WY in de tent 2021 ?

Na een geweldige en zeer goed bezochte week vorig jaar zetten we onze tent mogelijk in juli 2021 weer neer. Het werd afgelopen jaar een aangepaste week door de overheids kaders. 

Wij nodigen je uit om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

Wij, Wim en Yvette, hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die aanvankelijk tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote tipi tent waarmee we ook al reisden voor activiteiten in Ibiza en Noord Frankrijk. Intussen beschikken we ook over een grote 5x10m partytent.

De lokatie van WY-in-de-tent is ongewis op dit moment. We beogen van 19-25 juli 2021. Het k
ampeerterrein van het Stayokay Hostel in Dordrecht was de afgelopen drie jaar een prachtige plek waar we ont-moeten in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.

Je kon deze week ook zelf een kampeerplek reserveren om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving. Deze plek is echter, bovenal door de maatregelen van de overheid, verre van zeker. Wij beraden ons voortdurend op de mogelijkheden van dit jaar.
 


WIJ blijven KIJKEn NAAR een ONTMOETING OP DE DAG BUITEN DE TIJD OP 25 juli 2021.

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMPRESSIE programma WY-in-de-tent van 2020: 

♥ woensdagavond 22 juli 2020  ~ Sacred earth meditation ~      

Voel jij je geroepen deze avond aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar. Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van velen een beweging op gang zet. De aarde is je dankbaar. "This earth does not belong to us, we belong to this earth!""  

 

♥ Donderdagmiddag 23 juli 2020  YOGA  met Amudra Madhura     

In deze relaxte les doe je een aantal yogahoudingen. Dit zijn yogahoudingen die je rustig ingaat, naar vermogen kunt aanpassen en wat langer aanhoudt. Het biedt je een kans om weerstanden in je lichaam tegen te komen … en zachtjes los te kunnen laten. Energieblokkades gaan weer stromen.

♥ Donderdag 23 juli 2020 MANTRA zingen ~ the sound of nature ~          

Mantra's zijn de wiegenliedjes voor onze geest. We zingen mantra's die resoneren rondom een thema wat aansluit op de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de samenklank en de healing sounds van verschillende instrumenten als de Indian flute, harmonium, drum, Shruti-box, handpan en meer. ( ps je mag je drum meenemen als je die hebt.)      

♥ Vrijdagochtend 24 juli 2020  Op adem komen in de tent       

Hoe je ademt, zo leef je. Door je ademhaling in te zetten wordt de mind uitgeschakeld en herinnert het lichaam zijn oorspronkelijke staan van ZIJN. Hierbij kan het zijn dat emoties vrijkomen.

 

♥ Vrijdagmiddag 24 juli 2020 DJEMBE WORKSHOP      

Onder de bezielende leiding van Wim Danckaarts spelen we samen djembe en ander drum of ritme materiaal. Bij mooi weer buiten bij het vuur en anders in de sfeervolle tent. Eén ding staat vast… het wordt een feestje voor jong en oud! Neem een eigen drum mee of leen er eentje van ons!

 

♥ Vrijdagavond 24 juli 2020  DANS met Irene Voorbij   

De start van een lang verwachte zomer is nu hier. De zon lacht ons toe. En wat doen wij? We dansen, zingen en genieten van het heerlijke lekkere weer en gaan naar buiten. Tel de momenten van gelukzaligheid en je zult de tel kwijt raken.

 

♥ Zaterdagavond 25 juli 2020 ♥ SPECIAL!!!   “DE DAG BUITEN DE TIJD“   mantra/meditatie/vuurceremonie Wat is de dag buiten de tijd?   Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya-tzolkin /Vredes beweging als een dag voor vrede en cultuur en die wereldwijd gevierd wordt. 24 juli is de laatste dag van het jaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag dat het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de meditatie die we zullen doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte.

 

♥ Zondagmiddag 26 juli 2020 MINERALEN ervaren met Steven Wouters     

Steven neemt je samen met Yvette mee in een wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Je legt je persoonlijke grid en daaruit zal voort komen wat deze energie jou te vertellen heeft.

 

♥ Maandag 27 juli 2020 LEZING De zeven energiestromen in elke vrouw.      

Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf . Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve lezing letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw.

Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen.

 

♥ Maandag avond 27 juli 2020 De Nadabrahma MEDITATIE van OSHO.       

Met deze Osho meditatie ervaren we dat lichaam en geest zich op op elkaar afstemmen door meditatieve klanken te maken waardoor je harmonie brengt naar je hele ‘Zijn’. Lichaam en geest vibreren samen en gedachteloosheid rust, ruimte en ontspanning tot in de diepe lagen wordt ervaren. Het is een wonderschone meditatie van geven en ontvangen.  

 

♥ Dinsdagmiddag 28 juli 2020 MOVING MEDITATIONS  door Annelies van Eijsden    

Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor velen van ons is dat lastig. De Moving meditaties zijn erop gericht dat via kleine en/of grotere bewegingen het lichaam opgebouwde spanning loslaat en vanuit daar de MIND langzaam STILLER wordt, maar niet per sé stiller in je hoofd. Ervaring leert dat er ook bijzondere creativiteit en inzichten kunnen komen in deze stilte momenten.   

 

♥ Dinsdag 28 juli 2020 MEDITATIEVE DRUMCEREMONIE      

De resonantie van de drums laten je lichaam, geest en ziel samen vallen als één. Tijdens de ceremonie maken de diep resonerende klanken van de drums ruimte in jouw lichaam waardoor energie kan doorstromen en blokkades kunnen oplossen die niet meer dienstbaar zijn aan je. Er ontstaat voelbaar rust, ruimte en ont-spanning.

WY, Centrum voor Bewust-Zijn
Hugo de Grootlaan 85
3314 AG Dordrecht

06-10257152

Of neem contact met ons op via ons contactformulier!

Geef ons een like of volg ons ook op onze social media!

© Copyright WY Centrum
  • facebook-wit-01
  • instagram-wit-01

Facebook

Instagram