top of page

vr 18 sep

|

WY centrum in zaal 'Nieuwe Ruimte'

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een zachte yogastijl. Zijn in je lichaam, liggend op je matje onder een zacht en warm dekentje. Zo kun je op ontspannen wijze je week afsluiten en super relaxt het weekend ingaan. Maandelijks. Deelname €12,50 per keer of voordeelkaart €40,00 voor 4 keer. (zie onder 'info')

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yoga Nidra
Yoga Nidra

Tijd & Locatie

18 sep 2020 20:00 – 21:00

WY centrum in zaal 'Nieuwe Ruimte', NMI gebouw, zij ingang Coornhertstraat bij hek, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wil je op ontspannen wijze je week afsluiten en super relaxt het weekend ingaan? 

Kom dan op de maandelijkse vrijdagavond naar YogaNidra. Een yogastijl waarbij je bijna niets doet. Je hoeft ook niet super lenig te zijn. Je gaat niet echt slapen maar je blijft op de grens van slapen en waken. Die toestand bereik je door middel van kleine zachte bewegingen met je lichaam, ook wat zachte yogaposities en verder praat ik je naar een toestand van alleen maar ZIJN. Zijn in je lichaam, liggend op je matje onder een zacht en warm dekentje. 

De Nidrales wordt gegeven door Wim van Nimwegen van Yogasurplace.nl

Je betaalt 12,50 euro voor een les maar volg je alle 4 de maandelijkse YogaNidra lessen tot de kerstvakantie dan betaal je totaal slechts 40 euro.  

Aanmelden via de aanmeldknop of een PB naar Yogasurplace.nl  Het is fijn als je op FB ook even je aanwezigheid aanklikt. In verband met de coronakaders is er maximaal plaats voor 14 deelnemers.

De startdatum is vrijdagavond 18 september. Daarna maandelijks op de tweede vrijdagavond

Noteer vast de andere data in je agenda: 9 okt - 13 nov - 11 dec 

Share This Event

bottom of page