top of page

werken met levensenergie - Reiki 2

Een Reiki 2 weekend is voor iedereen die ingewijd is in de eerste graad van Reiki en daar al een half jaar of langer toegewijd aan is.

Wat leer je in een Reiki 2 cursus?
Yvette Baan neemt je een weekend mee naar meer en meer intuïtief volgen wat jouw energetische beweging is binnen de Reiki Traditie. Yvette wordt ondersteund door één of twee assistenten. Yvette biedt Reiki 2 ook persoonlijk aan in Voorthuizen. Door middel van adem- en meditatie technieken leer je dicht bij jezelf te blijven en in deze liefdevolle aandacht voor jezelf deze universele Reiki energie nog krachtiger door te geven aan anderen. Zowel door directe aanraking maar ook op afstand.

Je leert de drie Reiki symbolen die afkomstig zijn uit de Japanse Zen Boeddhistische traditie. Wanneer je deze symbolen over gedragen krijgt, kun je ze inzetten tijdens een behandeling 1 op 1 of met een afstandsbehan-deling. Je verbindt jezelf daarmee als het ware nog meer als bij Reiki 1 met de helende kracht van je ware zelf.

Net als bij Reiki 1 leer je Reiki 2 ook puur voor jezelf. Door Reiki groei je in jouw zelf bewust Zijn. De helende kracht van de Reiki energie helpt je en leert je om te gaan met de situaties die je in je leven tegen komt. Door te leren op afstand te behandelen kun je ook jezelf of een situatie die moeilijk lastig of pijnlijk is Reiki geven.
De symbolen steunen je om meer in je kracht te staan.

Wil jij dieper en intenser Reiki ervaren in je leven?
Wil jij anderen Reiki kunnen geven?
Wil je niet alleen fysiek maar ook op afstand met de universele energie werken?
Wil je een nog diepere staat van Ont-Spannen ervaren?
Is jouw levensdoel meer en meer bewust worden en daarin zowel geestelijk als lichamelijk gezonder leven?

Dan ben je welkom bij dit weekend.


Wat kun je verwachten?
Je krijgt dit weekend de initiëring in Reiki 2
Verder leer je dit weekend de drie Reiki symbolen, en hoe je hiermee kunt werken bij het behandelen van jezelf en het behandelen van een ander. Ook leer je met Reiki II tijd en afstand te overbruggen: het behandelen op afstand. Je leert adem en meditatie technieken die je helpen om gericht los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om nog meer rust in je hoofd te vinden. We behandelen elkaar tijdens dit weekend met gebruik van de symbolen. Een kleine groep mensen zodat er voldoende persoonlijke aandacht en ruimte is om met elkaar te delen.

 


 of zie Agenda

 

 

 

Review
"Wat een indrukwekkende ervaring was de initiatie in Reiki II in WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht, deze twee dagen staan letterlijk in mijn systeem gegrift [alleen te begrijpen door insiders !]. Een heel weekend lang ondergedompeld worden in 'NIETS DOEN'. Was een uitdaging en beproeving voor mensen zoals ik, die veelvuldig in de doe & manifestatie-modus staan, iedereen willen helpen, sturen, dragen en soms ook over [onder andere eigen] grenzen heen gaan. Maar met veel geduld, liefde, aandacht, bijzonder goede uitleg, verdiepende oefeningen en behandelingen, kwamen de inzichten en ontvouwde zich langzaam de weg. Wat een pracht reis in mijzelf en die van mijn fijne mede-cursisten. Yvette's schitterende ruimte, de warme en zeer smaakvolle ontvangst, lunch en andere pauze momenten bij Yvette Baan & Wim Danckaarts [was naast super kok ook deelnemer] droegen hier in zeer hoge mate aan bij. Ik schrijf DANKBAAR [groot en klein] in de lucht."
 

bottom of page