top of page

reviews retraiteweek frankrijk

Review's:


"Je komt door wat je bij WY centrum voor bewustzijn ervaart echt tot de innerlijke, gevoelde overtuiging dat energetische verzorging bij je verzorging, je bewustwording, en het leven hoort". "De liefdevolle, betrokken en vooral doorleefde energetische werkvormen zoals Yvette die met hart en ziel geeft vanuit eigen ervaring, helpen je in dit proces. Dat voelde ik heel sterk".

Tom de Boe

 

"Yvette en Wim hebben ons, de deelnemers, uitgedaagd om op reis te gaan naar ons Zelf. Nieuwsgierig en opmerkzaam te zijn naar wat er in beweging mocht komen door de trillingsenergie die ontstaat door het gezamenlijk zingen van verschillende mantra’s. En beweging kwam er! Door de mooie opbouw van de middag ging de energie van redelijk ingetogen, naar speels en beweeglijk. Ik vond het heerlijk om te zingen en te dansen. Te bewegen rond de cirkel met het prachtig vormgegeven altaar en de hartslag te horen in de drums die andere deelnemers van harte lust bespeelden. Een mooie aanvulling vond ik de uitleg over het gevende en ontvangende hart. Ik herkende Yvette’s opmerking dat we vaak teveel uit het gevende hart leven en geneigd zijn ons ontvangende hart te verwaarlozen. Mijn ontvangende hart is op deze dag enorm gevoed, ik ging heel energiek en vol levenslust weer naar huis. Heerlijk!

Dank je wel Wim en Yvette!"

Jannie Maasdam

"Het verwondert me nog steeds hoeveel deze retraite mij heeft gebracht. Ik had geen verwachtingen maar als je dan het toch over verwachtingen hebt, of wat je hoopt, dan heeft het zo veel opgeleverd, meer dan ik in mijn stoutste dromen verwachtte. Ik wist totaal niet wat er me te wachten stond. Wat ik heb meegemaakt deze afgelopen was meer dan ik had kunnen dromen. Zo'n verbondenheid en respect in de groep tijdens de workshops en daarna. Dit was een ervaring die ik voor geen goud had willen missen..."

Marielle

"Als je tot je kern wil komen van jezelf en wilt ontdekken in alle vrijheid wat het is om je eigen missie te ervaren, dan kan ik je deze retraite in Frankrijk met heel mijn hart aanbevelen. Op een zachte liefdevolle wordt je mee genomen om te zien wie je bent. Overbodige woorden worden weg gelaten en je hebt de ruimte om in alle veiligheid je eigen pad te ervaren."

"Ik heb me alweer opgegeven voor de retraite van volgend jaar. Wat was het goed. Ik ben heel erg diepte in gegaan, ben echt bij mezelf gekomen en het heeft me veel meer opgeleverd dan ik had kunnen dromen. De omgeving, het kasteel met zijn prachtige kamers, de kasteelheer en -vrouw en de staf, alles en iedereen werkte mee om er een feestje van te maken. Wim en Yvette zorgden voor diepgang, voelden aan wat iedereen nodig had en voor een ongedwongen sfeer waarbij je geborgen voelde. Diepgang, ontmoetingen, goed eten, een perfect programma en heel veel lol zorgden voor een meer dan geslaagde week. WY centrum voor bewustzijn, het was er bewust zijn."

"Deze klankreis-retrait heeft me zoveel meer gebracht dan ik had durven hopen. Ik voel verbondenheid met mezelf. De energie die er ontstaat in zo'n week tussen mensen die je helemaal niet kent is een hele mooie ervaring. Het respect naar elkaar toe maakt dat je je volledig kan overgeven aan de programma's. De programma's worden met veel liefde en passie gegeven zodat je vanaf het eerste moment het vertrouwen voelt van Yvette en Wim. Ook de speelsheid die erin verwerkt wordt is fijn. Er is tijd voor een lach en een traan. Je kan en mag jezelf zijn. En dan de omgeving. Het Kasteel is geweldig. De sfeer die het uitstraalt geef je het gevoel dat je terug gaat in de tijd. Die stond daar even stil voor een week. Je helemaal onderdompelen in de sfeer van toen en de verbondenheid met de groep. En dan de tuin eromheen. Er zijn zulke mooie plekjes gecreëerd om je even terug te trekken en te genieten van de natuur om je heen. Ik mis het nu al. Wat een fijne ervaring om dit te mogen meemaken. Dankjewel lieve Yvette en Wim voor deze mooie reis."

"Bewondering en verwondering hoe Wim en Yvette zoiets moois mogelijk hebben gemaakt . Dit met zoveel plezier en passie. Heel erg blij met jullie en alles wat jullie als Wy neerzetten. Ik geniet er van!"

"Heel fijne week met goede begeleiding."

bottom of page