top of page

Be-leef

Aanraken en geraakt worden

wim.jpg

Over wim

Wim is danser, muzikant en energetisch werker/masseur bij WY centrum voor Bewust-Zijn.

Muziek en beweging zijn voor hem uitingsbronnen van gevoelens, emoties en behoeftes. Muziek is voor hem een krachtig middel om in het nu te blijven en zich te verbinden met de anderen om hem heen. 

Hij zoekt graag de speelsheid op en de improvisatie omdat daarmee voor hem belangrijke waardes als vrijheid en eigenzinnigheid worden gediend. Anderzijds blijft hij graag dicht bij de authentieke dans en muziek om de diepe verbinding te voelen met de passie, betekenis en rituelen.

 

Masseren is een volledig contact in aanraking met de client. Wim zegt daarover: 'Masseren is een bewegingsdans van vooral mijn handen en onderarmen. Ontspanning is mijn doel voor client en masseur, vol aandacht voor respect en geborgenheid. Ik integreer graag technieken van diverse massagevormen.'

(De massage praktijk is overigens op dit moment gesloten.)

Wereld dans

Je danst een middag op lekkere wereldmuziek. Er is veel muziek en dans beschikbaar van zoveel culturen, landen of volkeren. Wim put uit zijn lange historie van internationale volksdans workshops en cursussen. Juist bellydance, balkanbeat, African grooves of Zuid-Amerikaanse ritmes vormen een heerlijke danswereld. Je bent van harte welkom.

Klik hier om meer informatie over Wereld Dans te vinden!

massage

Massage helpt bij voorkoming van klachten en bevordert fysiek en psychisch herstel. Massage stimuleert de bloedsomloop en de circulatie van lymfe. Het kan spierspanningen wegnemen en het lichaam helpen ontspannen. Massage heeft een zeer heilzame werking op zowel lichaam als geest. 

 

De massage door Wim bestaat uit een combinatie van verschillende technieken. De behandeling kan worden aangevuld en verrijkt met olievarianten, muziek, klankschalen en reiki. Bij elke massage staan de persoonlijke wensen en behoeften centraal en ligt de focus op de specifieke intentie van de client.

Massage vormen zijn divers en talrijk beschikbaar. Wim heeft zich de afgelopen jaren bekwaamd en toegelegd op:

-Ontspanningsmassage - Lomi lomi massage 

Rebalancing massage - Soundhealing - Sjamanistisch werk - Stemwerk - Reiki II

bottom of page