za 07 aug.

|

Lochem

Zomer retraite 7-12 aug 2021

Retraite week met bezinning, meditaties mantra zingen, dans en muziek. “Balans in lichaam, hart, geest en ziel in een prachtige omgeving" Locatie: Centrum Athanor in Lochem

Registration is Closed
See other events
Zomer retraite  7-12 aug 2021

Tijd & Locatie

07 aug. 2021 09:00 – 12 aug. 2021 13:00

Lochem, Hooislagen 9, 7241 NJ Lochem, Nederland

Over het Evenement

zie ook:  https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/retreats

op lees verder:

Zomer Retraite week, een unieke week waarin wij onze kennis en passie graag delen met jou!

Met meditatie, zelfonderzoek, mantra zingen, dans en muziek.

Locatie: https://centrumathanor.nl/contact/

Centrum Athanor heeft een prachtige hoeve en een maantempel. Ze liggen op het drie hectare tellende terrein, dat parkachtig is ingericht en volop rust & inspiratie geeft.

"C'est le ton qui fait la musique"

Wat brengt het je?

Het is een retraite met een inspirerend programma waarin Bewustwording en Bewustzijn, persoonlijke groei, gezond leven en muzikale vreugde centraal staan. Het is een reis naar binnen toe. Laat je inspireren en ervaar de verbondenheid met jezelf, elkaar en de prachtige natuur.

Een week lang in de magie van klank & stilte. Samen klinken, zingen, dansen, mediteren, bewegen en muziek maken met onder andere klankschalen, drums, harmonium en veel meer.

Wat kun je verwachten?

Voor deze week heeft trainer/coach en inspirator Yvette Baan een intiem programma samengesteld dat volop zelfonderzoek, rust, vitaliteit, vreugde, liefde, warmte en verbinding geeft. Ervaar het ene moment rust en verstilling, het andere moment vitale energie vol levenslust. Een week met inspirerende ontmoetingen met gelijkgestemden. Volop genieten van het onderzoek en de verwondering in wat jou beweegt. Onder begeleiding van Yvette en met ondersteuning van Wim zullen we ons in meditatie, muzikaliteit, beweging en dans verdiepen. We creëren momenten van stilte in meditatie, wel of niet onder begeleiding van muziek. Ook Mantra concerten waarbij we met zijn allen zingen en meditatieve luisterconcerten om helemaal te mogen ont-spannen zullen voorbij komen.

Er is normaal gesproken plaats voor 8-14 deelnemers.

Het programma vindt zowel binnen als buiten plaats b.v. voor het ontbijt een OSHO meditatie buiten op het gras. Of mantra zingen in de grote tent op het grasveld in de zon, meditatie en drumcirkels bij het opkomen en ondergaan van de zon.

Jezelf heerlijk opladen in de natuur op het parkachtige landgoed. En als het even kan een Vuur ceremonie ’s avonds buiten onder de sterren.<