top of page

mantrazang, klankconcert, vrouwen JAARtraject, massage, reiki, coaching, meditatie

THUIS

Thuis / nieuwe ruimte ~ mantrazang

Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar onze innerlijke energiestromen.

We nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen.
Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.
Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen het harmonium, handpan, viool en drum.

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het Zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.
Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.


Review: "Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."


Mantra zingen is maandelijks en soms on-line


Data en aanmelden: zie Agenda
 

Thuis / nieuwe ruimte ~ klankconcert/soundmeditation

Wat kan een sound meditation voor jou betekenen? Kom het ervaren....
Laat je meevoeren op de klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, wind chimes, oceandrum, hangdrum, the native flute en nog veel meer akoestische klanken.

Anderhalf uur lang even helemaal niets en meedeinen op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen. De resonantie van o.a. de klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust verminderen daardoor stress en werken diep ontspannend. Je wordt meegenomen in een meditatie waarin je samenvloeit met de energie die op dat moment aanwezig is in de ruimte. Je ademhaling dient als voertuig om levensenergie ten volle te kunnen ontvangen.


reactie deelnemer:
Wat een heerlijke klankreis bij Wim & Yvette. De klanken vloeiden mooi in elkaar over waardoor je heerlijk in je matrasje wegzakt. De gezongen klanken waren erg bijzonder. De klankschaal op mijn buik was ook erg fijn, net zoals de korte Healing door Yvette waarbij ze me op verschillende plaatsen even aanraakte. Ik kan het iedereen aanbevelen om eens mee te maken! 🙌🏼😊
Marka.

Meer informatie:
Je zult ontspannen in jouw natuurlijke resonantie. Een reis van anderhalf uur waarin je lichaam en geest samen vallen, je gedachteloosheid ervaart en je je bevindt in het gebied tussen waak en slaap... een weldaad voor lichaam, geest en ziel...

Klanken zijn trillingen. Uiteindelijk bestaat alles wat wij waarnemen in onze omgeving en op aarde uit trillingen. Wanneer je luistert naar klankschalen, zet dit een mentale trilling in gang en worden bewuste en onbewuste processen gestimuleerd.  De trillingen brengen je in het kosmisch veld van zuiver bewustzijn.

De klanken maken contact met je lichaam, geest en hart waarin de informatie besloten ligt om in vrijheid te kunnen Zijn. Het hart maakt niet alleen jouw fysieke lichaam coherent, maar kan alles opnemen in de oneindige ruimte van het Zelf. Tijdens het concert lig je ontspannen op een matras en kun je je hele lichaam en geest overgeven aan wat er op dat moment is. Een klankconcert haalt je aandacht weg bij de gedachtewereld van alle dag en brengt je bij jouw innerlijke stilte plek.

Stilte geeft je de mogelijkheid een moment alleen aandacht te geven aan jezelf.

Data en aanmelden: zie Agenda

Thuis ~ meditatie


Mag jouw stilte ook gehoord worden net als de stilte van zovelen tijdens bijvoorbeeld de tweede zondag van de maand? We verbinden ons in stilte en stemmen af op de frequentie van het grote geheel.
Laat jij ook jouw stem in stilte horen?

Je bent meer dan welkom is ons centrum om jouw stem in stilte de wereld in te sturen.
Samen zetten we een liefdevol en krachtig energieveld neer.
Voor ons is het telkens weer een prachtig uur van verbinden en in verbinding zijn.
Yvette of Wim neemt je mee in een meditatie naar jouw ZIJN. Daarna zijn we in stilte tot 21:00 uur. 

Elke tweede zondag van de maand wordt in inmiddels ruim 900 huiskamers of andere plekken in Nederland en daar buiten gemediteerd in het kader van het project 'Stadsmeditatie'. WY doet mee indien onze agenda het toelaat.

WY kijkt uit naar de ontmoeting met jou.

Data: zie Agenda

 

bottom of page