top of page

 

 WY in de tent 2024 

wo. 24 juli t/m wo. 31 juli

Thema van deze week is  " Jouw eigen WIJSheid "

  het programma voor 2024

Vanaf zaterdag 9 maart 2024 kun je je inschrijven voor de camping

en vanaf 31 maart voor de diverse programma onderdelen.

* wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in het programma wanneer dit nodig is

 

Naast het hoofdprogramma (zie onder de foto) zijn er deze zomerweek tal van aanvullende activiteiten voor je beschikbaar:

 • Suka Waka zal behalve drums maken en een drumgathering faciliteren ook nog verkoop bij zich hebben, zoals zelf gemaakte irems uit haar webshop. https://www.sukawaka.nl/category/all-products

 • Alex en Fleur staan de hele week voor je klaar met hun massage tent. Zij geven tal van verschillende massages aan de liefhebber.

 • Marieke heeft haar aurafotografie klapwagentje wederom op ons festival staan. Je kan bij haar aanlopen voor een bijzondere aurafoto.

 • Eliza en Roel geven behalve meerdere gongconcerten en een cristal bowl concert ook individuele stemvork massages.

 • Maria  zal het festival terrein opfleuren met tal van haar bijzondere gedichten.

 • Sander verzorgt Reiki healings bij zijn tent.

 • De hele week kun je bij Mariska gratis je eigen wijze talking stick maken. 

 • En natuurlijk is Steven er ook weer met zijn prachtige mineralen en hij geeft een grote workshop en individuele workshops Grid leggen. .

 

Woensdag 24 juli aankomst 

 

 ♥ Aankomstdag campinggasten

     vanaf 12:00u

     

 ♥ Welkom iedereen

      om 16:30 uur ~ in de grote tent

      

 ♥ 2GETHERINDANCE

     met Wim en Yvette

     19:30-21.45 ~ in de grote tent

 

Een heerlijke start van deze zomerweek kan niet anders dan met 2getherinDance!!  Laat alles dansen, dan stroomt het! Wim en Yvette nemen je mee in dans, muziek, spelen, meditatie & stilte. Een avond dans waarin we vanuit een meditatief en omarmende energie de verbinding aangaan in een energetische stroom naar de ander (met mooie bijzondere  wereldse muziek en lekkere bewegingen).
Celebrate yourself in music and dance. Feel the vibrations en make your body move inside and out.

 

 

Donderdag 25  JULI 

 

   YIN YOGA met Nathalie

       10:00-11:00u ~ in de grote tent

afsluitend een gongbad van 30 min met Eliza en Roel

 

Yin is langzaam, zacht met focus op overgave en loslaten. Yang staat voor onder andere actief, sterk assertief, stralend en extravert. 

Het combineert dus het zachte, aandachtige en rustige van yin yoga met het vurige en krachtige van yang yoga. Je begint zo’n yin yang yoga sessie op yin wijze: rustige, tragere oefeningen met veel aandacht voor de ademhaling. Zo bouwen we langzaam op naar het yang gedeelte van de les. Daar vereisen de oefeningen meer inspanning en kracht, maar dankzij de voorbereidende yin opwarming zijn de houdingen minder belastend. De yin en yang elementen vullen elkaar aan. Extra: Afsluitend een voorproefje op het gongbad! Een volledig Gongbad kun je ervaren op zondagochtend!

  SJAMANEN DRUM maken

      met Suka Waka

      11:00-17:00u ~ in de buiten tent 

Deze activiteit heeft EXTRA kosten vanwege het materiaal. MAAR er is een zeer mooie aanbieding met een SPECIALE festivalprijs! Dit is je kans!

Mijn naam Suka waka betekent Paard in lakota. Deze naam heb ik tijdens mijn inwijding ontvangen. De Sjamanendrum wordt het paard van de sjamaan genoemd, de drumspirit. De drum neemt de sjamaan mee op reis. Ik geef les in diverse 2 daagse Sjamanistische cursussen,
Sjamanendrum en Krachtvoorwerpen workshops.


In mijn webshop vind je een diversiteit aan zelfgemaakte sjamanistische items.  Ik beheers vrijwel alle Sjamanendrum-bouwtechnieken, van de hedendaagse tot de traditionele, die al eeuwen van oudsher worden gemaakt door o.a. de Siberische en Noord
Amerikaanse drumbouwers.  Op dit moment zijn er zo'n 6100(!) drums van mij in omloop. Dit is inclusief van de workshop deelnemers en de verkoop van zowel binnen als buiten Europa. Ik hoop de 10.000 te behalen de komende jaren.

Je kan op donderdag 25 juli of op vrijdag 26 juli een drum bij mij maken. Ik heb er heel veel zin in.

 

Extra kosten: Aanbieding speciaal voor WY in de tent:  Sjamanendrum  42 of 47 cm.  Keuze uit: met of zonder haar, van geit, koe , of waterbuffelhuid, van normaal € 285,- voor een festivalprijs van € 150,- !!

  MINERALEN GRID leggen

      met Steven 

      13:00-15:00u ~ in de tempeltent

 

Ben je geïnteresseerd naar de werking van mineralen in combinatie met jouw persoonlijk energieveld? Dan is dit een prachtige gelegenheid. Steven Wouters heeft veel gereisd en op vele plekken in de wereld zijn mineralen gevonden. Hij kan boeiend vertellen over zijn passie.

Steven neemt je samen met Yvette mee in deze wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Je legt je persoonlijke grid. Een grid is een edelsteen formatie die je neerlegt in een persoonlijk ritueel om bewust te worden van je persoonlijke groei op dit moment.

Wat heeft de energie van de stenen jou deze middag te vertellen? Je kunt ook een privé sessie reserveren bij Steven gedurende de hele WY in de tent week.

max 10 deelnemers

 

  Sacred earth DANCE MEDITATIE

     Start van de Dag buiten de tijd 

     met Yvette

     15:00-16:30u ~ op het veld

    

Onze traditionele opening van WY in de TENT en deze keer ook de opening van de Dag buiten de tijd!!  Voel jij je geroepen deze middag aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar? 

Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van vele mensen bij elkaar een beweging op gang kan zetten. De aarde is je dankbaar. De aarde ben jij. Wees dankbaar naar jezelf. Sluit je aan bij deze intense, rakende en verbindende dans meditatie.

"This earth does not belong to us, we belong to this earth!” 

  "DE DAG BUITEN DE TIJD“

     met Yvette, Wim, Arjan en Eve

     19:00- 22:00u  ~ in de grote tent

     en buiten bij het vuur

Een bijzondere ceremonie met verschillende start opties:

 • Start met Sacred Earth meditation om 15 uur. Daarna vanaf ca 16:30- 18.30u samen eten met potluck (Potluck is gratis maar neem zelf iets te eten mee om te delen);    

 • Start met de potluck vanaf 16:30u (dat is gratis, maar neem iets te eten mee voor jezelf en extra om te delen met elkaar);

 • Of start vanaf de Ceremonie om 19:00u.  (inloop vanaf 18.30u)

           

WY in de tent is elk jaar precies in de week van de Dag buiten de tijd! Dat doen we met een speciale reden.....

 

Wat is de Dag buiten de tijd? Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya.

24 juli is de laatste dag van het Mayajaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in: een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag dat het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de wereldwijde Rainbow meditatie die we doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte.

Een bijeenkomst die je eigenlijk niet mag missen. 

 

Programma:

Start ceremonie 19:00u

De ceremonie bestaat uit verschillende onderdelen, mantra's, drums, meditatie, inspiratieritueel, vuur ceremonie.

De energie van het nieuwe zonnejaar

Op 26 juli 2024 is het Blauwe Storm toon 6 in het Witte Tovenaar levenspad. Dit is het jaar om de magie voor je te laten werken en jezelf beschikbaar te maken voor het nieuwe dat geboren wil worden in jou, door jou heen. Misschien nog overschaduwd door het oude, maar in potentie aanwezig. Yvette neemt je mee op het nieuwe levenspad wat begint in het nieuwe zonnejaar van de Maya's. Zij zal er tijdens de ceremonie meer over vertellen en samen met de aanwezigen de intentie zetten voor het levenspad wat dan start. 

Vrijdag 26  JULI 

  COSMIC WOMAN YOGA

      met Beata

      10:00-12:00u ~ in de grote tent

Beata zegt: ik denk dat ik iets heel speciaals en nieuws te bieden heb in Nederland: Cosmic Woman Yoga.

Deze vorm van yoga vindt haar oorsprong in de Slavische wijsheid. Ik heb er een unieke draai aan gegeven door oeroude technologieën te combineren met moderne vernieuwingen. Deze yoga is speciaal ontworpen voor vrouwen die in hun kracht willen staan en hun ware kern willen ontdekken. Elke deelnemer kan haar persoonlijke set laten berekenen, waarmee ze door voorouderlijke energieën geankerd wordt, het nodige kan verwerken en zich kan verbinden met haar bezieling. Het is een fantastische ervaring voor lichaam, geest, en ziel.

  MINDFULNESS met Nicole 

      10:00-12:00u  ~  in de tempeltent

Thema van deze bijeenkomst is aandacht voor je ware zelf. Nicole is aandacht gericht cognitief therapeut (Mindfulness Based Cognitive Therapist). 

Zij ervaart dagelijks zelf hoe helend het is voor lichaam en geest om aandacht gericht te leven. En ze wil dit graag delen met anderen.

Tijdens de workshop van 26 juli zal ze d.m.v. simpele, maar doeltreffende oefeningen en meditaties jou helpen om je zintuigen beter te activeren. Hierdoor zal je gemakkelijker onnodige gedachten los kunnen laten. We concentreren ons vaak vooral op onze gedachten, die vervolgens weer getriggerd worden door onze emoties.

Door middel van mindfulness zul je je veel meer bewust worden van wat werkelijk belangrijk is in je leven. En door je zintuigen meer te gaan gebruiken zal je meer bewustwording ontwikkelen. Hierdoor ga je veel meer je intuïtie gebruiken, oftewel je innerlijke kompas.

max 15 deelnemers

  SJAMANEN DRUM maken

      met Suka Waka

      11:00-17:00u  ~  in de buiten tent 

Deze activiteit heeft EXTRA kosten vanwege het materiaal. MAAR er is een zeer mooie aanbieding met een SPECIALE festivalprijs! Dit is je kans!

Mijn naam Suka waka betekent Paard in lakota. Deze naam heb ik tijdens mijn inwijding ontvangen. De Sjamanendrum wordt het paard van de sjamaan genoemd, de drumspirit. De drum neemt de sjamaan mee op reis. Ik geef les in diverse 2 daagse Sjamanistische cursussen,
Sjamanendrum en Krachtvoorwerpen workshops.


In mijn webshop vind je een diversiteit aan zelfgemaakte sjamanistische items.  Ik beheers vrijwel alle Sjamanendrum-bouwtechnieken, van de hedendaagse tot de traditionele, die al eeuwen van oudsher worden gemaakt door o.a. de Siberische en Noord
Amerikaanse drumbouwers.  Op dit moment zijn er zo'n 6100(!) drums van mij in omloop. Dit is inclusief van de workshop deelnemers en de verkoop van zowel binnen als buiten Europa. Ik hoop de 10.000 te behalen de komende jaren.

Je kan op donderdag 25 juli of op vrijdag 26 juli een drum bij mij maken. Ik heb er heel veel zin in

 

Extra kosten: Aanbieding speciaal voor WY in de tent:  Sjamanendrum  42 of 47 cm.  Keuze uit: met of zonder haar, van geit, koe , of waterbuffelhuid, van normaal € 285,- voor een festivalprijs van € 150,- !!

  DE KUNDALINI CIRKEL

      met Annemieke 

      13:00-15:00u ~ in de tempeltent

Welkom in de tempeltent bij de Kundalini XL. 

Het wordt een warm, verbonden en prikkelend samen zijn. Je mag diep ontspannen in je eigen wateren, verbonden met het vuur.  See you there wonderful woman, wonderful man.

max 10 deelnemers

  OERDANS

      met Sanne Flowers

      13:00-14:30u ~  in de natuur


Voel je de Roep om jouw creatieve stroom aan te wakkeren in oer-expressieve dans en bewegingskunst? Natuurlijke kwaliteiten en krachten te ervaren.. De elegantie en kracht van bijv. de zwaan te dansen.. en onszelf hiermee te voeden… op te laden. Ook andere dieren, natuurkrachten en elementen zullen als inspiratiebron dienen, als ook de kracht van Tribes/ stammen.
Opzwepend dansen op heerlijke aardse ritmes.. Jouw vurige passie in de dans aan te wakkeren… met de mogelijkheid om als kers op de taart na afloop van de workshop te dansen op de live percussie van de deelnemers van de Djembé workshop! Sanne neemt ons voor het tweede jaar mee in haar heerlijke pure en  uitbundige dansexpressie. 

  DJEMBE workshop 

      met Wim en Jaco

      15:30-17:00u ~ op het veld

 

Onder de bezielende leiding van Wim en Jaco spelen we samen djembe en ander drum of ritme materiaal. Bij mooi weer in de buitenlucht en anders in de sfeervolle grote tent. Eén ding staat vast… het wordt een feestje voor jong en oud! Neem een eigen stoel en eventueel jouw eigen djembe mee. Je kunt een djembe van ons gebruiken zolang de voorraad strekt!

  THE NEW DANCE ~SINGLES !!

      met Arjan en Yvette

      Thema: Sister and Brotherhood

      19:30-22:00u  ~ in de grote tent

Speciaal voor WY in de tent is deze editie voor Singles en/of koppels!!

 

The New Dance is: 

"Hart openend ~ rakend ~ liefdevol ~ verbindend"

"De ontmoeting met nieuwe ogen"

"De stroming in overgave van het vrouwelijke"

"De dragende bedding van het mannelijke"

The New Dance is een dans initiatie waarbij we de diepgang zoeken van het mannelijk en vrouwelijk in ons. We richten ons op de oer essentie die in ons allen aanwezig is. In deze essentie stroomt de liefde in zijn puurste vorm. Daarin hebben man en vrouw een specifieke rol. Door middel van dans, beweging, contact oefeningen, muziek, aanraking en meer brengen we je in contact met deze essentie. Daarin vertelt de dans en de muziek jouw verhaal. Deze avond is speciaal voor Singles. We streven naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. 

Zaterdag 27  JULI 

  OSHO

     CHAKRA HART MEDITATIE

     met Wim      9:00-10:00u

     ~ op het veld / in de grote tent

     

Deze milde beweegmeditatie voer je uit op de mooie muziek van Karunesh.

Deze meditatie kan je helpen je hart, lichaam en ziel te openen en te verfrissen. Het draagt bij aan je innerlijke balans en welzijn. Vanuit je hart open je je eerst naar iedere windrichting apart, waarna de bewegingen samengevoegd worden. De herhaling zorgt voor een heerlijk meditatief gevoel, die je extra gewaar wordt wanneer de beweging in de laatste fase tot rust komt in een zittende bewustwording. 

  CHAKRA DANS 

      met Yvette en Arjan

      10:30-12:00u ~ in de grote tent

De dag goed beginnen met de dans van de chakra's. Zoals ieder jaar bij WY in de tent zal Yvette je ook dit jaar verrassen met mooie muziek en fijne bewegingen om de chakra's te openen, te wiegen, te koesteren, te activeren en meer.  Arjan zal met de handpan voor de meditatieve afsluiting zorgen. 

Aandacht geven aan je chakra's is aandacht geven aan jouw energielichaam.

Dans, lichaamswerk en stemwerk laten jouw levensenergie volop stromen! 

  GROTE SJAMAANSE

      DRUMGATHERING 

      olv  Suka Waka

      13:00-14:30u 

      ~ buiten bij het vuur

"The drum" is the Great Spirit's favorite instrument! Het ritme van de drum brengt ons in een diepere laag van ons bewustzijn. Afstemmen op elkaar en onze energie om in de flow te geraken. Samen maar in verbondenheid met jezelf en je eigen drum. Samen genieten van de magische klanken die de drums ons brengen. Tijd om met elkaar door te brengen. Samen te ervaren.

Breng je eigen drum mee. Er zijn enkele drums te leen ( 10) voor wie geen drum heeft.

Er zijn bij Suka Waka tijdens het festival ook drums en andere items die zij zelf gemaakt heeft (oa talking sticks) te koop .

https://www.sukawaka.nl/category/all-products

 

  BIODANZA 

      met Irene

      16:00-1800u 

      ~ in de grote tent/op het veld

en aansluitend van 18:00-19:15u 

Potluck: gezellig met elkaar eten 

Potluck is gratis maar neem zelf iets te eten mee voor jezelf en om te delen.

Wat is Biodanza? Biodanza is een dansvorm uit het Latijns Amerika die je verbinding laat maken met het rijkdom aan het leven in en om je heen. Biodanza is ontwikkeld door de Chileense professor, medisch antropoloog en psycholoog Rolando Toro. Hij had de vurige wens om vreugde, gezondheid en affectie in het leven van velen te krijgen.

Om te begrijpen wat Biodanza is, moet je het eigenlijk vooral ervaren. Het gaat om het intens ervaren dat je leeft in het hier en nu. Dit is zowel een fysieke- als emotionele- als spirituele ervaring. En dat is precies waartoe Biodanza je uitnodigt. De ervaring van het plezier, het samenzijn, je emoties, je twijfels, je kwetsbaarheid en kracht, je passie en je innerlijke stilte.

Deze workshop geeft jou de gelegenheid om verbinding te maken met je eigen gevoelens en emoties, met de mensen om je heen, met de natuur en met je levensenergie. 

Aansluitend kun je "op adem komen"  bij de ontspannende ademmeditatie en het klankconcert 

  OP ADEM KOMEN  

     met Yvette

     gevolgd door een klankconcert

     19:30-21:30u ~ in de grote tent

SOUNDHEALING en voorafgaande ADEM MEDITATIE met Yvette 

Yvette neemt je mee in een adem meditatie waarin je de ontspannende energie zal ervaren wanneer de ademhaling via het hart samenvalt in de verbinding met lichaam en ziel. We ademen samen en voelen de intense en krachtige verbinding van 'Zijn' zonder oordeel, zonder gedachten, zonder moeten of willen. Een pure weldaad en heerlijke release voor lichaam en geest. Je komt letterlijk op adem.

 

Bij een klankbeleving, ook wel klankbad - klankconcert, klankontspanning of soundhealing, worden er klanken gespeeld, stiltes gecreëerd, zonder dat het muziek wordt.

Je mag plaats nemen, liggend of zittend, en ervaren hoe je de klanken van diverse akoestische instrumenten zoals oceandrum, rainstick, sjamanendrum, ratels, klankschalen, gong, duimpiano, stem, koshi's enz. waarneemt. De beleving is een soort innerlijke massage van trillingen en klanken waar je jezelf helemaal in zou kunnen laten opgaan. De klanken kunnen invloed op je lichaam, herinneringen en emoties hebben. Het zou kunnen zorgen voor spierontspanning en verlaging van de stress. Klank kan het denken naar de achtergrond brengen. Het veld wat gecreëerd wordt is uniek en zonder verwachtingen. De klankbeleving wordt geheel intuïtief en afgestemd op de energie van de deelnemers gegeven waardoor iedere klankbeleving anders is.

(Neem zelf een matje dekentje en een kussentje mee).

max 35 deelnemers

ZONDAG 28 JULI

 

  KUNDALINI YOGA

     met Irene

     10.00-11.00u ~ in de grote tent

 

Kundalini Yoga is een yoga vorm die erop gericht is om het zenuwstelsel en de energiecentra aan te spreken. Het is een mooie manier om de dag mee te beginnen. Wat kan je verwachten? We doen dynamische lichaamsoefeningen gecombineerd met ademhalingstechnieken. De les is zo opgebouwd dat je geen ervaring hoeft te hebben om deel te nemen.

  GONG BAD

      met Eliza en Roel

      11:00-12.30 uur ~ in de grote tent

Wij zijn Eliza en Roel van Arise Soundhealing (www.arisesoundhealing.eu)

Wij geven sinds 2018 samen klankreizen in binnen en buitenland.  Wij hebben ervaren dat klanken de universele taal vormen die ons lichaam en geest in beroering brengen en zorgen voor harmonie en heling. We geven klankreizen met diverse instrumenten. 

Op het festival WY in de tent mogen wij jullie een  speciaal Gongbad aanbieden met planetaire gongs.

We hebben gongs die zijn afgestemd op de frequentie van de aarde, de maan en de planeten, en het universum. Ze zijn heel powerful en kunnen veel losmaken en teweegbrengen.

max 30 deelnemers

 

 ♥ MANIPURA

      tantra bewustwording

      met Connie

      10.00-12.00u ~ in de tempeltent

Het pad van bewustwording.

In de ontmoeting, in het contact met de ander kan je jezelf beter leren kennen. Dit kan d.m.v stilte, elkaar bewust zien, je uitspreken naar elkaar en vooral door bereid te zijn jezelf beter te leren kennen. In deze workshop neemt Connie je mee op het pad van bewustwording, een kleine kennismaking met tantra .

max 14 deelenemers

 ♥ YIN DANS Sisterhood

      met Yvette 

      13:00-15:30u ~ in de tempel/grote tent

 

Yin~vrouwentempel, is een heerlijke plek waar je gevoed wordt in de pure yin energie van het vrouw zijn.

Yvette neemt jou deze middag mee in de energieën van zeven Griekse godinnen die in elke vrouw aanwezig zijn.

Ken jij deze zeven energieën in jou als vrouw waardoor je meer bewust bent van je talenten, mogelijkheden en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Ga jij mee op deze verbindende en interessante  ontdekkingstocht? Yvette begeleidt al meer dan 10 jaar vrouwen in haar jaartrajecten "Leef de zeven energiestromen in jou als vrouw".  Ook in haar vervolgjaartraject "Volledig YIN" neemt zij vrouwen mee in de dieptes van het vrouw kunnen en mogen zijn. Daarin de prachtige en ook zeer krachtige energie in ons als vrouw in balans te brengen is een mooie aardse en spirituele reis, gedragen in het veld, samen met andere vrouwen.

Een Sisterhood geeft je het gevoel van diepe verbondenheid, met jezelf en met de andere vrouwen. Of je nou een uur of een paar dagen met vrouwen om je heen in een cirkel bij elkaar gezeten hebt. Je komt er altijd ontspannen en vol energie vandaan. 

   MANNENCIRKEL Brotherhood

       met Arjan

       15:30-17:30u ~ in de grote tent

 

Arjan neemt  mannen mee in ontmoeten, bewegen, dans en meditatief samenzijn. Centraal staat dat de energiestromen van het mannelijke aangewakkerd zullen worden en brotherhood voelbaar zal zijn. Deze bijeenkomst zul je de voedende kracht van brotherhood ervaren. Aanwezigheid en leiderschap zijn twee van de mannelijke oeressenties. Samen staan, elkaar dragen en samen weten. Tijdens deze bijeenkomst zullen zowel de mannelijke Yang als de mannelijke Yin energie aandacht krijgen. Samen geven ze stabiliteit en evenwicht. 

  MANTRA meezing CIRCLE

      met vele muzikanten!!! o.a.

      Yvette, Eve, Arjan, Kyril, Wim

      SPECIAL PERFORMANCE

      met Sander en Sander

      19:00-21:30u ~ in de grote tent

 

We nodigen je van harte uit voor de SPECIALE editie van de Mantra meezing circle met vele verschillende muzikanten!!

Sander en Sander reizen voor deze gelegenheid helemaal af vanuit Friesland om ook hun repertoire aan ons ten gehore te brengen!

Wij inspireren je met onze muziek en het zingen van de mantra's. Met elkaar genieten we van de meditatieve vibraties van de  mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als het harmonium, drums, gitaar, tabla, ukelele, handpan en meer..

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

(Neem zelf een kussentje, dekentje of laag! stoeltje mee)

MAANDAG 29 JULI 

 ♥ HEART DANCING

      met Rose & Viviane

      10:15-11:30u ~ in de grote tent

Heart Dancing gaat om  plezier maken, genieten en spelen. Jezelf bevrijden en je eigen, unieke dans te dansen.

We maken een dansreis op verschillende soorten muziek. Een reis naar je eigen hart en ziel. Je danst met jezelf, maar maakt ook verbinding met anderen door middel van oefeningen. Na elke dans staan we even stil bij wat je voelt. 

Een heerlijke manier om contact te maken met jezelf. (meer over Rose: https://rosenburg-focus.webnode.nl/)

  ADEM CIRKEL

      Met Rose & Viviane

      13:00-15:00u ~  in de grote tent

 

Rose en Viviane begeleiden je graag tijdens een Adem Cirkel. Tijdens de jaaropleiding als Adem Coach – Emotional Release hebben zij ervaren wat adem met ons kan doen en dat gunnen zij jou ook. Alle gebeurtenissen in ons leven laten een indruk in ons achter, soms licht en soms een wat diepere indruk. Deze indrukken worden in ons lichaam opgeslagen. Denk aan bijvoorbeeld boosheid die je niet kon uiten, of een rouwproces dat nog verdriet veroorzaakt. Emoties die nog ergens een blokkade vormen in je lijf, kunnen leiden naar patronen die elke keer weer terugkomen, bijvoorbeeld (over-)eten, alcohol, drugs, snoep, gamen of een ander verslaving. Dit alles om (onbewust) aan het gevoel te ontsnappen. De meeste mensen hebben het niet door en doen alsof er niets aan de hand is, dus negeren zij zichzelf! Tijdens een Adem Cirkel kun je, doormiddel van verschillende ademhalingstechnieken, bij je opgeslagen emoties komen. Deze krijgen de nodige tijd/aandacht en letterlijk de lucht die ze nodig hebben om de blokkades op te heffen.

Pure magie wat er dan gebeurt. Geef je lijf de kans en ervaar de ruimte en het inzicht die een ademcirkel brengt.

Heb je de nodige LEF om dit proces aan te gaan? Dan ben je van harte welkom!

(meer over Rose: https://rosenburg-focus.webnode.nl/)

  De Dans van de Krijgers

      performing art

      met Sanne Flowers

      & Flora Floris

      13:00-17:00u  ~  buiten

Voel je de roep van jouw wilde hart? Om mee te doen met een authentieke Tribe beleving in performing art? Om je innerlijke vuur aan te wakkeren vanuit diepe verbinding met de elementen vuur, water, aarde en lucht…

Het vuur dat wordt aangewakkerd in de aanmoediging en stevige bedding van een Tribe. Voel je de hartslag van de aarde onder je voeten pulseren?.. Meebewegend op het ritme van de drums… De klank van een oeroude stam… Luidkeels oer-authentieke stemgeluiden, klanken en bewegingen maken. Er zal een symbolisch verhaal zijn dat de leidraad is… Stem- en lichaamsexpressie zal worden gecombineerd met kleurrijke primitieve kunstuitingen.

Vorig jaar heeft deze workshop een mooie performance opgeleverd. Dit jaar zal Sanne je weer mee nemen en voorbereiden op een performance! LET WEL: 

Ook als je graag meedoet met de workshop maar niet deel wilt nemen aan de performance dan ben je van harte welkom.. 

De performance die we zullen gaan geven zal tijdens het open podium~ Show jouw eigen Wijs-Heid op 29-07 tussen 15:30-17:30 plaatsvinden 

  Oceandrum maken /

      Sound of the ocean

      met Mariska

      15:00-17:00u ~  in de creatent

Het geluid van een kalme zee op een zonnige dag of juist woeste golven tijdens herfstachtige dag? Heerlijk om je gedachten te laten stoppen en alleen maar te luisteren naar de zee. 

Helaas is de zee niet altijd dichtbij. 

Laten we gaan proberen het geluid na te bootsen met jouw oceandrum. 

Nu is de naam "drum" wellicht iets verwarrend, want bij dit instrument is het niet de bedoeling om er op te slaan of te trommelen. 

Het geluid komt door de schaal te bewegen. 

Jouw eigen samenstelling van zaden en kruiden bepalen het geluid als je de schaal beweegt. 

We prepareren de schaal en stellen jouw sound samen. 

 

Indien gewenst kun je je drum op een later moment beschilderen. Eerst moet je oceandrum tijd krijgen om te drogen. 

 

EXTRA Kosten voor drum

+/- 20-26cm €20,-

+/- 40-50cm €40,-

max 8 deelnemers

  Human Design

      interactieve lezing

      met Corine van Zoelen

      15:30-17:00u ~  in de grote tent

Na een succesvolle workshop twee jaar geleden geeft Corine weer een workshop over Human Design.

“Human Design is een systeem waarin allemaal oude wijsheden, zoals astrologie, I Tjing en het chakrasysteem zijn samengevoegd. Human Design heeft elementen van al die andere systemen in zich. Daarbij gaat Human Design uit van het principe dat jouw energetische blauwdruk vaststaat op het moment dat je wordt geboren.”
Voor deze workshop vraag je je Human-Design-chart gratis aan via deze link: https://www.humandesign.nl/nl/gratis-chart-aanvragen/
Tijdens de workshop leer je meer over je type, profiel, je strategie en autoriteit.
Als je meer inzicht hebt in je HD-chart ga je jezelf beter begrijpen en accepteren. Aan het einde is er uiteraard de mogelijkheid om vragen te stellen.

 

 ♥  Vrouwencirkel special

      Yoni steam ritueel

      met Yvette

      16:00-18:00u 

      ~ in de tempeltent

In de zachte serene en besloten sfeer van de tempeltent zal Yvette vrouwen begeleiden in een bijzonder en aangenaam ritueel van het Yoni steam ritueel. Een yoni steam is een stoombad voor je yoni & baarmoeder. Het is een eeuwenoude traditie, waarin de vrouw de warmte van een kruidenstoom binnenlaat tot in haar yoni en baarmoeder. Een ontspannend en verbindend ritueel om te zakken in je lijf en is enorm goed voor de yoni.

Deze middag ervaar je niet alleen de weldaad van het ritueel, maar leer je ook van alles over verschillende kruidenmengsels die voor uiteenlopende heilzame werkingen zorgen tijdens het ritueel. Je kiest zelf je kruidenmengsel uit om er vervolgens een ritueel bad van te maken. Neem voor deze workshop of een grote wijde rok mee.....of een grote fleece deken.

max 10 deelnemers

 ♥ Crystal Bowls meditatie

      met Eliza en Roel

      19:30 tot 20:30u 

      ~ in de grote tent

Wij zijn de gelukkige bezitters van een aantal prachtige alchemy crystal bowls. Deze klankschalen bestaan uit pure kristallen gemengd met edelstenen  en elementen zoals koper, zilver en goud en zelfs platinum. Ze worden op speciale wijze gemaakt in Amerika.

Hierdoor zijn ze allemaal uniek in sound en zien ze er allemaal ook anders uit. Door deze combinaties van de pure kristallen en elementen die uit moeder aarde komen, hebben deze klankschalen ook een onbeschrijfelijke mooie klank en gelaagde frequenties, die een heel bijzondere uitwerking op ons lichaam en op ons welbevinden hebben.

 

We zijn blij dat we dit kunnen aanbieden, omdat we zelf ook ervaren hebben hoe veel klanken met ons doen. Hoe meer mensen hiermee in aanraking kunnen komen, hoe beter en mooier we onze wereld hiermee kunnen kleuren en in harmonie kunnen brengen. Dat is wat er zo nodig is. Dit uit te mogen dragen middels onze klankreizen, zien wij als onze missie.

Je kunt liggen op een matje met een kussen en dekentje en misschien ook iets voor op de ogen. (Neem die spulletjes bij voorbaat wel zelf mee)

  VOLGEBOEKT !!!!

     HANDPANMEDITATIE 

     met Arjan en Yvette

     21:00-22:00u ~ in de tempeltent

 

Een handpan meditatie neemt je mee in diepe lagen van het onderbewuste.

Arjan speelt niet alleen handpan. Hij is de handpan. Daarin is voelbaar wat hij jou mee geeft op een reis naar binnen. Laat je beroeren en daal af naar de lagen van jouw onderbewuste, Daar liggen antwoorden, inzichten en daar mag je geraakt worden om oude stukken te kunnen helen. 

Je ligt op een matrasje en laat de muziek binnen komen. de muziek laat je reizen...  Reis je mee?

Voor deze meditatie is er plek voor max 10 deelnemers. 

 

DINSDAG  30 JULI 

 

 ♥ "OERKLINKEN" 

     STEM EN LICHAAMSWERK

     met Yvette en Arjan

     10:00-11:30u ~ in de grote tent

 

Oerklinken is klinken vanuit jouw ESSENTIE, jouw BRON. Deze bijeenkomst ga je klinken vanuit jouw bron. Oer staat voor essentie! Deze workshop is voor mannen en vrouwen. De adem neemt je mee, voelend waar jouw wijsheid, expressie en levensvreugde zit. Opdat er een optimale energie, een volle zuivere doorstroom mag zijn van hoofd, keel, hart en bekkengebied. Bevrijden, voelen en verdiepen zijn de uitgangspunten van deze mooie bijeenkomst. 'Oerklinken' is een moment waarin je jouw stem kan horen. De stem die van binnenuit komt. Niet te verwarren met de stem die wij zelf vorm geven via gedachten of andere waarnemingen.

Dans, wieg, beweeg en klink vanuit dat wat jou beweegt en leef!

Je wordt meegenomen op een reis die je wakker maakt en laat overstromen van liefde voor jezelf.

  SCHRIJF workshop met Sandra

      "Jouw Vrijheid"

      13:00-15:00u ~ in de natuur

Wil jij meer Vrijheid in je leven ervaren? Mensen zitten vol overtuigingen. Dat is nu eenmaal zo... die zijn met de paplepel van generatie op generatie overgedragen. Bij jou waarschijnlijk ook. Maar wat als deze overtuigingen jou belemmeren in een vol leven? Ben jij je bewust van jouw (belemmerende) overtuigingen? Wil jij méér uit het leven halen? Met de workshop 'Jouw Vrijheid' gaan we, al schrijvend, onderzoeken welke overtuigingen zich in jou hebben genesteld. Om ze vervolgens vrij te laten zodat er meer ruimte ontstaat voor jouw diepste wensen en dromen. Sandra neemt je tijdens deze workshop op een zachte manier mee op reis door jouw gedachtewereld. Ze is intuïtief schrijfcoach en verzorgt helende 1 op 1 schrijfsessies, de Shivaya SchrijfWandelingen en workshops.

 

Je neemt voor deze workshop zelf je schrijfboekje en pen mee.

  Oceandrum maken /

      Sound of the ocean

      met Mariska

      13:00-15:00u 

      ~ in de creatent

Het geluid van een kalme zee op een zonnige dag of juist woeste golven tijdens herfstachtige dag? Heerlijk om je gedachten te laten stoppen en alleen maar te luisteren naar de zee. 

Helaas is de zee niet altijd dichtbij. 

Laten we gaan proberen het geluid na te bootsen met jouw oceandrum. 

Nu is de naam "drum" wellicht iets verwarrend, want bij dit instrument is het niet de bedoeling om er op te slaan of te trommelen. 

Het geluid komt door de schaal te bewegen. 

Jouw eigen samenstelling van zaden en kruiden bepalen het geluid als je de schaal beweegt. 

We prepareren de schaal en stellen jouw sound samen. 

 

Indien gewenst kun je je drum op een later moment beschilderen. Eerst moet je oceandrum tijd krijgen om te drogen. 

 

EXTRA Kosten voor drum

+/- 20-26cm €20,-

+/- 40-50cm €40,-

max 8 deelnemers

 

 

 ♥ WERELDDANS

     OP BLOTE VOETEN 

     met Wim 

     13:00-14:30u ~ In de grote tent

 

De workshop werelddans neemt je mee naar de wereld van de authentieke folklore dansen. Dansen met een verhaal. Traditionele dansen hebben vaak vaste patronen en passen die zich herhalen. Dansen in een kring of met een partner. Wim geeft al ruim veertig jaar lessen en workshops. Deze middag laat hij jullie ervaren en genieten van deze heerlijke danswereld met zijn prachtige muziek. Veel lachen en plezier gegarandeerd.

 ♥ OPEN PODIUM

     Show jouw eigen WIJS-Heid

     15:30-17:30u ~  in de grote tent

Optredens voor en door alle kampeergasten die hun eigen WIJS-heid willen laten zien op het podium! Gratis toegankelijk voor alle kampeergasten en de gasten in het Stayokay Hostel. 

Meer info volgt! 

Aansluitend potluck van 18:00 tot 19:00 uu

EXTRA!! Wil je als (niet kampeer)gast deze bijeenkomst bijwonen dan kun je je aanmelden via het aanmeld formulier en ben je ook welkom bij de potluck!

Een zeer leuke opwarming voor het eindfeest in de avond!!

DINSDAG avond AFSLUITINGSFEEST  30 JULI

 ♥ AFSLUITINGSFEEST  -  SPECIAL

      VOOR IEDEREEN

      MET EIGEN WIJSHEID!

      19:00-22:00u 

      ~  in de grote tent

          en buiten bij het vuur

      ~  losse deelname  € 27,50 

"Leef Jouw (eigen) Wijsheid" 

Dit wordt de spetterende afsluiting van deze WY in de tent - week. 

WY nodigt je graag uit voor deze  speciale avond met een aantal leuke verassingen.

Denk aan cacao, zang, dans veel muziek, Ecstatic dance,
en meer… maar dat is Surprise,  en zo als elk jaar weer zeer de moeite waard....

nog in voorbereiding

Jonge vrouwen bijeenkomst op dinsdag 23 juli met Studio New Age en Shannon Lightendaal.

 

ALLE EXTRA'S

♥ Massage tent  

     Alex en Fleur

 

Dit jaar is er de hele week  een massagetent op het festival met een massage aanbod van de masseurs Alex en Fleur.

 

 

♥ AURA foto laten maken

    Marieke Espinoza

 

Dit jaar de HELE WEEK staat er een heel speciale foto studio klaar voor jou. 

Vanuit haar stijlvolle en gezellige AuraFoto-Beachy-caravan laat Marieke je kennis maken met de wereld van aura’s en energie in kleur. Hier kun je terecht voor het laten maken van jouw unieke aurafoto.

Bij je aurafoto krijg je haar auraboekje “ Jouw energie, Jouw Kleuren, Jouw Aura’ cadeau waarmee jij je kleuren kunt analiseren. Het is geschreven door Marieke vanuit jarenlange ervaring met de aurafotografie.

Een persoonlijke reading van je foto is ook mogelijk en is het heel gezellig vertoeven in haar bijzondere Beachy-huisje. Voel je welkom! Aanmelden via inschrijven op de dag zelf!

De aura foto vraagt ook een kleine bijdrage a 15 euro per foto. 

♥ Stemvork massage  

     Roel en Eliza

Wij zijn Eliza en Roel van Arise Soundhealing www.arisesoundhealing.eu

Wij geven sinds 2018 samen klankreizen in binnen en buitenland.  Wij  hebben ervaren dat klanken de universele taal is die ons lichaam en geest in beroering brengt en zorgt voor harmonie en heling.  We geven klankreizen met diverse instrumenten. 

Voor onze missie zie hierboven.

Op het festival WY in de tent mogen wij jullie een  speciaal Gongbad aanbieden met planetaire gongs. En ook een speciale klankschalen meditatie met onze hele bijzondere alchemy crystal bowls. 

Bij onze eigen busje willen we een plekje maken om stemvork behandelingen te geven.  Dat is ook een hele mooie manier om het lichaam te resetten . Stemvork behandelingen kunnen worden gegeven op het lichaam zelf, maar ook op de subtiele lagen buiten het fysieke lichaam.

 

♥ Reiki 

    door Sander

Sander creeërt bij zijn tent een fijne plek voor zijn Reiki behandelingen.

 

 

♥ KLANK EN ONTSPANNING  (gevraagd)

     verkoop kraam

     van Rudi en Bertina

 

Zij zeggen daarover: Klank en Ontspanning is een praktijk en winkel op het gebied van ontspanning en bewustwording.

Wij noemen de winkel een inspiratie-winkel.

We willen met de inspiratie-winkel de mensen bekend maken met een bewuste manier van leven.

 

Wij hebben ons assortiment zorgvuldig uitgezocht en samengesteld. Dit houdt in dat we kijken naar de producten, naar de werkomstandigheden en naar de beloning en naar het milieu. Ons assortiment bestaat uit klankinstrumenten, edelstenen, (inspiratie-) boeken, kaarten, geur producten, meditatie artikelen, thee en cadeau- en geschenkartikelen die inspireren waaruit je zelf kunt kiezen wat bij je past. 

 

Waarom zou je je klankinstrumenten of andere producten kopen bij Klank en Ontspanning?

Wij, Bertina en Rudi, zijn ervaringsdeskundige en weten heel goed wat klank doet bij mensen.

 

Wij hebben vele trainingen, cursussen en opleidingen gevolgd.  In de klank zijn we gecertificeerd klankschaalmasseur volgens de methode van Peter Hess.

Wij geven zelf klankbelevingen in zorginstellingen, in onze praktijk en in yogacentrums volgens de methode van Soundfulness.

Wij zoeken onze klankinstrumenten zelf uit zoals de klankschalen, de gongs, de sjamanen trommels, de rainsticks en andere klankinstrumenten. Daardoor ben je er zeker van dat je de juiste kwaliteit aanschaft.

 

Warme groet, Wim en Yvette

 

Meer over Yvette: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/trainingen / https://bewusthart.nu/over-mij/

Meer over Wim: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/coaching

bottom of page