top of page

zo 14 aug

|

De locatie wordt later bepaald

Zomer retraite 15 t/m 19 aug 2022

Retraite week met bezinning, meditaties mantra zingen, dans en muziek. “Balans in lichaam, hart, geest en ziel in een prachtige omgeving" Locatie: volgt

Registration is Closed
See other events
Zomer retraite 15 t/m 19 aug 2022
Zomer retraite 15 t/m 19 aug 2022

Tijd & Locatie

14 aug 2022, 19:00 – 19 aug 2022, 17:00

De locatie wordt later bepaald

Over het Evenement

zie ook:  https://bewusthart.nu/retraites/zomer-retraite/

of lees verder:

Zomer Retraite week, een unieke week waarin wij onze kennis en passie graag delen met jou!

Met meditatie, zelfonderzoek, mantra zingen, dans en muziek.

Wat brengt het je?

Het is een retraite met een inspirerend programma waarin Bewustwording en Bewustzijn, persoonlijke groei, gezond leven en muzikale vreugde centraal staan. Het is een reis naar binnen toe. Laat je inspireren en ervaar de verbondenheid met jezelf, elkaar en de prachtige natuur.

Een week lang in de magie van klank & stilte. Samen klinken, zingen, dansen, mediteren, bewegen en muziek maken met onder andere klankschalen, drums, harmonium en veel meer.

Wat kun je verwachten?

Voor deze week heeft trainer/coach en inspirator Yvette Baan een intiem programma samengesteld dat volop zelfonderzoek, rust, vitaliteit, vreugde, liefde, warmte en verbinding geeft. Ervaar het ene moment rust en verstilling, het andere moment vitale energie vol levenslust. Een week met inspirerende ontmoetingen met gelijkgestemden. Volop genieten van het onderzoek en de verwondering in wat jou beweegt. Onder begeleiding van Yvette en met ondersteuning van Wim zullen we ons in meditatie, muzikaliteit, beweging en dans verdiepen. We creëren momenten van stilte in meditatie, wel of niet onder begeleiding van muziek. Ook Mantra concerten waarbij we met zijn allen zingen en meditatieve luisterconcerten om helemaal te mogen ont-spannen zullen voorbij komen.

Er is normaal gesproken plaats voor 8-14 deelnemers.

Het programma vindt zowel binnen als buiten plaats b.v. voor het ontbijt een OSHO meditatie buiten op het gras. Of mantra zingen in de grote tent op het grasveld in de zon, meditatie en drumcirkels bij het opkomen en ondergaan van de zon.

Jezelf heerlijk opladen in de natuur op het parkachtige landgoed. En als het even kan een Vuur ceremonie ’s avonds buiten onder de sterren.

De overwegend biologische en vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch & diner) worden liefdevol verzorgd door het kook team. Bij zeer speciale dieet-wensen zullen we je vragen om hier zelf mede zorg voor te dragen.

Hieronder een greep uit de activiteiten van deze week:   - OSHO actieve meditaties (in de ochtenden)   - Lichaamswerk en Stembevrijding   - Actieve klankbeleving (je gaat zelf aan de slag met dans, muziek en instrumenten)   - Energetische klankreizen/ klankconcert   - Drumceremonie in de tent   - Mantra zingen (op verschillende momenten in de week)   - Dans (laat je verrassen door Wim)   - Stilte wandeling   - Mantra dans   - Meditatie, inspiratie momenten

Wim en Yvette nemen ruimschoots instrumenten mee voor deze week.

Maar neem gerust je eigen instrument mee!!

Arrangementen en inschrijven

Arrangement 1    € 1295,-

* Volledige deelname programma retraite * Verblijf in de hoeve op basis van twee personen per slaapkamer

* Alle vegetarische maaltijden, inclusief ontbijt, lunch en diner

* Opgemaakte bedden * Onbeperkt koffie/thee fruitwater en fruit * wifi aanwezig in de danszaal

Voor een eenpersoonskamer geld een toeslag van € 90,-

Arrangement 2  € 1150,-

* Volledige deelname programma retraite * Verblijf met overnachtingen in een eigen tent (beperkt beschikbaar)

* Alle vegetarische maaltijden, inclusief ontbijt, lunch en diner  * Onbeperkt koffie en thee fruitwater en fruit * Wifi aanwezig in de danszaal

NIET INBEGREPEN * Heen- en terugreis * Consumpties * Reis- en annuleringsverzekering

Aanmelden via wycentrum@gmail.com

Bij aanmelding via de mail ontvang je eerst een inschrijfformulier. Na retourneren van dat formulier en aanbetaling van € 250,- wordt de aanmelding definitief.

Het is toegestaan in overleg een vervanger voor je te sturen, mocht je onverhoopt niet meekunnen.

Annuleringsvoorwaarden (aangepast i.v.m. de corona maatregelen)

Op de website van WY centrum vind je onze algemene voorwaarden terug.

We zijn uiteraard afhankelijk van de ontwikkelingen wb de corona maatregelen en de voorwaarden van Athanor omtrent betaling bij annulering.

Bij annuleren van je deelname aan de Zomerretraite  blijf je jouw volledige arrangementskosten verschuldigd.

Op onze annuleringsvoorwaarden zijn verder geen uitzonderingen van toepassing.

Het is raadzaam als je dat wilt zelf een passende annuleringsverzekering afsluiten.

MEER INFORMATIE:

Start Zomerretraite 

Om 10.00uur begint het programma met een eerste kennismaking.

en het doornemen van het programma voor de rest van de week.

Globaal ziet de dagindeling gedurende week er zo uit:

08:00            start met meditatie

09:15             ontbijt

10:30-12:30   workshop moment

13:00             lunch

14:30-16:30   workshop moment

16:30-19:00   vrij te besteden

19:00             diner

20:30            avondprogramma

Vrije tijd:

Er zullen gedurende de week zeker momenten voor jezelf zijn

Afsluiting

Adres lokatie:

Dan nog dit:

♥ Deze retraite week is bedoeld om jou te voeden.♥

Via stem, klank, lichaamswerk, overgave aan stilte en meditatie maak je contact met je natuurlijke voedingsbron. Daar waar je contact maakt met de universele resonantie en jouw eigen natuurlijke trillingsfrequentie (weer) kan ervaren. Daar waar jouw 'inner voice' klinkt en gehoord mag worden. Daar waar je in contact bent met wie je werkelijk bent zonder ruis van buitenaf.     Door contact te maken met dit natuurlijke trillingsveld voed je je in de diepere lagen van jouw Zijn. Je hoeft daar eigenlijk weinig voor te doen. Het gebeurt je door te zingen te dansen, muziek te maken en je stem te laten horen. Maar ook door je aan de stilte over te geven. Meditaties en ontspannen luisteren naar een klankconcert raakt je diepere Zelf.     Wim en Yvette geven al vele jaren met veel passie en plezier vanuit het hart reizen waarin je dmv dans, zang, lichaamswerk en stemwerk geraakt en aangeraakt wordt. Deze klankbelevingen en helende reizen worden goed bezocht en brengen rust, inzicht en vooral plezier in het leven.     Review:   "Je komt door wat je bij WY centrum voor bewustzijn ervaart echt tot de innerlijke, gevoelde overtuiging dat energetische verzorging bij je verzorging, je bewustwording, en het leven hoort". "De liefdevolle, betrokken en vooral doorleefde energetische werkvormen zoals Yvette die met hart en ziel geeft vanuit eigen ervaring, helpen je in dit proces. Dat voelde ik heel sterk".  (Tom de Boer)

Review:

"Yvette en Wim hebben ons, de deelnemers, uitgedaagd om op reis te gaan naar ons Zelf. Nieuwsgierig en opmerkzaam te zijn naar wat er in beweging mocht komen door de trillingsenergie die ontstaat door het gezamenlijk zingen van verschillende mantra’s. En beweging kwam er! Door de mooie opbouw van de middag ging de energie van redelijk ingetogen, naar speels en beweeglijk. Ik vond het heerlijk om te zingen en te dansen. Te bewegen rond de cirkel met het prachtig vormgegeven altaar en de hartslag te horen in de drums die andere deelnemers van harte lust bespeelden. Een mooie aanvulling vond ik de uitleg over het gevende en ontvangende hart. Ik herkende Yvette’s opmerking dat we vaak teveel uit het gevende hart leven en geneigd zijn ons ontvangende hart te verwaarlozen. Mijn ontvangende hart is op deze dag enorm gevoed, ik ging heel energiek en vol levenslust weer naar huis. Heerlijk!"

Dank je wel Wim en Yvette! (Jannie Maasdam)

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou in klank en dans.

Warme en enthousiaste groet, Wim en Yvette

 

WY centrum voor Bewust-Zijn

Hugo de Grootlaan 85

3314AG Dordrecht

tel: 06 10257152

wycentrum@gmail.com

Share This Event

bottom of page