top of page

Waarom bieden wij dans in deze vorm...?

Via stem, klank, lichaamswerk, dans, beweging en overgave aan stilte en meditatie maak je contact met je natuurlijke voedingsbron. Deze bron is dé plek waar je contact maakt met de universele resonantie en jouw eigen natuurlijke trillingsfrequentie. Daar waar jouw 'inner voice' klinkt en gehoord mag worden. Daar waar je in contact bent met wie je werkelijk bent zonder ruis van buitenaf.

Door contact te maken met dit natuurlijke trillingsveld voed je je in de diepere lagen van jouw zijn. Je hoeft daar eigenlijk weinig voor te doen. Het gebeurt je door te zingen, te dansen, muziek te maken en je stem te laten horen.  Maar ook door je aan de stilte over te geven. 


Wim en Yvette geven al vele jaren met veel passie en plezier vanuit het hart dance events waarin je dmv dans, zang lichaamswerk en stemwerk geraakt en aangeraakt wordt. Deze dans en klank belevingen worden goed bezocht en brengen rust, inzicht en vooral plezier in leven. Jouw levensenergie mag stromen.

mantra dans ~ 2getherinDance ~ werelddans

Dance events

Dance events ~ mantra dans 

Bij het zingen van mantra's gebeurt het vaak al als vanzelf dat je lichaam gaat mee resoneren op de muziek. Stil zitten lukt dan niet, het lichaam wil in beweging komen. Hoe mooi is het dan ook als we mantra's en dans samen laten komen in de mantra-dans.

Meditatief bewegend op de muziek, waarbij de tekst van de mantra's met een beamer wordt geprojecteerd,  kun je heerlijk genieten. Niets doen, je lichaam volgen en je laten meevoeren op de trillingen van de muziek en de woorden van de mantra's.

De mantra dansavonden worden gehouden in onze zaal 'De Nieuwe Ruimte' in Dordrecht of op locatie.

 

 

Data: zie Agenda

 

Aanmelden via: wycentrum@gmail.com

Deelname:  20 euro per persoon

Aanmelden klik hier

Dance events ~ 2getherinDance 

Wim en Yvette nemen je mee in dans, beweging, muziek, stem/lichaamswerk, lachen, spelen, meditatie en stilte naar:

Verbinding met jezelf

Verbinding met de ander en jezelf
Verbinding met de stilte en liefde in JeZelf

Op deze dansavonden (o.a. in Breda en Dordrecht) maak je contact met de ander vanuit het contact met Jouw-Zelf. Echt contact waarin je bij Jezelf mag blijven en binnen deze grenzen anderen mag en kan ontmoeten. Zodat je je verbindt van hart tot hart met de ander en energie van liefde en verbinding in beweging zet.

Heal yourself in music and dance... feel the vibrations en make your body move inside and out. Feel yourself in the energy of love that you are ♥


In the dance we open our male and female energy and let this energy flow through our body !! Do not be afraid of this energy, because it opens your love and creativity that already flows into you. It makes you laugh and play. Open Yourself, Embrace life! You are worth it!!

♥ Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou in de dans ♥

 

Data: zie Agenda


Aanmelden via : wycentrum@gmail.com
 

Deelname:  20 euro per persoon

Aanmelden klik hier

Dance events ~ werelddans op blote voeten

Ervaar wat intentie en passie met je doen als je de essentie van wereldmuziek en dans (be)leeft in verbinding en uit-bundigheid met elkaar.

Deze middagen worden gegeven door Wim Danckaarts. Er is veel muziek en dans beschikbaar van zoveel culturen, landen of volkeren. Achtergronden van de dansen en de soms rituele betekenissen leveren deze middagen een extra verdieping naar binnen.

Wim put uit zijn lange historie van internationale dans workshops, reizen en cursussen. Tijdens de werelddans middagen werkt hij met traditionele vormen enerzijds, maar anderzijds laat hij soms de vaste dansvorm juist weg om meer vrij te dansen. Dat leidt tot verrassende speelsheid en uitbundigheid.

Juist bellydance, balkanbeat, African grooves of Zuid-Amerikaanse ritmes vormen een heerlijke danswereld.

Je bent van harte welkom. Je danst op blote voeten.
 

Data: zie Agenda

Aanmelden klik hier

bottom of page