top of page

Mooie woorden en Reviews

Vandaag op een krachtig helende, openende, inspirerende, verdiepende, verrijkende, verbindende, hartverwarmende reis geweest <3 dankzij Wim Danckaarts en Yvette Baan <3 Ontzettend dankbaar voor deze heerlijke ervaring!

Na een prachtige klankreis nam Yvette ons mee naar de wortels van ons Zelf, van het bestaan.. waarin we de natuurelementen diep voelbaar belichaamden. Ik kreeg een gevoel van in een regenwoud te zijn!! Vuur aangewakkerd en water stroomde.. We waren een tribe met elkaar! Een oeroud gevoel wakkerde het aan, heerlijk bevrijdend en intens krachtig!

Wim nam ons mee op reis langs verschillende culturen op een prachtige interactieve poëtische wijze. Hij kan heel inspirerend beeldend vertellen, raakt daarmee enthousiasme en opent het hart. Heel fijne betekenisvolle dansen ervaren <3 Het was een hartverwarmende verbinding met elkaar als groep, zo onbeschrijfelijk waardevol..

Ik heb zondag 19 februari al in m'n agenda staan, ook bij de eerste editie was ik aanwezig. Het is echt een cadeau aan jezelf deze complete, ontzettend boeiende, verrassende workshopmiddag! Genieten met volle teugen!

Wow. Wat een prachtige mantra avond. En wat een prachtig mooie mensenkinderen weer. 

Vol-ledige aandacht voor alles wat is (en niet is).

Vol-ledig in de stilte

Vol-ledig in de rust. Alles is vol, alles is leeg tegelijk. 

De derde actieve klankbeleving al weer. En voor mijn gevoel was dit de mooiste. 

Het viel mij op hoe makkelijk dat ik na een drukke week tijdens de meditatie naar de stilte kon in mezelf. Alles stroomde en bruiste. En de het ruisen van de golven was voelbaar. 

Met de drums, rainsticks, wind chimes gingen we dit keer alle chakra’s af. En in the flow waar ik toch al in zit gebeurde er weer veel. 

Het dans gedeelte na de thee was weer een geweldig toetje en na afloop nog een mooie chakra kaart getrokken. Wow

Het is zo mooi om zo iets te ervaren en het geeft ook heel veel energie. 

Het is ook zo mooi en ontroerend om te zien en voelen hoeveel warmte en liefde er steeds in de groep zit. 

Dankbaar voor dit cadeautje geniet ik na en wens ik de deelnemers die niet konden beterschap. 

In 2 woorden dit feestje samen gevat .. bruisend en helend. Een echte aanrader voor mensen die willen helen en hun hart willen openen. 

Aho. Mitakuye Oyasin 

Namasté Ron

De trillingen die ik gisterenavond mocht ontvangen resoneren nog na. Mijn benen willen niets anders dan trillen dus geef ik ze de ontspanning om te kunnen trillen. Mijn huid doet op sommige plaatsten pijn dus wrijf ik met mijn handen over deze plekken. En ik wil vanochtend niet werken dus geef ik mijzelf vrij. Er is een hoop aangeraakt/aangetrild en dat mag ik in liefde loslaten. Dank je wel Laozi, Yvette, en Wim.

Geniet nog maar lekker na. Het was erg mooi en bijzonder. Vanaf de eerste noot die gezongen werd, alsof er electriciteit door de zaal ging. S.V.

Wat was het mooi en heerlijk gisteren.. echt genoten.. goede en liefdevolle energie en prachtige muziek. 

Dankbaar en vol energie Het was puur genieten! Ik hoop er de volgende x weer bij te kunnen zijn MvH

Het was inderdaad Amazing!! Wat een prachtige energie is er ontstaan met z'n allen. Dhanyavad dat jullie dit wilden doen en met ons wilden delen <3! Dhanyavad!!! S.K.

Was prachtig concert lieverds. Alles komt heel mooi samen. All Together. Samen een. Veel liefs michiel en Francine.  

Wow. Wat mooi. Mijn lichaam heeft ook veel pijn maar ook mooie zachte ervaringen gehad tijdens jouw mooie woorden en de mooie klankreis. Voor mij was dit de eerste bijzondere klankreis die ik nog niet eerder heb meegemaakt en doorheen ben gegaan. Voel nog steeds de warme hand waar ik mijn hoofd in mocht leggen. Ben door vele vorige levens gegaan. Het was een avond die ik diep in mijn hart zal koesteren. Kan niet wachten op de volgende. Dank je wel Laozi, Yvette en Wim. Ik ben blij dat jullie in mijn leven zijn gekomen. Namaste

Vorige week woensdag ben ik naar deze mooie plek geweest: Het centrum voor Bewust-Zijn. Ik werd benaderd op 2 bijzondere wijzen of ik toch nog mee wilde doen met de klankschalen ceremonie. Aangezien ik hier wel duidelijk moest zijn, vertrouwde ik het signaal van het universum om dit ook zeker met beiden handen aan te grijpen :-)

Het was een fantastische ervaring waarbij ik lichamelijk super veel oude pijn, verdriet en chaos heb kunnen loslaten. Ik had dit enorm nodig en voel me letterlijk een stuk lichter sinds vorige week. 
Ik ben een mega empaath en vind het lastig om mijn emoties allemaal te verwerken en los te laten. Ervoor weg lopen kon ik als de beste, nu ik ze allemaal aanga en de confrontatie niet uit de weg ga merk ik pas hoe zwaar het is.
Deze sessie heeft mij na 2 uur veel rust gebracht.
Ik ben enorm dankbaar voor Yvette Baan en Laozi Viola Blessing en Wim Danckaarts :-) hun prachtige werk!
Liefdevol, authentiek en enorm waardevol."

Liefs Nicole

Ik stond begin september afgelopen jaar aan de deur met de vraag of ik mee kon doen met mantrazingen. Spontane opwelling omdat ik voelde dat ik iets moest ondernemen wat me goed zou doen. Met warmte werd ik onthaald. Ik voelde me welkom met alles wat ik meebracht aan rugzakjes, zoals vele mensen die met zich meedragen. Een goede stap in ieder geval en ik heb al zoveel mooie dingen samen gedaan met Yvette en Wim en de andere bezoekers, mijn wantrouwen is afgenomen en het vertrouwen is gegroeid. Mijn liefde is gegroeid, voor mensen maar vooral voor mezelf. Dank jullie lieve mensen😘Iris. T

Als je wil groeien naar je staat van ZIJN ben je bij Yvette bij het juiste adres.!! Ik raad zeker een van haar workshops aan die jou zeker laat doen groeien in jou kracht.!! Veel succes. Eugene de Schrijver

Ik kom nu een jaar of 3 bij Wim en Yvette en in die tijd heb ik een mooie band opgebouwd met ze.
Coachingtraject met Yvette zijn we diep gegaan en heeft me niet alleen andere inzichten en nieuwe kennis gegeven, maar als mens ook veranderd (ook energetisch). En ook mantra zingen en actieve klankbeleving zijn ware feestjes voor het blije kind in mij. 🥰 🙏 🌞Ron Prins

Ik heb de Reiki 1 cursus gevolgd en wat een belevenis was dat!
Een goed verzorgd cursus, prettige, veilige sfeer, heerlijk gezond eten. Ik heb het ervaren als een een begin van de reis om bij mezelf te komen.
ik ga zeker bij WY de Reiki 2 cursus doen.

Yvette, Eugène en Wim , nogmaals bedankt 💙Irini

Genoten van een prachtig Reiki 1 weekend. Veel geleerd, veel ervaren en gedeeld. Prachtige sfeer en energie! Saskia

"Net terug van een heerlijke magische 2 daagse bij Yvette Baan. Ben er helemaal roze en stil van, wat een schitterende plek, fijne sfeer, professionele begeleiding, zeer warme mede-studenten, fantastisch onthaal, zeer lekker eten en veel geleerd in die korte tijd. Dankbaar voor zoveel ontvangen en gedeelde liefde, dank je wel en tot in november bij Reiki 2 en hopelijk de oefenavonden <3" Lilian

Wat een indrukwekkende ervaring was de initiatie in Reiki II in WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht, deze twee dagen staan letterlijk in mijn systeem gegrift [alleen te begrijpen door insiders !]. Een heel weekend lang ondergedompeld worden in 'NIETS DOEN'. Was een uitdaging en beproeving voor mensen zoals ik, die veelvuldig in de doe & manifestatie-modus staan, iedereen willen helpen, sturen, dragen en soms ook over [onder andere eigen] grenzen heen gaan. Maar met veel geduld, liefde, aandacht, bijzonder goede uitleg, verdiepende oefeningen en behandelingen, kwamen de inzichten en ontvouwde zich langzaam de weg. Wat een pracht reis in mijzelf en die van mijn fijne mede-cursisten. Yvette's schitterende ruimte, de warme en zeer smaakvolle ontvangst, lunch en andere pauze momenten bij Yvette Baan & Wim Danckaarts [was naast super kok ook deelnemer] droegen hier in zeer hoge mate aan bij. Ik schrijf DANKBAAR [groot en klein] in de lucht. Lilian Joosen

bottom of page