zo 08 aug.

|

Noncourt-sur-le-Rongeant, Frankrijk

Zomer retraite 8-14 aug 2021

Retraite week met bezinning, meditaties mantra zingen, dans en muziek. “Balans in lichaam, hart, geest en ziel in een prachtige omgeving" http://www.chateau-noncourt.nl/

Registration is Closed
See other events
Zomer retraite  8-14 aug 2021

Tijd & Locatie

08 aug. 2021 15:00 – 14 aug. 2021 12:00

Noncourt-sur-le-Rongeant, Frankrijk, 52230 Noncourt-sur-le-Rongeant, Frankrijk

Over het Evenement

Retraite week met bezinning, meditaties, mantra zingen, dans en muziek.

“Balans in lichaam, hart, geest en ziel in een prachtige omgeving"

Een unieke week waarin wij onze kennis en passie graag delen met jou!

Van 8 tot en met 14 augustus 2021

Locatie: Chateau Noncourt, een uit de 16e eeuw daterend kasteel, dat ligt in de regio Champagne-Ardenne. Een heerlijke sfeervolle plek voor een geheel verzorgde week waarin jij centraal staat!!  http://www.chateau-noncourt.nl/ 

Wat brengt het je?

Het is een retraite met een inspirerend programma waarin Bewustwording en Bewustzijn,  persoonlijke groei, gezond leven en muzikale vreugde centraal staan. Het is een reis naar binnen toe. Laat je inspireren en ervaar de verbondenheid met jezelf, elkaar en de prachtige natuur. 

Een week lang in de magie van klank & stilte. Samen klinken, zingen, dansen, mediteren, bewegen en muziek maken met onder andere klankschalen, drums, harmonium en veel meer. 

Wat kun je verwachten?

Voor deze week heeft trainer/coach en inspirator Yvette Baan een intiem programma samengesteld dat volop zelfonderzoek, rust, vitaliteit, vreugde, liefde, warmte en verbinding geeft. Ervaar het ene moment rust en verstilling, het andere moment vitale energie vol levenslust. Een week met inspirerende ontmoetingen met gelijkgestemden. Volop genieten van het onderzoek en de verwondering in wat jou beweegt. Onder begeleiding van Yvette en met ondersteuning van Wim zullen we ons in meditatie, muzikaliteit, beweging en dans verdiepen. We creëren momenten van stilte in meditatie, wel of niet onder begeleiding van muziek. Ook Mantra concerten waarbij we met zijn allen zingen en meditatieve luisterconcerten om helemaal te mogen ont-spannen zullen voorbij komen.