top of page

Leven vanuit bron energie

uit het hoofd, door het hart, naar het bekken

Vrouwen.jpg

Energie werker, inspirator, soundhealer, en bovenal vrouw, zo zou ik mijzelf willen omschrijven. Ik werk holistisch, dat wil zeggen gericht op de werking van lichaam, geest en ziel te samen. Je lichaam is de plek waar alles gevoeld en geheeld kan worden. Het is daar waar de diepere boodschap in het voelen te vinden is. Ik ervaar elke dag weer wat mijn lichaam mij vertelt en wat ik daarin mag horen om langzaam aan meer en meer contact te krijgen met mijn innerlijke kracht en bestaansrecht hier op aarde. 

 

In beweging zetten, ruimte geven, inspireren en laten stromen zijn woorden die mij passen.

Het leven is voor mij een doorgaande beweging van ervaren en ontmoeten. Hoe ik de wereld zie en ervaar, is hoe ik mijzelf geleerd heb er naar te kijken en te ervaren. De ontmoetingen in het leven lieten mij keer op keer voelen en herinneren dat elke ontmoeting er eentje is met mijzelf.

 

Dans, beweging, stem, lichaamswerk, ademen en werken met mijn vrouwelijke energiestromen zijn de tools die mij dieper hebben gebracht in de ontmoeting met mijzelf. Daar waar mijn essentie voelbaar is, mijn waarden, mijn eigenwaarde. 

Mijn reizen naar o.a. India en in de traditionele Japanse energetische Reiki-leer hebben mij daarin de weg gewezen. 

Ik inspireer je. Ik daag jou graag uit om bij jezelf stil te staan en vanuit daar (weer) in beweging te komen, om jouw pure levensenergie vrij te laten stromen in de ontmoeting met jouw zelf. 

Yvette 

Coaching

In een therapeutisch/coach traject onderzoeken we wat jou belemmert of triggert, waardoor je energie niet vrij kan stromen. Je krijgt meer inzicht in de kracht van je gedachten (uit het hoofd). 

Je maakt voelbaar contact met overtuigingen en of (oude) pijn blokkades die je belemmeren te zijn wie je bent (door het hart). Door deze blokkades onder ogen te zien, aandacht te geven, te doorvoelen en te onderzoeken zal je je Zelf (her)ontdekken (naar het bekken). Je zult meer bewust keuzes maken en daardoor rust en ont-spanning ervaren in het dagelijks leven (meer levensenergie).

Klik hier om meer informatie over Coaching te vinden!

Lezingen en jaartrajecten zeven energie stromen in de Vrouw

Heet jij jezelf welkom in jouw ruimte?  Ontvang je jouw volledigheid in alle energiestromen van jouw Vrouw Zijn. Wanneer open of sluit je jeZelf? Wat is jouw unieke Zijn?

Ik neem je mee op ontdekkingstocht binnen jouw grenzen van jouw vrouw-zijn...en daagt je uit te ervaren wat er buiten de grenzen nog meer wil leven of geleefd wil worden.
Met inzichten, stem/adem werk, beweging, dans en muziek gaan we op onderzoek...

Reactie deelneemster: "Eindelijk vond ik waar ik naar zocht: een integratie van diep "oosters bewustzijn" en praktisch toegepaste westerse psychologie. En wat mij steeds opnieuw raakt, vertrouwen geeft en boeit, is dat Yvette deze training geeft vanuit haar eigen innerlijke diepte en (harts)bewustzijn: bewust, open en ontvankelijk.
Mij heeft deze training al veel opgeleverd en ik zal nog veel bezig zijn met het leren toepassen in het dagelijkse leven."

klik hier om meer informatie over WY Vrouwen te vinden!

Energetisch werk

Een Reiki of Energetische behandeling bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam. Als je Reiki ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie. 

 

Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen! Je leert (weer) te luisteren naar de taal van je lichaam en geest en dit te ondersteunen in plaats van jezelf voorbij te lopen en of je ziektesymptomen te negeren of te onderdrukken.

klik hier om meer informatie over Energetisch Werk te vinden!

klik hier voor Reiki 1 initiëring

klik hier voor reiki 2 initiëring

bottom of page