt uit het Sanskriet: Sat is waarheid en Sanga gemeenschap. Satsang betekent: "samen zijn in waarheid".
De essentie van Satsang is de openbaring van datgene wat in voortdurende stilte altijd aanwezig is. Al vele jaren komen mensen overal ter wereld bijeen om uitdrukking te geven aan hun diepste verlangen: vrede te vinden in zichzelf en een oprecht en vreugdevol leven te leiden met achterlating van religies, filosofieën en concepten. Satsang is een directe weg zonder specifieke technieken en methoden.
Het enige wat van belang is, is dat je het verlangen en de bereidheid hebt om te zien wie je werkelijk bent.

De essentie van satsang is de herkenning van dit als je eigen ware natuur: bewustzijn, zijn en vrede.
Het is de realisatie: ik ben Dit! Om de waarheid te vinden hoef je je niet in te spannen en ook niets te geloven.
Het is juist het moeiteloze einde van zoeken en nodeloos lijden. Het is Vrijheid hier en nu.

Ben je bereid stappen te nemen voorbij alle gedachten patronen die jou belemmeren je blij en vrij te voelen?

Dan ben je welkom bij deze Satsang. Yvette neemt je mee en we eindigen de avond met het geven van een kleine soundhealing samen met Wim en Arjan waarin je mag ontspannen. Je lichaam kan daarin de release krijgen die het nodig heeft om deze spanningsvolle tijd te aanvaarden.

dinsdag avond 26 JULI 

   YOGA NIDRA   met Wim van Nimwegen

    19:00 - 20:30  ~ in de grote tent of buiten

YogaNidra is een zachte meditatieve yogastijl. Zijn in je lichaam, liggend op je matje onder een zacht en warm dekentje. Zo kun je lekker ontspannen deze dag afsluiten. Wim van Nimwegen verzorgt deze les. Bij lekker weer is de les buiten. 

   

woensdagochtend  27 JULI  

     Chakra dans   met Yvette Baan

     10:00-11:00u   ~ in de grote tent

Samen met  Yvette  lekker zacht, energetisch meditatief dansen om de dag ontspannen te beginnen en al je energie banen te voelen stromen in liefde voor en naar jezelf.

woensdagochtend  27 JULI  

    Jouw Human Design....  olv Corine van Zoelen

    11:00u- 13:00 uur   ~ in de ronde tent


Corine van Zoelen begeleid bewuste spirituele ondernemers met hun (online) bedrijf. Zij geeft een bijzonder interessante workshop genaamd Human Design.
Human Design is een combinatie van de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, de
kwantummechanica, de biochemie en de genetica. Via je geboortedag, tijdstip en plaats vind je je geboortekaart. Je Human Design Chart.
Tijdens deze workshops geeft zij algemene uitleg over Human design. We kijken naar de 9 centra, gates en kanalen, de 5 types en verschillende profielen. Alles staat in je chart. Je positieve eigenschappen, je schaduwzijden, je zielskwaliteiten, life's work en purpose.
Je leert jezelf beter kennen en voelt de connectie met de bron. Er is ook ruimte om persoonlijke vragen te stellen mbt jouw chart.

LET OP! Vraag voor de workshop je chart gratis aan via deze link.
https://www.humandesign.nl/nl/gratis-chart-aanvragen/
Print het uit en neem het mee. Of sla het op op je telefoon.

woensdagmiddag 27 JULI ~ SPECIAL!!! ~

     MANTRA CONCERT met gast muzikant Eve McGowan olv Yvette Baan, Arjan Leushuis en Wim Danckaarts

     14:00-16:30u   ~ buiten

Wim, Yvette en Arjan nodigen je van harte uit om samen  te ervaren wat mantra's jou doen.

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren.

Wij inspireren je met onze muziek en het zingen van de mantra's die in het moment resoneren met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als bv. harmonium, drums en handpan.

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

woensdagavond  27 JULI 

     handpan meditatie met Arjan Leushuis

     20:00-21:30u  ~ ronde tent

Een handpan meditatie neemt je mee in diepe lagen van het onderbewuste.

Je ligt op een matrasje en laat de muziek binnen komen. de muziek laat je reizen...reis je mee...

Voor deze meditatie is er plek voor max 8 deelnemers. 

woensdagavond  27 JULI 

     Dansen met Irene Voorbij

     19:00-21:00u  ~ buiten

Dansen en muziek zijn grote passies van Irene Voorbij. 

Tijdens deze dansworkshop nodigt zij je uit om één te worden met de muziek en expressie te geven aan je onderbewuste. Je komt in contact met je lichaam en je gevoelsleven en verenigt als het ware lichaam, geest en ziel. Niet gek dus dat de mensen al eeuwenlang dansen tijdens vieringen, rituelen en ceremonies. 

Je danst zonder te praten op verschillende soorten beats en stijlen muziek. Voel je welkom en ervaar je diversiteit. Je mag stralen, openen, en aanwezig zijn in het hier en nu.

donderdagochtend 28 JULI   

     De zes Tibetanen  olv Yvette Baan

     10:00-11:00u  ~ grote tent

De serie oefeningen van De zes Tibetanen bestaan uit een zestal technieken die makkelijk uit te voeren zijn en een zeer krachtige werking hebben op het vernieuwen van de natuurlijke levenskrachten van het lichaam. Zoals het verouderingsproces terug draaien en je een grenzeloze vitaliteit opleveren. Ook brengt het dagelijks doen van deze oefeningen de seksuele energie volop in beweging. Ben je nieuwsgierig? Wil je meer weten en deze oude techniek ( weer) oppakken, kom dan mee doen. We starten deze ochtend met een mooie meditatie en eindigen ook weer in meditatie.

donderdagmiddag 28 JULI   

      Body & mind Qigong met Belinda Christiaans

     12:00 - 13:30   ~ grote tent

Met ontspannen, maar gefocuste aandacht maak je de Qigong bewegingen                       

Die helpen je rust te ervaren en vitaler te worden. Het is een Chinese bewegingsleer voor versterking van lichaam en geest.

Met eenvoudige vloeiende bewegingen leer je de energie meer te laten stromen.
Die doorstroming van energie, maakt je lichaam ontspannen en krachtig. Tijdens de oefeningen gebruik je visualisatie, meditatie, adem, klanken en beweging 

Voor wie?
Juist wanneer je fysieke klachten ervaart kun je Qigong beoefenen, (ook zittend mogelijk)  Het kan altijd!                                                    Het kan je in het bijzonder helpen als je last hebt van stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hoofd-, schouder-, nek- en rugklachten, burnout. Geen klachten dat is fijn en ben je ook meer dan welkom!

Wat doet het?                                                                                                                       

Je constateeert een duidelijke verbetering op fysiek en emotioneel gebied. Deze eeuwenoude bewegingen hebben ook een verjongend effect.

*Zorgt voor je rust en ontspanning
* Vergroot je concentratie
* Ontspant je lichaam en organen
* Stimuleert je hersenen
* Versterkt je immuunsysteem

Meer lezen: kijk op Qigong Yoga Barendrecht Spijkenisse Brielle | Belinda Christiaans

donderdagmiddag 28 JULI 

     DJEMBE workshop met Wim Danckaarts en Jaco de Boer

     14:30-16:00u  ~ buiten

Onder de bezielende leiding van Wim en Jaco de Boer spelen we samen djembe en ander drum of ritme materiaal. Bij mooi weer in de buitenlucht en anders in de sfeervolle tent. Eén ding staat vast… het wordt een feestje voor jong en oud! Neem een eigen stoel en ev. drum mee. Je kunt een djembe van ons gebruiken zolang de voorraad strekt!

donderdagavond 28 JULI  

    Op adem komen olv Yvette Baan, Arjan Leushuis en Wim Danckaarts

     19:00-21:00u   ~ in de grote tent

SOUNDHEALING en adem meditatie met Yvette, Arjan en Wim  

Yvette neemt je mee in een adem meditatie waarin je samenvalt met de ontspannende energie die op dat moment aanwezig in klank.

Je komt letterlijk op adem.

Vervolgens laat je je meevoeren op de klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, windchimes, oceandrum, handpan, the native flute of andere akoestische klanken. 

Even helemaal niets hoeven doen, enkel ademen en meedeinen op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen

De resonantie van klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust, verminderen daardoor stress en werken diep ontspannend.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

vrijdagochtend 29 JULI

     "Oerklinken"  liefde in stem en lichaamswerk voor mannen en vrouwen 

     Thema: "onze zeven energie stromen" olv Yvette Baan

     10:00-11:30u   ~ in de grote tent

Oerklinken is klinken vanuit jouw ESSENTIE, jouw BRON.  Deze bijeenkomst ga je klinken vanuit jouw bron. Oer staat voor essentie! Deze workshop is voor mannen en vrouwen. De adem neemt je mee, voelend waar jouw wijsheid, expressie en levensvreugde zit. Opdat er een optimale energie, een volle zuivere doorstroom mag zijn van hoofd, keel, hart en bekkengebied. Bevrijden, voelen en verdiepen zijn de uitgangspunten van deze mooie bijeenkomst. 'Oerklinken' is een moment waarin je jouw stem kan horen. De stem die van binnenuit komt. Niet te verwarren met de stem die wij zelf vorm geven via gedachten of andere waarnemingen.

Dans, wieg, beweeg en klink vanuit dat wat jou beweegt en leef!

Je wordt meegenomen op een reis die je wakker maakt en laat overstromen van liefde voor jezelf.

♥  vrijdagmiddag 29 JULI ~ SPECIAL!!! ~

     Internationale dans workshop olv Wim Danckaarts

      13:00-15:00u   ~ In de grote tent

De workshop 'Internationale (traditionele) dans neemt je mee naar de wereld van de authentieke folklore dansen. Dansen met een verhaal. Dansen met vaak vaste patronen en passen die zich herhalen. Dansen in een kring of met een partner. Ruim veertig jaar al geef ik lessen en workshops. Deze middag laat ik jullie ervaren en genieten van deze heerlijke danswereld met zijn prachtige muziek.

♥  vrijdagmiddag 29 JULI vrouwencirkel

      Be-leef de zeven energiestromen in elke vrouw met Yvette Baan

      15:00-17:30u   ~ In de ronde tent

Een uitnodiging voor alle vrouwen voor een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf. Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve workshop letterlijk en voelbaar mee in het palet van de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw.

Dit doet ze dmv  ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Ga jij mee op deze verbindende en helende  ontdekkingstocht in sisterhood? lees meer: https://bewusthart.nu/evenementen/lezing/

vrijdagavond 29 JULI

     De Nadabrahma MEDITATIE 

     19:30-21:00u   ~  in de ronde tent

Met deze OSHO meditatie ervaren we dat lichaam en geest zich op elkaar afstemmen door meditatieve klanken te maken. Je brengt daardoor harmonie naar je hele ‘Zijn’. Lichaam en geest vibreren samen en gedachteloosheid rust, ruimte en ontspanning tot in de diepe lagen worden ervaren. Het is een wonderschone meditatie van geven en ontvangen.  

zaterdag 30 JULI

     Yin Yoga met Szilvia Vegvari

     9:30u-11.00u  ~ in de grote tent

Yin yoga is een langzame yogastijl waarin de houdingen voor een langere periode worden aangehouden- ca. zo’n drie tot vijf  minuten. Het geeft diepe ontspanning, stimuleert je meridianen en organen en leert je ruimte ervaren in je lichaam.


In tegenstelling tot de dynamische vormen van yoga richt Yin yoga zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan.  Tijdens een yogales zijn de oefeningen gericht op het ontspannen, het op een zachte manier rekken van en het rustig druk geven op het bindweefsel en de gewrichten. Doordat je langer in de aangenomen houdingen blijft zitten of liggen, krijg je meer ruimte in je gewrichten en in je bindweefsel, en daardoor krijg je haast als vanzelf de ruimte om naar binnen te keren. Op deze manier creëer je onmiddellijk ruimte in zowel je lijf als je hoofd en je hart. Door rustig in de houding te komen en de houding minimaal drie tot vijf minuten vast te houden, worden het bindweefsel en de gewrichten langzaam opgerekt en gehydrateerd. Hierbij rekken de spieren ook mee, terwijl ze tegelijkertijd ontspannen blijven. 

Yin yoga heeft effect op een goede doorstroming van Chi (levensenergie) via de meridianen (energielijnen) in het lichaam en de doorbloeding. Een goede Chi heeft een positief effect op de gezondheid van de organen, je immuunsysteem en je emotionele gesteldheid.  Tijdens de Yin-oefeningen krijg je voldoende de gelegenheid om je gedachten en gevoelens te observeren. Het is een soort meditatie waarin ik je graag meeneem. Neem je yogamat mee en geniet van de rust in je hoofd en lichaam!

zaterdag 30 JULI SPECIAL voor koppels en gelegenheidskoppels

     THE NEW DANCE met Yvette Baan en Arjan Leushuis

     12:00-14:00u   ~ in de grote tent

Hou jij van dansen?

Hou jij van de liefde?

Hou jij van jezelf?

Of zou je meer van jezelf willen houden?

Voel je je vrouw?

Voel je je man?

En hoe voelt dat dan?

Laat je voelen

Laat je raken

Laat je ontdekken

Laat je volledig man/vrouw Zijn.

Yvette en Arjan hebben een prachtige diep verbindende dansvorm ontwikkeld voor koppels.

A deep male and female experience between you and your partner. 

The new Dance laat het je beleven

Laat de dans het verhaal vertellen

Dit “voorproefje" van The New Dance is een dans initiatie waarin jij en je partner de diepe lagen van "Samen-Zijn" ervaren.

De dans vertelt het verhaal waarbij je zakt in het pure liefdesveld, man-vrouw. Waarin leiden en volgen, aanwezigheid en overgave, eren en geëerd worden, samensmelten en overstromen samenvallen in de ontmoetingen met dans, beweging en contact oefeningen. De energie die dan vrij komt brengt je in diepere connectie met jezelf en de liefde en intimiteit tussen jou en je partner. Jullie dansen in de grote tent.  Lees meer  https://bewusthart.nu/evenementen/the-new-dance-workshop/

ZATERDAG avond 30 JULI ~ SPECIAL!!! ~

     SURPRISE EVENING..............

      ~   deelname  € 27,50    ~

     19:30-22:30u  ~ in de grote tent

Stil staan bij jezelf is een grote stap voorwaarts. Dit wordt de spetterende afsluiting van de tentweek.

WY nodigt je graag uit voor deze heerlijke speciale avond met een aantal leuke verrassingen.

Ben jij erbij?

82075456_1184866301704133_767374050065383424_o-1.jpg
116603401_10221887679928497_6696777565991708981_o.jpg
116832491_292539658485989_1656439411375041274_n.jpg
116372402_3068081043228116_5565367025379879930_n.jpg
bottom of page