Na een geweldige en zeer goed bezochte zomerse week eind juli vorig jaar staat de tent nu weer en wel van 22 t/m 28 juli 2020!!

Wij nodigen je uit om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

Wim en Yvette hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote en vooral sfeervolle tent waarmee zij reizen in binnen en buitenland ( Ibiza, Noord Frankrijk)

De tent staat
in de week van 22 t/m 28 juli op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel in Dordrecht. Een prachtig natuurgebied, waar je kan wandelen of varen, omringt deze kampeerplek. Een plek waar we ont-moeten in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.

Je kan deze week ook zelf een kampeerplek reserveren om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving. Zie: www,vvvdordrecht.nl.

Ben je erbij?! 
Bijna alle  activiteiten zijn op basis van een vrije donatie.


WIJ KIJKEN VOORAL UIT NAAR DE ONTMOETING OP DE DAG BUITEN DE TIJD OP 25 juli 2020.

Meld je hier aan via het INSCHRIJFFORMULIER!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het volledige programma van WY in de tent 2020:


♥ woensdagavond 22 juli 2020      ~ Sacred earth meditation ~

inloop 19:00 uur, aanvang meditatie van 19:30 tot 21:30 uur

Voel jij je geroepen deze avond aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar? Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van velen een beweging op gang zet. De aarde is je dankbaar ♥ De verbinding vanuit het hart zal zijn resonantie hebben in jou en daardoor naar buiten toe. Transformatie begint bij ons zelf en in de verbinding met de ander kan het wezenlijke verschil ontstaan! Ben je erbij? Wij hopen op een mooie grote opkomst op de eerste avond van WY in de Tent!!! ♥

De Amazone staat in brand, onze aarde warmt langzaam op en de oceanen veranderen in een plastic afvalzak. Vanuit de ruimte is te zien dat Moeder Aarde het steeds moeilijker heeft. We kunnen dit met zijn allen stoppen! Hoe? Alle kleine beetjes helpen. Ook door samen met ons mee te doen aan de  'Our Sacred Earth Meditation' van Veeresh. Deze bijzonder mooie actieve en sociale meditatie laat je positieve energie voor de aarde opwekken en in de dans transformeren. Door samen deze meditatie te doen, kunnen we een verschil maken in bewustwording en dat naar buiten brengen.

"This earth does not belong to us, we belong to this earth!"


Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.


Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

♥ donderdagmiddag 23 juli 2020     YIN YOGA en KLANKMEDITATIE ~

aanvang 14:30 uur tot 16:00 uur

In deze relaxte les doe je een aantal yin yogahoudingen. Dit zijn yogahoudingen die je rustig ingaat, naar vermogen kunt aanpassen en wat langer aanhoudt. Het biedt je een kans om weerstanden in je lichaam tegen te komen … en zachtjes los te kunnen laten. Energieblokkades gaan weer stromen, wat natuurlijk heel bevorderlijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En hoe fijn is het om hierna helemaal ontspannen onder een dekentje te luisteren naar een klankmeditatie die Yvette geheel intuïtief verzorgt! Helemaal uit je denken zullen de trillingen van de klanken diep resoneren en nog meer openen en lostrillen wat hier behoefte aan heeft. Dat gaat vanzelf, daar hoef je verder niets voor te doen dan te ontspannen... 

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

Beperkt aantal deelnemers!

AANMELDEN noodzakelijk.

(neem je eigen mat mee en een dekentje)

Na afloop is er nog een kopje thee.

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

 

♥ donderdagavond 23 juli 2020     ~ MANTRA zingen ~ the sound of nature ~

Inloop 19.00 uur, aanvang 19:30 uur tot 21:30 uur

Met klank in zang en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar onze innerlijke energiestromen.

Mantra's zijn de wiegenliedjes voor onze geest. Jouw gedachtestroom in een zelfde resonantie met jouw Zijn maakt plaats voor het weten vanuit een diepere bron. Jouw weten vanuit het niet hoeven weten.

We zingen mantra's die resoneren rondom een thema wat aansluit op de energie die aanwezig is.

Met elkaar genieten we van de samenklank en de healing sounds van verschillende instrumenten als de Indian flute, harmonium, drum, Shruti-box, handpan en meer. (ps. Je mag je eigen drum meenemen.)

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

LET OP! max. 22 deelnemers

AANMELDEN noodzakelijk.

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

♥ vrijdagochtend 24 juli 2020    ~ Op adem komen in de tent ~

aanvang 10:30 uur tot 13 :00 uur

Hoe je ademt, zo leef je. Er wordt gezegd dat je adempatroon veel vertelt over hoe je in het leven staat. Dat patroon wordt al vaak gecreëerd in je vroege levensjaren. Door overtuigingen die je van je opvoeders hebt meegekregen of door gebeurtenissen die je hebben meegemaakt, wordt je adempatroon een automatisme.

 

MAAR IS DAT WERKELIJK WIE JE WIL ZIJN? Hoe zou het zijn om volledig vrij en open in het leven te kunnen staan? Door de overtuigingen die je bent gaan geloven, zal het niet lukken om deze verandering met je mind te bewerkstelligen. Er zijn allerlei overlevingsstrategieën om je hiervan te weerhouden.

 

HET ANTWOORD VIND JE IN JE ADEMHALING. Door je ademhaling in te zetten wordt de mind uitgeschakeld en herinnert het lichaam zijn oorspronkelijke staat van ZIJN. Hierbij kan het zijn dat emoties vrijkomen. Emoties hebben van nature een opwaartse beweging: ik voel de vreugde in me opkomen, er kwam verdriet naar boven, er kwam angst omhoog. De natuurlijke beweging van een emotie is om hem diep in te ademen, te doorleven, te verwerken en met ontspannen uitademing weer omhoog en naar buiten te brengen. 

 

HET LICHAAM LIEGT NOOIT. Gun jezelf een moment om op adem te komen.

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

LET OP!  max.  8 deelnemers

AANMELDEN noodzakelijk.

(neem zelf een dekentje en kussentje mee)

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

♥ vrijdagmiddag 24 juli    ~ 2020 DJEMBE WORKSHOP ~

aanvang 14:00 uur tot 16:00 uur

Onder de bezielende leiding van een heel enthousiaste Wim Danckaarts spelen we samen djembe. Bij mooi weer buiten bij het vuur en anders in de sfeervolle tent. Wij hebben 12 djembes klaar staan, maar je mag natuurlijk altijd je eigen drum meenemen! Eén ding staat vast…Het wordt een feestje!!!

♥ Kinderen zijn ook welkom!! Dat wordt een feestje voor jong en oud! Kom allemaal naar de tent. Neem een eigen drum mee of leen er eentje van ons!  Samen gaan we zingen en muziek maken. De drum zal ons meenemen en verbinden naar de oer essentie van ons zelf. Nog nooit ervaren?? Dan zeker komen!! 

 

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

♥ vrijdagavond 24 juli 2020  ~ BIODANZA ~

aanvang 19:00 uur tot 21:00 uur 

De start van een lang verwachte zomer is nu hier. De zon lacht ons toe. En wat doen wij? We dansen, zingen en genieten van het heerlijke lekkere weer en gaan naar buiten. We maken ons klaar voor een heerlijke zomer vol van plezier en geluk. Tel de momenten van gelukzaligheid en je zult de tel kwijt raken. Lach om het leven en kijk naar de zonnige kant. Zoek de natuur op, je eigen natuur! Nu is het mooi en fijn om te spelen, te ravotten en te wandelen. Snuif de geur van de bloemen, vruchten, speelse kinderen en dieren. Neem al dat fijns in je op en absorbeer dit, maak het je eigen. Wees de zon, de zee en de lucht. Harte groet tot DANS!

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

We dansen zo mogelijk buiten op het grasveld.

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

 

 

♥ zaterdag avond 25 juli 2020    ♥ SPECIAL  ~DE DAG BUITEN DE TIJD~ ♥ mantra/meditatie/vuurceremonie
Inloop 18:30 uur, aanvang 19:00 tot 22:30 uur


Wat is de dag buiten de tijd?
Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya-tzolkin /Vredes beweging. Het is een  dag voor vrede en cultuur, die wereldwijd gevierd wordt. 24 juli is de laatste dag van het jaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag waarop het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de speciale meditatie die we zullen doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte. Enjoy!

Lees meer over dit onderwerp op de website van mayatzolkin.com
 

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis
Let op:  MAX 25 deelnemers.

AANMELDEN noodzakelijk MELD JE OP TIJD AAN!


Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

 

♥ Zondagmiddag 26 juli 2020    MINERALEN ervaren ~

inloop 14:30 uur, aanvang 15:00 tot 17:30 uur

Steven neemt je samen met Yvette mee in een wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Steven begeleidt je op deze reis en laat je contact leggen met jezelf en de mineralen o.a. d.m.v. meditatie.  Je legt je persoonlijke grid en daaruit zal voortkomen wat deze energie jou te vertellen heeft. Ter aanvulling: een grid is een edelsteen formatie die je neerlegt in een persoonlijk ritueel om bewust te worden van je blokkade op dat moment. Het heeft geen grenzen en je kan precies dat leggen wat je voelt in jezelf op de plek waar jij NU staat…  

Deze workshop is voor mensen:

-die op een andere manier eens kennis willen maken met de schoonheid en dewerking van mineralen

-die een basistechniek willen leren om met mineralen te werken.

 

Na afloop is er ook gelegenheid mineralen aan te schaffen bij Steven.

 

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

Let op: MAX 15 deelnemers

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

 

 

♥ Maandagmiddag 27 juli 2020 LEZING   ~  De zeven energiestromen in elke vrouw ~

♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥ aanvang 13:00 uur tot 16:00 uur
Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.


Een lezing die elke vrouw zal aanspreken en wat voelbaar zal zijn wanneer je contact maakt met deze energie stromen. Ik vertel je heel graag meer. Na afloop ben ik benieuwd of het jou ook zo geraakt heeft en je jezelf her- en erkent in deze stromingen. Het begin van een totale acceptatie van wie je bent. Het begin van een leven waarin een keuze, welke het ook is, oké mag zijn. Het begin van meer rust, ruimte en liefde voor jezelf. Ben je erbij? Laat me je inspireren, verrassen en verwonderen. Warme groet, Yvette


Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.


Meer info op: Facebook
Inschrijven via het: Inschrijfformulier

♥ Maandagavond 27 juli 2020  ~ Nadabrahma MEDITATIE van OSHO ~

aanvang 19:00 uur tot 21:00 uur

NadaBrahma is Sanskriet. Nada betekent vibratie of (innerlijke) klank, en Brahma is de scheppende kracht, de Creator. Je kunt het vertalen als ‘Alles is klank’ of ‘De wereld ontstaat uit (klank-)vibratie.  Met deze Osho meditatie ervaren we dat lichaam en geest zich op op elkaar afstemmen door meditatieve klanken te maken waardoor je harmonie brengt naar je hele ‘Zijn’. Lichaam en geest vibreren samen en gedachteloosheid, rust, ruimte en ontspanning tot in de diepe lagen wordt ervaren. Het is een wonderschone meditatie van geven en ontvangen.

Deelname aan deze meditatie is op donatie basis.

Let op: max 20 deelnemers.

AANMELDEN noodzakelijk!

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het:  Inschrijfformulier

 

“Let in de Nadabrahma op het volgende: laat lichaam en geest geheel samensmelten, maar onthoudt dat jij de getuige moet worden. Trek je langzaam en zachtjes terug, via de achterdeur, zonder gevecht of worsteling.” Osho

 

 

♥ Dinsdagmiddag 28 juli 2020  ~ MOVING MEDITATIONS ~

 aanvang 14:00 uur tot 16:00 uur

Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en je mentaal stil bent. Maar voor velen van ons, die in een hectische Westerse maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s hebben, is dat vaak heel lastig. Er is dagelijks veel stress De bewegingen van ons lichaam plotseling stoppen en hardnekkige denkpatronen loslaten, is voor veel mensen bijna ondoenlijk. 

 

De Moving meditaties zijn erop gericht dat via kleine en/of grotere bewegingen het lichaam opgebouwde spanning loslaat en vanuit daar de MIND langzaam STILLER wordt. Overigens hoeft het niet per sé stil te worden in je hoofd. Ervaring leert dat er ook bijzondere creativiteit en inzichten kunnen komen in deze stilte momenten. Kom ontdekken dat mediteren niet altijd op een kussentje hoeft tijdens deze UNIEKE Moving Meditation.

 

Deelname aan deze activiteit is op donatie basis (normale prijs €15)

Meer info op: Facebook

Inschrijven via het: Inschrijfformulier

 

Dinsdagavond 28 juli 2020   MEDITATIEVE DRUMCEREMONIE ~
aanvang 19:00 uur tot 21:00 uur
De resonantie van de drums laten je lichaam, geest en ziel samenvallen als één. Daarin kan het lichaam loslaten wat niet meer dienstbaar is aan jou. Loslaten doe je niet zelf. Los laten kan je niet "doen". Het lichaam laat zelf los. Tijdens de ceremonie maken de diep resonerende klanken van de drums ruimte in jouw lichaam waardoor energie kan doorstromen en blokkades kunnen oplossen.


Er ontstaat voelbaar rust, ruimte en ont-spanning. Jij bent de waarnemer van dit alles. Jij mag laten gaan. De meditatieve ceremonie opent het hart en laat mooie nieuwe energie stromen. Je bent uitgenodigd te ervaren.


Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.

Beperkt aantal deelnemers.


Meer info op: Facebook
Inschrijven via het: Inschrijfformulier


 

WY, Centrum voor Bewust-Zijn
Hugo de Grootlaan 85
3314AG Dordrecht

06-10257152

Of neem contact met ons op via ons contactformulier!

Geef ons een like of volg ons ook op onze social media!

  • facebook-wit-01
  • instagram-wit-01

Facebook

Instagram