top of page

    impressie WY in de tent 2023 
was  van 23 juli t/m 30 juli

Na een geweldige en goed bezochte week eind juli 2022 maken wij ons klaar voor de editie 2023

impressie van het programma voor 2023

* wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in het programma wanneer dit nodig is

Nieuw deze zomerweek

De verkoop kraam op maandag en dinsdag van Bertina en Rudi van klank en ontspanning. Zij hebben een heerlijke voorraad aan klank en soundhealing instrumenten bij zich voor jou. Ook geven zij een speciale soundhealing op maandag avond!  Lees onderaan deze pagina meer over hen .

LEES HIER HET HELE PROGRAMMA EN MELD JE AAN VIA DEZE LINK:

https://forms.gle/UAjD3WWZxm5x9rUf6

 

zondagmiddag 23 juli

Aankomstdag campinggasten vanaf 12:00u

's avonds 20:00u 'Hallo, hier zijn we dan'  ~ in de grote tent  

 

 

maandagochtend 24 JULI

     YOGA met Irene Voorbij

     11:00-12:00u   ~  in de grote tent

Yin is langzaam, zacht met focus op overgave en loslaten. Yang staat voor onder andere actief, sterk assertief, stralend en extravert. 

Het combineert dus het zachte, aandachtige en rustige van yin yoga met het vurige en krachtige van yang yoga. Je begint zo’n yin yang yoga sessie op yin wijze: rustige, tragere oefeningen met veel aandacht voor de ademhaling. Zo bouwen we langzaam op naar het yang gedeelte van de les. Daar vereisen de oefeningen meer inspanning en kracht, maar dankzij de voorbereidende yin opwarming zijn de houdingen minder belastend. De yin en yang elementen vullen elkaar aan.

maandagochtend 24 JULI

     SUP - YOGA op het water

     met Jolande van der Wal- Lifestyle Studio

     9:45 -12:00u   ~  bij de aanleg steiger

 

Je gaat deze ochtend de grienden in op een 'SUP' voor een tour en doet een eenvoudige 'sup yoga -en mindfulness les' op het water. We halen eerst de Sups op om 9.45 uur bij de verhuur. (huur voor de sub is ca 18,- ps voor 2 uur; dat is een meerprijs voor deelnemers) gaan te water en dan Suppen we direct de grienden in voor een rustige sup tour. Op een mooie stille plek onderweg doen we een eenvoudige sup yoga en mindfulness les op het water. Een heerlijke manier om natuur en yoga te combineren. Je kunt eventueel ook zittend paddelen als je staan niet ziet zitten. Neem wel droge kleding mee voor als je er toch invalt. Neem op de sup alleen het hoog nodige mee in de plastic zak die je kunt afsluiten bv auto sleutel, waterflesjes, zonnebril en slippers. Je droge kleding neem je niet mee op de SUP. Yoga docente is Jolande van der Wal van Lifestyle Studio : www.lifestylestudio.info .  Deelname is op eigen risico en een evt nat pak ook maar dat zal wel mee vallen in de praktijk.

maandagmiddag 24 JULI 

    Sacred earth DANCE MEDITATION

    olv Yvette Baan

    13:00-14:30u   ~ buiten

    

Onze traditionele opening van WY in de TENT: Voel jij je geroepen deze middag aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar? 

Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van vele mensen bij elkaar een beweging op gang kan zetten. De aarde is je dankbaar. De aarde ben jij. Wees dankbaar naar jezelf. Sluit je aan bij deze intense, rakende en verbindende dans meditatie

"This earth does not belong to us, we belong to this earth!” 

Deze dansmeditatie wordt begeleid door Wim en Yvette

maandagmiddag 24 JULI  (VOL!!)

     MINERALEN ervaren met Steven Wouters

     15:00-17:00u   ~  in de tempel tent

 

Ben je geïnteresseerd naar de werking van mineralen in combinatie met jouw persoonlijk energieveld? Dan is dit een prachtige gelegenheid. Steven Wouters heeft veel gereisd en op vele plekken in de wereld zijn mineralen gevonden. Hij kan boeiend vertellen over zijn passie.

Steven neemt je samen met Yvette mee in deze wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Je legt je persoonlijke grid. Een grid is een edelsteen formatie die je neerlegt in een persoonlijk ritueel om bewust te worden van je persoonlijke groei op dit moment.

Wat heeft de energie van de stenen jou deze middag te vertellen? Je kunt ook een prive sessie reserveren bij Steven gedurende de hele WY in de tent week.

maandagavond 24 JULI ** (VOL!!)

    Op adem komen

    olv Yvette Baan, Arjan, Wim

    En soundhealing olv Rudi, Bertina

    19:00-21:30u   ~  in de grote tent

    dubbele deelname prijs

SOUNDHEALING en voorafgaande ADEM MEDITATIE met Yvette, Arjan en Wim en special guests Rudi en Bertina

Een dubbel workshop in één!

Yvette neemt je mee in een adem meditatie waarin je de ontspannende energie zal ervaren wanneer de ademhaling via het hart samenvalt in de verbinding met lichaam en ziel. We ademen samen en voelen de intense en krachtige verbinding van 'Zijn' zonder oordeel, zonder gedachten, zonder moeten of willen. Een pure weldaad en heerlijke release voor lichaam en geest.

Je komt letterlijk op adem.

Bij een klankbeleving, ook wel klankbad - klankconcert, klankontspanning of soundhealing, worden er klanken gespeeld, stiltes gecreëerd, zonder dat het muziek wordt. 

Bertina en Rudi noemen het een klankbeleving omdat het woord beleving niets oplegt wat je zou moeten.

Je mag plaats nemen, liggend of zittend, en ervaren hoe je de klanken van diverse akoestische instrumenten zoals oceandrum, rainstick, sjamanendrum, ratels, klankschalen, gong, duimpiano, stem, koshi's enz. waarneemt. De beleving is een soort innerlijke massage van trillingen en klanken waar je jezelf helemaal in zou kunnen laten opgaan. De klanken kunnen invloed op je lichaam, herinneringen en emoties hebben. Het zou kunnen zorgen voor spierontspanning en verlaging van de stress. Klank kan het denken naar de achtergrond brengen. Het veld wat gecreëerd wordt is uniek en zonder verwachtingen. De klankbeleving wordt door Bertina en Rudi geheel intuïtief en afgestemd op de energie van de deelnemers gegeven waardoor iedere klankbeleving anders is.

(Neem zelf een matje dekentje en een kussentje mee)

dinsdagochtend  25 JULI 

     Chakra KLANK/DANSMEDITATIE 

     met Yvette Baan.

     Ruth en Arjan begeleiden op handpan

     10:00-11:30u  ~  in de grote tent

    

Deze intuïtieve klank/dansmeditatie voer je uit op de mooie muziek van handpan spelers Ruth en Arjan.

Deze meditatieve dans bijeenkomst kan je helpen je hart, lichaam en ziel te openen en te verfrissen. Het draagt bij aan je innerlijke balans en welzijn. Yvette neemt je mee in de intuïtieve dans langs alle chakra's. De flow en de muziek  zorgen voor een heerlijk meditatief gevoel, die je extra gewaar wordt wanneer de beweging in de laatste fase tot rust komt in een afsluitende liggende bewustwording. 

dinsdagmiddag  25 JULI **

     *Kundalini shake 12:00 tot 13:15 uur

      met Rose & Viviane

Kom Shake, Dans & Adem & vier het leven ! :) 

Op 25 juli verdwijnen we in het tijdloze. We worden we één met ons lichaam, ziel & geest  door te bewegen van binnenuit, ook shaking genoemd,  te dansen in Bliss, stil te staan en te ontspannen om alle in beweging gezette trilling te laten integreren in ons lichaam.Ga mee op deze unieke reiservaring uit de mind het lichaam in.

Daarna ademen we in de Ademcirkel om alle losgetrilde spanning te releasen of simpelweg het leven volledig te vieren in elke vezel van je lichaam. Deze bijeenkomst sluit mooi aan op de Ademcirkel die je erna ook kunt doen.

  *Helende ademcirkel (VOL!!)

     met Rose & Viviane

     13:15-15:15u  ~  in de grote tent

     dubbele deelname prijs

Rose en Viviane begeleiden je graag tijdens een Adem Cirkel. Tijdens de jaaropleiding als Adem Coach – Emotional Release hebben zij ervaren wat adem met ons kan doen en dat gunnen zij jou ook. Alle gebeurtenissen in ons leven laten een indruk in ons achter, soms licht en soms een wat diepere indruk. Deze indrukken worden in ons lichaam opgeslagen. Denk aan bijvoorbeeld boosheid die je niet kon uiten, of een rouwproces dat nog verdriet veroorzaakt. Emoties die nog ergens een blokkade vormen in je lijf, kunnen leiden naar patronen die elke keer weer terugkomen, bijvoorbeeld (over-)eten, alcohol, drugs, snoep, gamen of een ander verslaving. Dit alles om (onbewust) aan het gevoel te ontsnappen. De meeste mensen hebben het niet door en doen alsof er niets aan de hand is, dus negeren zij zichzelf! Tijdens een Adem Cirkel kan je, doormiddel van verschillende ademhalingstechnieken, bij je opgeslagen emoties komen. Deze krijgen de nodige tijd/aandacht en letterlijk de lucht die ze nodig hebben om de blokkades op te heffen.

Pure magie wat er dan gebeurt. Geef je lijf de kans en ervaar de ruimte en inzicht die een adem cirkel brengt.

Heb je de nodige LEF om dit proces aan te gaan? Dan ben je van harte welkom!

dinsdagavond  25 JULI  SPECIAL   (VOL!!)

     “DE DAG BUITEN DE TIJD“

      een bijzondere ceremonie

      Vanaf 16:00u (met potluck) 

      anders 18:00u tot ±22:00u

      met Yvette Baan   

      ~  in de grote tent en buiten     

       

WY in de tent is elk jaar precies in de week van de dag buiten de tijd! Dat doen we met een speciale reden.....

 

Wat is de dag buiten de tijd? Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya.

24 juli is de laatste dag van het Mayajaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag dat het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de wereldwijde Rainbow meditatie die we doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte.

Een bijeenkomst die je eigenlijk niet mag missen. 

(review) 'Geweldige dagen bij Yvette Baan, Wim Danckaarts en Arjan! wat een mooi feest en wat een heerlijke plek. Ik kijk al weer uit naar volgend jaar! Mooie mensen, mooie verbindingen. Prachtig!'

 

We starten deze mooie ceremoniële avond met een potluck, een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt en dat deelt met alle andere aanwezige gasten. NB je bent ook welkom vanaf 18:00 als je niet mee wilt of kan doen met de potluck!

 

Programma:

Vanaf 16:00u bijeenkomen en potluck voor diegenen die daar voor inschrijven.

17:30u afronden potluck.

Daarna start ceremonie 18:00u

De ceremonie bestaat uit verschillende onderdelen, mantra's, drums, meditatie, inspiratie, vuur ceremonie, cacao 

Onderdeel drumceremonie:

De resonantie van de drums laten je lichaam, geest en ziel samen vallen als één. Tijdens de meditatieve ceremonie maken de diep resonerende klanken van de drums ruimte in jouw lichaam, waardoor energie kan doorstromen en blokkades kunnen oplossen die niet meer dienstbaar zijn aan je. Je kunt zelf mee drummen of het drummen alleen ondergaan. 

Er ontstaat voelbaar rust, ruimte en ont-spanning. 

♥ woensdagochtend  26 JULI 

     HATHA YOGA  met Wim van Nimwegen

     10.00 - 11:30u ~  in de grote tent of buiten

Hatha Elementen Yoga. Deze gevarieerde Hatha Yoga les brengt je contact met jouw natuur. Hatha betekent letterlijk zon - maan yoga, waarbij het mannelijk (Yang) & vrouwelijke )Yin in balans worden gebracht. Door de natuur elementen ( water, vuur, lucht, aarde) hier aan te verbinden kom jij innerlijk tot rust en in balans. Praktisch gezien doen we Yoga houdingen / asana, Mindfulness en Meditatie oefeningen, Ontspannings en Ademhalings oefeningen. Neem je yogamatje mee en laat je verrassen door deze heerlijke Yoga les!

Zijn in je lichaam, liggend op je matje onder een zacht en warm dekentje. Zo kun je lekker ontspannen deze les afsluiten. Bij lekker weer is de les buiten. 

woensdagmiddag   26 JULI  

     YIN TEMPEL women only   

     met Yvette Baan

     12:00-14:00u   ~ in de tempel/grote tent

Yin ~vrouwentempel, is een plek waar je 2 uur lang gevoed wordt in de pure yin energie van het vrouw zijn.

Deze YIN tempel heeft als thema: Jouw pure resonantie. Je zult gevoed worden met de klanken van klankschalen en daarin de herinnering van jouw zuivere vrouwelijke trillings frequentie ervaren. Rust is een van onze natuurlijke vrouwelijke trillingsfrequentie. Rust en ontspanning. Overgave ook.  Hoe komt het dat we daar als vrouw zo van zijn afgedwaald dat we nu  de rust zoeken? Wij zijn rust. Hoe kom je terug bij deze rust in jezelf.  Hoe kunnen wij vrouwen onze essentie terug vinden. En creëren en manifesteren vanuit onze grootste krachtbron. Rust. De wereld is yang georiënteerd. Doen en altijd “aan staan” is wat ons geleerd en meegegeven wordt. Na al dat doen pas ontspannen en rust vinden is de volgorde die wij volgen. Hoe zou het zijn wanneer we als vrouw terug keren naar onze ware bronessentie. En het omkeren….Vanuit ontspanning en rust gaan doen.  

Tijdens de YIN tempel  vertel ik er meer over. En inspireer ik je met een ceremonie jouw vrouwelijk kracht te ontmoeten en weer opnieuw eigen te maken.  DAT is echte rust….

 woensdagmiddag 26 JULI 

     DJEMBE workshop

     met Wim en gastdocent Jaco

     15:00-17:00u ~ buiten

Onder de bezielende leiding van Wim  spelen we samen djembe en ander drum of ritme materiaal. Bij mooi weer in de buitenlucht en anders in de sfeervolle grote tent. Eén ding staat vast… het wordt een feestje voor jong en oud! Neem een eigen stoel en ev. drum mee. Je kunt een djembe van ons gebruiken zolang de voorraad strekt!

   

woensdagavond  26 JULI 

    2GETHERINDANCE met Wim en Yvette

    19:30-21:30u  ~  in de grote tent

Wim en Yvette nemen je mee in dans, muziek, spelen, meditatie & stilte.
Een avond dans waarin we vanuit een meditatief en omarmende energie de verbinding aangaan in een energetische stroom naar de ander (met mooie muziek en lekkere bewegingen).
Celebrate yourself in music and dance.
Feel the vibrations en make your body move inside and out.

Met 2getherinDance vind je:
Verbinding met en door DANS.
Verbinding door de taal van MUZIEK.
Verbinding in lichaamswerk klankwerk en meditatie
Verbinding vanuit de vele muziek uit alle windstreken.

Dans... en je voeten zullen volgen!

 donderdagochtend  27 JULI  

     OSHO CHAKRA HART MEDITATIE 

     met Wim Danckaarts

     10:00-11:30u ~  buiten

     

Deze milde beweegmeditatie voer je uit op de mooie muziek van Karunesh.

Deze meditatie kan je helpen je hart, lichaam en ziel te openen en te verfrissen. Het draagt bij aan je innerlijke balans en welzijn. Vanuit je hart open je je eerst naar iedere windrichting apart, waarna de bewegingen samengevoegd worden. De herhaling zorgt voor een heerlijk meditatief gevoel, die je extra gewaar wordt wanneer de beweging in de laatste fase tot rust komt in een zittende bewustwording. 

♥  donderdagmiddag 27 JULI

      VROUWENCIRKEL

      dans je zeven godinnen

      met Yvette Baan 

      12:30-15:30u   ~ in de grote tent

Yvette neemt de vrouwen deze middag mee in de energieen van de zeven griekse godinnen die in elke vrouw aanwezig zijn dmv ontmoeten, onderzoeken, dans en meditatief samenzijn. Leef jij de zeven energieën in jou als vrouw waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Ga jij mee op deze verbindende interessante en helende  ontdekkingstocht? Yvette begeleidt al meer dan 10 jaar vrouwen in haar jaartrajecten "leef de zeven energiestromen in jou als vrouw"  Ook in haar vervolgtraject " volledig YIN" neemt zij vrouwen mee in de dieptes van het vrouw kunnen en mogen zijn. Daarin de prachtige en ook zeer krachtige energie in ons als vrouw in balans te brengen is een mooie aardse en spirituele reis, gedragen in het veld  samen met andere vrouwen.

♥  donderdagmiddag 27 JULI

      MANNENCIRKEL

      met Arjan Leushuis 

      14:30-17:00u ~ in de grote tent

Arjan neemt de mannen mee in ontmoeten, bewegen, dans en meditatief samenzijn. 

Centraal staat dat de energie stromen van het mannelijke aangewakkerd zullen worden en brotherhood voelbaar zal zijn.

Durf jij je te laten verrassen in het Samen-Zijn van deze ontmoeting?

Ook in het veld van de mannen net als in het veld van de vrouwen wordt gevraagd samen te komen om  onze essentie energie, de oerenergie van het mannelijke en het vrouwelijke in balans te brengen. Om zo te komen tot een magische samensmelting.

donderdagavond  27 JULI  ( VOL !! )

     BIODANZA

     met Irene Voorbij

     19:00-21:00u ~ buiten bij Sterrenwacht

Wat is Biodanza? Biodanza is een dansvorm uit het Latijns Amerika die je verbinding laat maken met het rijkdom aan het leven in en om je heen. Biodanza is ontwikkeld door de Chileense professor medische antropoloog en psycholoog Rolando Toro. Hij had de vurige wens om vreugde, gezondheid en affectie in het leven van velen te krijgen,

Om te begrijpen wat Biodanza is, moet je het eigenlijk vooral ervaren. Het gaat om het intens ervaren dat je leeft in het hier en nu. Dit is zowel een fysieke- als emotionele- als spirituele ervaring. En dat is precies waartoe Biodanza je uitnodigt. De ervaring van het plezier, het samenzijn, je emoties, je twijfels, je kwetsbaarheid en kracht, je passie en je innerlijke stilte.

 

Deze workshop geeft jou de gelegenheid om verbinding te maken met je eigen gevoelens en emoties, met de mensen om je heen, met de natuur en met je levensenergie.

donderdagavond  27 JULI  (VOL)

     HANDPANMEDITATIE

     met Arjan Leushuis

     20:00-21:30u  ~ in de tempeltent

Een handpan meditatie neemt je mee in diepe lagen van het onderbewuste.

Arjan speelt niet alleen handpan..Hij is de handpan en daarin is voelbaar wat hij jou mee geeft op een reis naar binnen. Laat je beroeren, en daal af naar de lagen van jouw onderbewuste, daar liggen antwoorden , inzichten en mag je geraakt worden om oude stukken te kunnen helen. 

Je ligt op een matrasje en laat de muziek binnen komen. de muziek laat je reizen...reis je mee...

Voor deze meditatie is er plek voor max 8 deelnemers. 

vrijdagochtend 28 JULI

     "OERKLINKEN" 

     liefde in STEM EN LICHAAMSWERK

     voor mannen en vrouwen!!

     Thema: Raak jouw essentie'

     met Yvette Baan en Arjan Leushuis

     10:00-11:30u   ~ in de grote tent

Oerklinken is klinken vanuit jouw ESSENTIE, jouw BRON.  Deze bijeenkomst ga je klinken vanuit jouw bron. Oer staat voor essentie! Deze workshop is voor mannen en vrouwen. De adem neemt je mee, voelend waar jouw wijsheid, expressie en levensvreugde zit. Opdat er een optimale energie, een volle zuivere doorstroom mag zijn van hoofd, keel, hart en bekkengebied. Bevrijden, voelen en verdiepen zijn de uitgangspunten van deze mooie bijeenkomst. 'Oerklinken' is een moment waarin je jouw stem kan horen. De stem die van binnenuit komt. Niet te verwarren met de stem die wij zelf vorm geven via gedachten of andere waarnemingen.

Dans, wieg, beweeg en klink vanuit dat wat jou beweegt en leef!

Je wordt meegenomen op een reis die je wakker maakt en laat overstromen van liefde voor jezelf.

♥  vrijdagmiddag 28 JULI 

     INTERNATIONALE DANS

     OP BLOTE VOETEN

     met Wim Danckaarts

     13:00-15:00u   ~ In de grote tent

De workshop 'Internationale (traditionele) dans' neemt je mee naar de wereld van de authentieke folklore dansen. Dansen met een verhaal. Dansen met vaak vaste patronen en passen die zich herhalen. Dansen in een kring of met een partner. Wim geeft al ruim veertig jaar lessen en workshops. Deze middag laat hij jullie ervaren en genieten van deze heerlijke danswereld met zijn prachtige muziek. 

♥  vrijdagmiddag 28 JULI ~ creatief ~

      OER - KUNSTZINNIGE EXPRESSIE

      (let op bestaat uit twee delen!)

      met Sanne Flowers

      15:30-17:30u  ~  buiten op vrijdag

      en

      extra trible dance

      10.30-12.30u ~ buiten op zaterdag

      (voor degenen die mee willen doen

       met de voorstelling zaterdag avond)

De Dans van de Krijgers~ een creatieve authentieke Oer-Kracht voorstelling

Vrijdagmiddag gaan we samen krachtobjecten maken van zelf gevonden of meegebrachte materialen; denk aan beschilderde takken en veren tooien. Hierin volg je je eigen wensen en creatieve ingevingen, alles is mogelijk.. 

Na deze creatieve workshop op vrijdag gaan we met degenen die de Roep voelen hun oer-expressie te volgen in dans en stem, op de zaterdagmiddag een krachtige voorstelling creëren met een symbolisch verhaal erin die we rondom het kampvuur onder begeleiding van live percussie in de avond zullen laten zien.

♥  vrijdagmiddag 28 JULI (VOL!!)

      MANIPURA - tantra bewustwording

      met Connie v.d. Velde

      16.00-17.30u  ~ in de tempeltent

Het pad van bewustwording.

In de ontmoeting, in het contact met de ander kan je jezelf beter leren kennen. Dit kan d.m.v stilte, elkaar bewust zien, je uitspreken naar elkaar en vooral door bereid te zijn jezelf beter te leren kennen. In deze workshop neemt Connie je mee op het pad van bewustwording./een kleine kennismaking met tantra . 

 vrijdag avond 28 JULI ~ SPECIAL!!! ~

     MANTRA meezing CIRCLE 

     Met Yvette, Eve, Arjan, Kyril, Wim 

     19:00-21:30u   ~ in de grote tent

We nodigen je van harte uit  te ervaren wat mantra's jou doen. We zingen met elkaar mantra's uit verschillende windstreken. mantra's zijn wiegeliedjes voor de geest. Door de herhaling en de samenklank raak je je stille middelpunt. Daarin ervaar je jouw essentie! 

Wij inspireren je met onze muziek en het zingen van de mantra's die in het moment resoneren met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als bv. harmonium, drums en handpan.

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

zaterdag ochtend  29 JULI

     Body & mind Qigong

     met Belinda Christiaanse

     10:00-12:00u  in de grote tent

Met ontspannen, maar gefocuste aandacht maak je de Qigong bewegingen die helpen je rust te ervaren en vitaler te worden. Het is een Chinese bewegingsleer voor versterking van lichaam en geest. Met eenvoudige vloeiende bewegingen leer je de energie meer te laten stromen. Die doorstroming van energie, maakt je lichaam ontspannen en krachtig. Tijdens de oefeningen gebruik je visualisatie, meditatie, adem, klanken en beweging.
Juist wanneer je fysieke klachten ervaart kun je Qigong beoefenen, (ook zittend mogelijk)  Het kan altijd!                                  Het kan je in het bijzonder helpen als je last hebt van stress, slaapproblemen, vermoeidheid, hoofd-, schouder-, nek- en rugklachten, burnout. Geen klachten dat is fijn en ben je ook meer dan welkom.                                                                                 Je constateeert een duidelijke verbetering op fysiek en emotioneel gebied. Deze eeuwenoude bewegingen hebben ook een verjongend effect.

*Zorgt voor je rust en ontspanning
* Vergroot je concentratie
* Ontspant je lichaam en organen
* Stimuleert je hersenen
* Versterkt je immuunsysteem

zaterdagochtend  29 JULI

     AAN DE BAK IN DE BAK

     met Corine van Zoelen

     10:00-12:00u   ~  buiten

Ook dit jaar is Corine er weer bij. Vorig jaar deed ze de Human Design. Nu geeft zij de workshop 'aan de bak in de bak'

Ze werkt met de blauwprint methodiek. Dit is een combinatie van systeemopstellingen, speltherapie en plezier in een tafelmodel bak met zand. Het verruimt je blik en zorgt dat je onderbewustzijn zichtbaar wordt in de bak. Je plaatst miniaturen, zoals dieren, poppetjes en andere materialen in jouw persoonlijke zandbak. Deze miniaturen hebben een symbolische betekenis.

We bekijken en bespreken wat er in beeld komt. Het is altijd heel verrassend. Bewust en onbewust werken deze beelden door.

Corine van Zoelen begeleidt bewuste, spirituele nieuwe wereld ondernemers met hun (online) bedrijf. 

zaterdag 29 JULI

     THE NEW DANCE (Tantricnewdance)

     SPECIAL voor koppels

     en gelegenheidskoppels

     met Yvette Baan en Arjan Leushuis

     13:00-15:30u   ~ in de grote tent

Hou jij van dansen?

Hou jij van de liefde?

Hou jij van jezelf?

Voel je je vrouw?

Voel je je man?

En hoe voelt dat dan?

The New Dance:

Laat je voelen

Laat je raken

Laat je ontdekken

Laat je volledig man/vrouw Zijn.

Yvette en Arjan hebben een prachtige diep verbindende dansvorm ontwikkeld voor koppels.

A deep male and female experience between you and your partner. 

Laat de dans het verhaal vertellen

Dit “voorproefje" van The New Dance is een dans initiatie waarin jij en je partner de diepe lagen van "Samen-Zijn" ervaren.

De dans vertelt het verhaal waarbij je zakt in het pure liefdesveld, man-vrouw. Waarin leiden en volgen, aanwezigheid en overgave, eren en geëerd worden, samensmelten en overstromen samenvallen in de ontmoetingen met dans, beweging en contact oefeningen. De energie die dan vrij komt brengt je in diepere connectie met jezelf en de liefde en intimiteit tussen jou en je partner. Jullie dansen in de grote tent.  

The new Dance is: 

"Hart openend ~ rakend ~ liefdevol ~ verbindend"

"De ontmoeting met nieuwe ogen"

"De stroming in overgave van het vrouwelijke"

"De dragende bedding van het mannelijke"

Lees meer  https://bewusthart.nu/evenementen/the-new-dance-workshop/

zaterdagmiddag  29 JULI

    WICHELROEDE  lopen

    met Adriaan de Vries

    15:30 - 16:30 uur ~ in de omgeving

Adriaan neemt je even mee in de wereld van het wichelroedelopen. Hij vertelt je over dit fenomeen en over de techniek. Daarna laat hij je ervaringen opdoen met praktijkoefeningen als: energieplekken (waar en hoe groot). Aura's meten bij elkaar en wateraders. Allemanswichelroeden (haken) zijn aanwezig. Na afloop krijg je een wichelroede mee!

zaterdagmiddag  29 JULI (VOL!!)

     De Kundalini cirkel

     met Annemieke Adelmund

     en Francoise Bakker

     15:00-17:30u   ~  in de ronde tempeltent

Zeven op een rij mochten er ontstaan dit jaar in het WY centrum. Elke chakra werd aangezet in die zeven keer..De basis werd gelegd, de aarde. De levensenergie aangewakkerd Het vuur bevlogen Het hart geopend De stem gehoord

Het derde oog inzicht De kruin verbonden met het universum

Elke cirkel haar eigen eigenheid..…wat een dankbaarheid voor deze reis en dan komt nog zowaar WY in de tent in zicht

Straks in juli mogen we weer! En hoe! Het toetje..de kers op de taart..De fontein van de zomer..

Welkom in de tempeltent bij de Kundalini XL We gaan niet teveel vertellen over het feestje op 29 juli om 15 uur.

Het wordt met ons in ieder geval altijd warm, verbonden, prikkelend en je mag diep ontspannen in je

eigen wateren, verbonden met het vuur. Bij ons. See you there wonderful woman, wonderful man

ZATERDAG avond 29 JULI*

    SPECIAL!!! SURPRISE EVENING..............

    ~ losse deelname  € 27,50   

    19:00-22:30u 

    ~ in de grote tent en buiten bij het vuur

"Jouw essentie leven" 

Dit wordt de spetterende afsluiting van deze WY in de tent - week. 

WY nodigt je graag uit voor deze  speciale avond met een aantal leuke verassingen.

Denk aan (trible) dans, cacao en veel (live) muziek. 
En meer… maar dat is Surprise en zo als elk jaar weer zeer de moeite waard....

ZONDAGMORGEN 30 juli

Vertrekdag kampeergasten voor 12:00u

en verder......

MASSAGETENT  -  NIEUW

Dit jaar is er vanaf woensdag een massagetent beschikbaar met een massage aanbod van diverse masseurs. Enkele deelnemers willen namelijk hun massage kwaliteiten aanbieden. Wim zorgt voor een leeg weekschema, dat in onderling overleg tussen de masseurs kan worden ingevuld. De deelname aan de massages en de bekostiging regelen de aanbieders verder zelf. 

 

 

AURA foto laten maken - NIEUW

Op zondag maandag en dinsdag staat er een heel speciale foto studio klaar voor jou. 

Vanuit haar stijlvolle en gezellige AuraFoto-Beachy-caravan laat Marieke je kennis maken

met de wereld van aura’s en energie in kleur. Hier kun je terecht voor het laten maken van jouw

unieke aurafoto.

Bij je aurafoto krijg je haar auraboekje “ Jouw energie, Jouw Kleuren, Jouw Aura’ cadeau

waarmee jij je kleuren kunt analiseren. Het is geschreven door Marieke vanuit jarenlange

ervaring met de aurafotografie.

Een persoonlijke reading van je foto is ook mogelijk en is het heel gezellig vertoeven in haar

bijzondere Beachy-huisje.

Voel je welkom! Aanmelden via inschrijven op de dag zelf!

De aura foto vraagt ook een kleine bijdrage a 15 euro per foto. 

KLANK EN ONTSPANNING  -  NIEUW

     verkoop kraam

     van Rudi en Bertina

Zij zeggen daarover: Klank en Ontspanning is een praktijk en winkel op het gebied van ontspanning en bewustwording.

Wij noemen de winkel een inspiratie-winkel.

We willen met de inspiratie-winkel de mensen bekend maken met een bewuste manier van leven.

Wij hebben ons assortiment zorgvuldig uitgezocht en samengesteld. Dit houdt in dat we kijken naar de producten, naar de werkomstandigheden en naar de beloning en naar het milieu. Ons assortiment bestaat uit klankinstrumenten, edelstenen, (inspiratie-) boeken, kaarten, geur producten, meditatie artikelen, thee en cadeau- en geschenkartikelen die inspireren waaruit je zelf kunt kiezen wat bij je past. 

 

Waarom zou je je klankinstrumenten of andere producten kopen bij Klank en Ontspanning?

Wij, Bertina en Rudi, zijn ervaringsdeskundige en weten heel goed wat klank doet bij mensen.

 

Wij hebben vele trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd.  In de klank zijn we gecertificeerd klankschaalmasseur volgens de methode van Peter Hess.

Wij geven zelf klankbelevingen in zorginstellingen, in onze praktijk en in yogacentrums volgens de methode van Soundfulness.

Wij zoeken onze klankinstrumenten zelf uit zoals de klankschalen, de gongs, de sjamanen trommels, de rainsticks en andere klankinstrumenten. Daardoor ben je er zeker van dat je de juiste kwaliteit aanschaft.

Warme groet, Wim en Yvette

Meer over Yvette: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/trainingen / https://bewusthart.nu/over-mij/

Meer over Wim: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/coaching

82075456_1184866301704133_767374050065383424_o-1.jpg
116372402_3068081043228116_5565367025379879930_n.jpg
bottom of page