top of page

vr 22 dec

|

Dordrecht

Yin Dance -afgelast ivm familie omstandigheden-

Voor de vrouwelijke energie en het vrouw kunnen zijn is het essentieel je Yin te voeden. Yvette neemt je op deze avond Yin dans mee in een reis naar de diepte van Yin. De aanraking van jouw vrouwelijkheid. Deze keer met cacaoceremonie! Deelname 25,- Aanvang 19:00u (inloop vanaf 18:30u)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Yin Dance -afgelast ivm familie omstandigheden-
Yin Dance -afgelast ivm familie omstandigheden-

Tijd & Locatie

22 dec 2023, 19:00 – 22:00

Dordrecht, NMI gebouw Hugo de Grootplein 1, 3314 EG Dordrecht, via achteringang Coornhertstraat bij parkeerplaats

Over het Evenement

Yin Dance ~vrouwentempel, is een plek waar je gevoed wordt in de pure yin energie van jouw vrouw zijn.

22 september is YIN dance met cacao ceremonie   ~ ontspanning en koestering ~

De ceremonie: De ceremonie is een uitnodiging om terug te komen naar je essentie. Om JA te zeggen tegen het leven in haar totaliteit en facetten van onszelf te herontdekken die we vergeten waren. We zullen de cacao drinken en aan een reis beginnen waarbij we gebruik maken van de kracht van intentie, de elementen, de chakra’s en dans. De reis zal je zowel diep naar binnen leiden als naar buiten. In deze ceremonie zul je een diepe intimiteit met jezelf ervaren maar we zullen ook samen diep in de viering van het leven gaan.

Deze Yin dance bijeenkomst neemt je mee in de natuurlijke vrouwelijke resonantie. Waar overgave als grote voedende bron ervaren zal worden.

Wat is YIN? Yin is onze vrouwelijke essentie..de diepgang van ons vrouw zijn.

Rust is onze vrouwelijke essentie. Rust en ontspanning. Overgave ook. Wij zijn rust. Hoe kom je terug bij deze rust in jezelf.

De wereld is vnl yang georiënteerd. Doen en altijd “aan staan” is wat ons geleerd en meegegeven wordt. Na doen, ontspannen en rust vinden is de volgorde die wij volgen. Hoe zou het zijn wanneer we als vrouw terug keren naar onze ware bronessentie. En het omkeren….Vanuit ontspanning en rust gaan doen.

Tijdens de YIN tempel avonden vertel ik er meer over. En inspireer ik je met een ceremonie jouw vrouwelijk kracht te ontmoeten en weer opnieuw eigen te maken. DAT is echte rust….

Over de YIN avonden: De YIN avonden nemen je mee terug naar jouw essentie. Jouw pure vrouwelijk krachtbron.

Deze avond stemmen we af op ons hart met een mooie ceremonie.

Liefdevolle groet, Yvette

Share This Event

bottom of page