top of page

Begrip door groei en inzicht

COACHING

 

Wanneer is een coachtraject geschikt voor je?

Wanneer je merkt dat:

-je behoefte hebt aan rust en ontspanning

-je op zoek bent naar ruimte en vrijheid  

-je behoefte hebt aan groei in Bewust-Zijn

-je lichamelijk en geestelijk meer in balans wilt komen

 

Een coachtraject eventueel in combinatie

met Reiki of massages helpt je:

-contact te leggen met jouw behoeften en verlangens

-deze te herkennen en te mogen uiten

-contact te maken met (ontkende) gevoelens in jezelf

-gedachten te onderzoeken en te begrijpen

-energetisch blokkades op te lossen

-jezelf meer en meer te aanvaarden

-te vertrouwen op je intuïtie 

-in je kracht te staan en te blijven

over de Coaching:

In een therapeutisch/coach traject onderzoeken we wat jou belemmert en of triggert waardoor je energie niet vrij kan stromen. Je krijgt meer inzicht in de kracht van je gedachten (uit het hoofd). Je maakt voelbaar contact met overtuigingen en of (oude) pijn blokkades die je belemmeren te zijn wie je bent (door het hart). Door deze blokkades onder ogen te zien, aandacht te geven, te doorvoelen en onderzoeken zal je je Zelf (her)ontdekken (naar het bekken). Je zult meer bewust keuzes maken en daardoor  rust en ont-spanning ervaren in het dagelijks leven (meer levensenergie)

Ik maak gebruik van diverse methodes en technieken om je bewustzijn te vergroten. Uitgangspunt is voelen. Waarlijk zakken naar wat er gevoeld wil worden in het moment. Daar naar kijken, luisteren en onderzoeken.

De boodschap verstaan van jouw lichaam. Luisteren naar het hart en voelen in het bekken, waardoor er opnieuw contact gelegd kan worden met jouw ware Zijn, Jouw bronessentie. 

 

Als je aan jezelf werkt en je naar binnen durft te gaan om gedachten en emoties te onderzoeken, dan verandert als gevolg daarvan je kijk op jezelf en de wereld om je heen. Je merkt dat onvrede en stress niet van je baas, je kinderen, je partner, files, gezondheidsproblemen of andere omstandigheden komen. Onvrede ontstaat vanuit jouw gedachten over deze omstandigheden.  Met een coach traject  wordt je kennis breder en je besef over je ware aard groter. Je bewustwording verandert, je bent wakker geworden en staat open (met behoud van gezonde grenzen).

Neem contact op als je nieuwsgierig bent naar dit traject van onderzoeken waardoor je ruimte en rust kunt creëren in jouw leven.

 

 

 

 

Wat bieden Reiki en massage jou in dit traject?

Reiki en massages geven je lichaam en geest de mogelijkheid tot een diepe en volledige ontspanning te komen. In contact met jouw lichaam en lichaamssensaties leer je luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft. Dit opent een weg van bewust worden van wie je werkelijk bent. In combinatie met een coach traject nodigt het je uit tot zelfonderzoek, zelfinzicht en zelfbewustzijn. Voel je welkom dit te ervaren.

Achtergrond Yvette

  • Opleiding Lichaamsgerichte coaching (Heel de Mens) op  Kasteel de Schans in Belgie.

  • Opleiding Geweldloze communicatie bij Arend van Rietschoten.

  • Opleiding tot Zijnsgericht energetisch therapeut (HART opleiding) op het Helioscentrum in Heerde.

  • Soundfulness van Coen Teurlings.

  • Klankwerk/Stembevrijding bij Marius Engelbrecht.

  • Harmonium/tampura bij Guaranga, Martien,Hontelez.

  • Reiki 1, 2 op het Helios centrum en  

  • Reiki 3 Reikimaster bij Eugene de Schrijver.

bottom of page