top of page

Zeven energie stromen in jou als Vrouw 

Heet jij jezelf welkom in jouw ruimte?

Ontvang je jouw volledigheid in de energie van jouw Zijn?
Wanneer open of sluit je jeZelf?

Wat is jouw unieke Zijn?

Ontdek jouw zeven energiestromen en leer ze benutten,  jouw fundament,  in 15 bijzondere bijeenkomsten.

"Een reis naar volledige acceptatie van jouw Zelf"

 

In februari 2023 start voor de 9e keer het Vrouwen Jaartraject  "Leef de zeven energie stromen in jou als vrouw"

Nieuw in 2023 is het Jaartraject "Volledig Yin". Dit is toegankelijk voor deelneemsters die eerder bovenstaand Vrouwen Jaartraject hebben afgerond.

De begeleiding en inspiratie is dus in handen van Yvette Baan. 

78411565_1150815568442540_37054419360819

 

 

 

 

Wat kan de jaartraining je brengen?
"Het is een training waarin je dieper gaat dan alleen het begrijpen waar de energiestromen voor staan. Het is een reis naar Vol-Ledige acceptatie van jeZelf. Daarin te rusten en te weten dat je keuzes kunt maken vanuit alle delen van jouw unieke zelf in elke situatie. De training is ontstaan uit de ervaringen en ontmoetingen die ik heb gehad met mijn energiestromingen gedurende de afgelopen 10 jaar en de kennis die ik opgedaan heb in mijn opleiding als energetisch, holistisch zijns gericht therapeut."

 

Interactieve introductie avonden/middagen

In de agenda kun je lezen wanneer ik een interactieve introductie middag/avond geef. Op deze middag/avond licht ik alvast een tipje van de sluier op en raak je elke energiestroom/godin in jou even aan.
Ik kijk uit naar de ontmoeting en reis graag samen in ons zo prachtig en avontuurlijke vrouw zijn.

 

J.S Bolen

In elke vrouw zijn, volgens de schrijfster J.S Bolen van het boek "Godinnen in elke vrouw", typerende karaktertrekken aanwezig van een of meer godinnen uit de Griekse mythologie.  

"Deze innerlijke krachten zijn aangeboren, maar komen door cultuur en opvoeding verder tot ont-wikkeling. Het is belangrijk dat vrouwen zich bewust worden van de invloed van deze drijvende krachten,

om beter in staat te zijn hun leven in eigen hand te nemen." 

Programma onderwerpen

“Doelgericht zijn en heldere communicatie” -Artemis 

“Verwoorden en uiten” -Athena

“Rusten in "the sacred place of the heart" -Hestia

“Emoties als voedingsbodem” -Hera 

“Spiegels en behoefte er/herkenning"  -Demeter

“Innerlijk kind. Beschermers en andere stemmen” -Persephone

“Zelfliefde Jouw passie, kwaliteiten en allergie” “ -Aphrodite

“Alle godinnen komen samen in volledigheid”

Opzet van de training

In het jaartraject krijgt elke energie, elke godin ruimschoots de aandacht. Er zijn steeds twee bijeenkomsten per godin. In de eerste bijeenkomst ervaar je de kracht en mogelijkheden van de godin en wat dat persoonlijk voor jou betekent. De tweede bijeenkomst is een verdieping en integratie. Elke tweede bijeenkomst zal een meer creatief aspect in zich dragen. Stemwerk, lichaamswerk, klankbeleving, dans en andere dynamische activiteiten zullen aan bod komen. De energiestromen staan in verbinding met onze chakra energieën. Elke godin is verbonden met een van onze chakra's. We volgen in het jaartraject de chakra's en zo maken we contact met elke energiestroom/godin in ons. Dat alles o.l.v. Yvette, zij is inspirator, soundhealer, creatief, energetisch en holistisch therapeut, maar bovenal vrouw.

♥ Laat je verrassen en voeden 

 

 

 

Op onze andere site Bewusthart.nu vind je veel meer informatie over het programma, de data in 2022 en de investering. Klik daarvoor op de rode knop.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reviews van eerdere deelnemers over wat hen aantrok in het Vrouwenjaartraject

  • De combinatie van de verschillende diep-transformerende werkvormen maakt het traject tot een uniek geheel.

  • Elke avond had zijn eigen charme. Het heeft ook veel te maken gehad met het proces naar de avond toe en de nawerking van de avond zelf. Ik ontvouw nog steeds, Aphrodite is nu met mij aan het werk en ik met haar, hand in hand met Persephone.

  • Goede vraag, Eigenlijk had ik het idee dat ik al dat vrouwengedoe niet zo aankan. Toch had ik bij een eerdere mantrazang avond een prettig sfeergevoel. Ik wilde de gok wagen om te ontdekken wat voor vrouw ik kan zijn. Ik heb veel mannen om mij heen en ben daar ook wat teveel in veranderd. Ik wil leren vrouw te zijn.

  • De verbondenheid en verdieping van Vrouwenkracht/sisterhood..... en de werkwijze van Yvette.

  • Het mooie is dat het mij zoveel heeft gebracht. Dat had ik voorafgaand niet verwacht bij het lezen van het thema de 7 Godinnen in elke vrouw.  Door de combinatie van de verschillende werkvormen ontstaat er een intense verdieping in zelfinzicht. Er komt veel aan de oppervlakte. 

review:

"Yvette is een godin, lief, zorgzaam, een oor en hart voor iedereen".  -Mireille-

image3.jpeg

Meer lezen over het jaartraject en het programma ?

Investeer in jezelf

bottom of page