top of page

Reviews Zeven energiestromen in jou als Vrouw

Yvette's bijzondere werkwijze blijft mij verassen en inspireren door haar krachtige wijze, intuïtieve, vrije, speelse, creatieve kijk op alles. Vanuit een open hart en vanuit een grote wijsheid door Volledig aanwezig te zijn in het huidige moment, ontstaat er een helende koesterende bedding waarin er ruimte wordt vrijgemaakt waarin acceptatie en transformatie mogen ontstaan.

Je hebt een mooie unieke manier van begeleiden waarin er vanuit een liefdevol open hart ruimte is voor alles dat zich aandient.

De combinatie van de verschillende diep-transformerende werkvormen maakt het traject tot een uniek geheel." ~Sanne~

"Dit traject heeft een ware transformatie bij mij te weeg gebracht, huilen, lachen alles mag er zijn op ieder moment in het leven. Het leven mag geleefd worden, het mag een avontuur zijn en hoeft niet perfect of volgens andermans regeltjes. Dankzij de persoonlijke en betrokken begeleiding van Yvette heb ik in de training de ruimte ervaren om volledig en veilig mezelf te mogen zijn."

Yvette is een godin, lief, zorgzaam, een oor en hart voor iedereen".  -Mireille-

Het mooie is dat het mij zoveel heeft gebracht, dat ik voorafgaand niet had verwacht bij het lezen van het thema de 7 Godinnen in elke vrouw... Door de combinatie van de verschillende werkvormen ontstaat er een intense verdieping in zelfinzicht, er komt veel aan de oppervlakte."

Lieve Yvette, ik wil jou vanuit mijn hart bedanken voor je prachtige verdiepende traject waarin wij vrouwen allen mochten landen in een veilige liefdevolle bedding. Met een lach en een traan zijn wij met elkaar als groep de reis aangegaan.. de reis in onszelf en met elkaar als reisgenoten. We deelden wat wij onderweg tegenkwamen en mochten elkaar erin spiegelen en aanvullen, zo ontzettend waardevol! Liefde en acceptatie van lichaam en geest.. dankzij de verschillende thema's en werkvormen ontstond er een diepgang waarin helende transformatie mogelijk was! De thema's klopten steeds bij ieders dagelijks leven.. zo wonderlijk hoe het leven dit regisseert. In jouw prachtige sfeervolle ruimte mochten wij als in een schoot ons ontladen en opladen. Hier onbeschrijfelijk dankbaar voor, voor deze fijne plek! Als een Thuis!"

"Yvette, dank je voor dit traject. Ik heb het erg fijn gevonden om dit mee te mogen maken. een leuke diverse groep vrouwen waarbij we met elkaar en van elkaar konden leren. De herkenning van de godinnen aspecten zijn zo duidelijk te plaatsen in mijzelf.  Hierdoor heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en geduld naar anderen. Gek genoeg herken ik sommige aspecten ook zo duidelijk hierin dat je wordt herinnerd dat de munt 2 kanten heeft".~ Chalene~

"Training zeven energiestromen in de vrouw.Eigenlijk heeft elke vrouw recht op een training over de zeven energiestromen in haarzelf. Hoe veilig en diepgaand kun je jezelf op verschillende manieren leren kennen aan de hand van zeven mythologische godinnen, die elk een metafoor zijn voor een energiestroom waarin wij ons bevinden!Briljant en tegelijkertijd heerlijk eenvoudig en begrijpelijk neemt Yvette ons mee op deze innerlijke reis. Psychologische kennis en diepe inzichten worden op een bewuste, praktische, veilige, creatieve, respectvolle, liefdevolle en gelijkwaardige manier aangereikt. Zodat wij als deelneemsters de ruimte krijgen om deze energieën zelf te ervaren en inzicht te verwerven in onze gedragingen en dieperliggende overtuigingen en gevoelens. We hebben gelachen en gehuild, zijn stil geweest en hebben gedanst, we mochten boosheid, sensualiteit, kinderlijkheid, kracht en overgave ervaren.... alles kwam aan bod, mocht er zijn en werd met open armen ontvangen.Eindelijk vond ik waar ik naar zocht: een integratie van diep "oosters bewustzijn" en praktisch toegepaste westerse psychologie. En wat mij steeds opnieuw raakt, vertrouwen geeft en boeit, is dat Yvette deze training geeft vanuit haar eigen innerlijke diepte en (harts)bewustzijn: bewust, open en ontvankelijk.Mij heeft deze training al veel opgeleverd en ik zal nog veel bezig zijn met het leren toepassen in het dagelijkse leven.En wat een fijn idee dat er terugkomdagen komen, ik zal daar zeker één of meerdere keren te vinden zijn." ~Carina Verhoeven~

bottom of page