top of page

ma 19 jul

|

Stayokay Dordrecht

WY-in-de-tent week Dordrecht 2021

Eind juli 2021 staat 'WY-in-de- tent' weer in Dordrecht. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het speciale programma. AANMELDEN via speciaal aanmeldformulier. Alle activiteiten zijn op donatiebasis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WY-in-de-tent week Dordrecht 2021
WY-in-de-tent week Dordrecht 2021

Tijd & Locatie

19 jul 2021, 10:00 – 25 jul 2021, 22:00

Stayokay Dordrecht , Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wij nodigen je uit om samen  het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.  De tent staat, net als de vorige jaren, wederom op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel Baanhoekweg 25 in Dordrecht. 

Wim en Yvette hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven.  Een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote en vooral sfeervolle tent waarmee zij reizen in binnen en buitenland ( Ibiza, Noord Frankrijk). Sinds vorig jaar zetten we bovendien een grote partytent neer van 5 bij 10 meter.

We ontmoeten jullie graag in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.  

Ben je erbij??? Het programma van 2021 is bekend.  Je kunt je vanaf 1 juni opgeven voor de losse activiteiten via ons aanmeldformulier.  Je vindt nadere info ook op onze facebook pagina. Met aangemelde deelnemers houden wij in ieder geval contact met de 'WY-in-de-tent-nieuwsflitsen'.

WIJ KIJKEN VOORAL UIT NAAR DE ONTMOETING OP DE DAG BUITEN DE TIJD OP zondag 25 juli 2021.

Deelname aan alle losse activiteiten is op basis van een vrije donatie. 

We vragen wel een extra bijdrage op het moment dat we koptelefoons inzetten die we moeten huren.

We hebben te dealen met de overheidsmaatregelen en de kaders van StayOkay. Dat is een gegeven waar we goed rekening mee kunnen en moeten houden. Wij kijken bovenal uit naar de verbinding en de ontmoeting met jou!!! 

HELAAS: de camping is inmiddels volgeboekt!!!

(Als je komt kamperen bij StayOkay is dat reuze gezellig en ok. Belangrijk is wel dat je dat zelf regelt met StayOkay. WY in de tent vindt plaats op het kampeerveld. Een deel van dat veld is 'gewoon' beschikbaar voor tentjes van deelnemers.)

Onze activiteiten zijn echter ook goed te bezoeken als gast van de dag.

Aanmelden voor de programma onderdelen via ons AANMELDFORMULIER  via

https://forms.gle/TsAPBTzC8AjjTiMg6

De aanmeldingen verlopen voor iedereen via dit formulier, voor de daggasten maar ook voor de kampeergasten!

Mochten we het maximale aantal deelnemers bereiken, dan zie je dat terug op het aanmeldformulier of je krijgt een seintje van ons.

De C19 maatregelen bepalen eind juni bovendien met welke bovengrens we rekening moeten houden.

******    PROGRAMMA WY-IN-DE-TENT 2021   ********

maandagmiddag 19 JULI ~ Sacred earth dance meditation ~

13:00-15:00u

Voel jij je geroepen deze middag aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar. Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van vele mensen bij elkaar een beweging op gang kan zetten. De aarde is je dankbaar. De aarde ben jij. Wees dankbaar naar jezelf.

"This earth does not belong to us, we belong to this earth!”

Deze dansmeditatie wordt begeleid door Wim en Yvette

maandagavond 19 JULI ~ Satsang en soundhealing ~       

19:00-21:00u

Ben je bereid stappen te nemen voorbij alle gedachten patronen die jou belemmeren je blij en vrij te voelen?

Dan ben je welkom bij deze Satsang. Deze twee uur neemt Yvette je graag mee in de verbinding die voorbij kan gaan aan het gevoel van alleen zijn om samen met anderen te praten en te delen over wat ons raakt in dit thema. Met een geleide meditatie ben je in stilte met dat wat ons verbindt in de dualiteit. Yvette eindigt de Satsang met het geven van een kleine soundhealing samen met Wim, Arjan en Mieke waarin je mag ontspannen. Je lichaam kan daarin de release krijgen die het nodig heeft om deze spanningsvolle tijd te aanvaarden.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

dinsdagmiddag 20 JULI ~ MINERALEN ervaren ~

13:00-15:00u

We hebben het allen zelf te doen, maar we hoeven het niet alleen te doen. Ben je geïnteresseerd naar de werking van mineralen in combinatie met jouw persoonlijk energieveld? Dan is dit een prachtige gelegenheid. Steven Wouters heeft veel gereisd en op vele plekken in de wereld zijn mineralen gevonden. Hij kan boeiend vertellen over zijn passie.

Steven neemt je samen met Yvette mee in deze wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Je legt je persoonlijke grid. Een grid is een edelsteen formatie die je neerlegt in een persoonlijk ritueel om bewust te worden van je persoonlijke groei op dit moment.

Wat heeft de energie van de stenen jou deze middag te vetellen?

dinsdagavond 20 JULI ~ Yoga ~       

19:00-20:30u

Amudra Madhura is er ook dit jaar weer bij. Tijdens haar relaxte les doe je een aantal milde yogahoudingen die je rustig ingaat, naar vermogen kunt aanpassen en wat langer aanhoudt. Deze yogales biedt je een kans om weerstanden in je lichaam tegen te komen … en om die zachtjes los te kunnen laten. Energieblokkades kunnen weer gaan stromen.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

woensdagochtend 21 JULI ~ Osho meditatie vier windstreken ~

10:00-11:30u

Deze milde beweegmeditatie voer je uit op de mooie muziek van Karunesh onder leiding van Yvette.

Deze meditatie kan je helpen je hart, lichaam en ziel te openen en te verfrissen. Het draagt bij aan je innerlijke balans en welzijn. Vanuit je hart open je je eerst naar iedere windrichting apart, waarna de bewegingen samengevoegd worden. De herhaling zorgt voor een heerlijk meditatief gevoel, die je extra gewaar wordt wanneer de beweging in de laatste fase tot rust komt in een zittende bewustwording.

woensdagmiddag 21 JULI ~ MANTRA zingen ~

14:00-16:30u

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Mieke van der Sijde en Arjan Leushuis te ervaren wat mantra's jou doen.

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren.

Wij inspireren je met onze muziek en het zingen van de mantra's die in het moment resoneren met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als bv. harmonium, drums, viool, ukelele en handpan.

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

woensdagavond 21 JULI ~ Dansen met Irene ~

19:00-21:00u

Dansen en muziek zijn grote passies van Irene Voorbij.

Tijdens deze dansworkshop nodigt zij je uit om één te worden met de muziek en expressie te geven aan je onderbewuste. Je komt in contact met je lichaam en je gevoelsleven en verenigt als het ware lichaam, geest en ziel. Niet gek dus dat de mensen al eeuwenlang dansen tijdens vieringen, rituelen en ceremonies.

Je danst zonder te praten op verschillende soorten beats en stijlen muziek.Voel je welkom en ervaar je diversiteit. Je mag stralen, openen, en aanwezig zijn in het hier en nu.

We kunnen deze avond naar hartelust in verbinding bewegen en dansen in de natuur. We gebruiken daartoe koptelefoons zodat iedereen muziek en geluid goed verstaat en naar believen kan instellen. Deelnemers vragen we na aanmelden een extra bijdrage voor onze huur van je koptelefoon.

donderdagmiddag 22 JULI ~ CHAKRADANS met Yvette   -aanvulling op programma-

10:00-11:00u

donderdagmiddag 22 JULI ~ DJEMBE workshop  ~

14:00-16:00u

Onder de bezielende leiding van Wim Danckaarts en Jaco de Boer spelen we samen djembe en ander drum of ritme materiaal. Bij mooi weer in de buitenlucht en anders in de sfeervolle tent. Eén ding staat vast… het wordt een feestje voor jong en oud! Neem een eigen stoel en ev. drum mee. Je kunt een djembe van ons gebruiken zolang de voorraad strekt!

donderdagavond 22 JULI  ~ Op adem komen ~           helaas: volgeboekt, ev. plekje op reservelijst

19:00-21:00u

SOUNDHEALING en adem meditatie met Yvette Arjan en Wim

Yvette neemt je mee in een adem meditatie waarin je samenvalt met de ontspannende energie die op dat moment aanwezig in klank. Je komt letterlijk op adem.

Laat jij je meevoeren op de klanken van onze stemmen, klankschalen, gong, windchimes, oceaandrum, handpan, the native flute of andere akoestische klanken?

Even helemaal niets hoeven doen enkel ademen en meedeinen op de mooie en zuivere klanken die je in een rustgevende flow brengen

De resonantie van klankschalen brengen je gedachtestroom tot rust, verminderen daardoor stress, en werken diep ontspannend.

(Neem zelf een dekentje en een kussentje mee)

vrijdagochtend 23 JULI ~ Oerklinken: liefde in stem en lichaamswerk ~

10:00-11:30u

Oerklinken met Yvette

Deze bijeenkomst ga je klinken vanuit jouw bron. Deze workshop is voor mannen en vrouwen. De adem neemt je mee, voelend waar jouw wijsheid, expressie en levensvreugde zit. Opdat er een optimale energie, een volle zuivere doorstroom mag zijn van hoofd, keel, hart en bekkengebied. Bevrijden, voelen en verdiepen zijn de uitgangspunten van deze mooie bijeenkomst. 'Oerklinken' is een moment waarin je jouw stem kan horen. De stem die van binnenuit komt. Niet te verwarren met de stem die wij zelf vorm geven via gedachten of andere waarnemingen.

Welk lied zingt jouw lichaam?

Welke klank is jouw stem?

Wat klinkt er voor jouw Zelf?

Dans, wieg, beweeg en klink vanuit dat wat jou beweegt en leef!

Je wordt meegenomen op een reis die je wakker maakt en laat overstromen van liefde voor jezelf.

vrijdagmiddag 23 JULI ~ Energiestromen in elke vrouw ~

15:00-17:00u

Een bijdrage voor een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf . Yvette neemt je deze middag met een boeiende interactieve workshop letterlijk en voelbaar mee in het palet van de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Deze keer voor vrouwen en mannen.

Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Zie voor uitvoerige info

https://bewusthart.nu/evenementen/lezing/

vrijdagavond 23 JULI ~ De Nadabrahma MEDITATIE ~

19:00-21:00u

Met deze OSHO meditatie ervaren we dat lichaam en geest zich op elkaar afstemmen door meditatieve klanken te maken. Je brengt daardoor harmonie naar je hele ‘Zijn’. Lichaam en geest vibreren samen en gedachteloosheid rust, ruimte en ontspanning tot in de diepe lagen worden ervaren. Het is een wonderschone meditatie van geven en ontvangen.

zaterdag 24 JULI ~ YOGA NIDRA     -aanvulling op programma-

9:30-10.30u

YogaNidra is een zachte yogastijl. Zijn in je lichaam, liggend op je matje onder een zacht en warm dekentje. Zo kun je lekker ontspannen deze dag beginnen. Wim van Nimwegen verzorgt deze les voor een kleine groep in onze ronde tent. Bij lekker weer is de les buiten en is er ruimte voor een grote groep. Deze activiteit staat niet op het centrale aanmeldformulier. Wil je je aanmelden, stuur dan een email naar wycentrum@gmail.com

zaterdag 24 JULI ~ THE NEW DANCE ~

11:00-13:00u

Yvette en Arjan hebben een prachtige diep verbindende dansvorm ontwikkeld voor koppels. A deep male and female experience between you and your partner.

Dit “voorproefje" van The New Dance is een dans initiatie waarin jij en je partner de diepe lagen van "Samen-Zijn" ervaren.

De dans vertelt het verhaal waarbij je zakt in het pure liefdesveld, man-vrouw. Waarin leiden en volgen, aanwezigheid en overgave, eren en geëerd worden, samensmelten en overstromen samenvallen in de ontmoetingen met dans, beweging en contact oefeningen. De energie die dan vrij komt brengt je in diepere connectie met jezelf en de liefde en intimiteit tussen jou en je partner. Jullie dansen in de grote tent. Er is slechts ruimte voor 7 koppels. Lees meer

https://bewusthart.nu/evenementen/the-new-dance-workshop/

ZATERDAG middag 24 JULI ~ DRUMCEREMONIE ~

15:00-17:00u

De resonantie van de drums laten je lichaam, geest en ziel samen vallen als één. Tijdens de meditatieve ceremonie maken de diep resonerende klanken van de drums ruimte in jouw lichaam, waardoor energie kan doorstromen en blokkades kunnen oplossen die niet meer dienstbaar zijn aan je. Je kunt zelf meedrummen of het drummen alleen ondergaan.

Er ontstaat voelbaar rust, ruimte en ont-spanning.

(Neem zelf eventueel je drum mee, een dekentje en een kussentje)

ZATERDAG avond 24 JULI ~ SURPRISE EVENING ~             let op: enige betaalde activiteit  deelname 25,-

19:30-21:30u

Stil staan bij jezelf is een grote stap voorwaarts.

WY nodigt je graag uit voor een surprise evening.

Ben jij erbij?

ZONDAG 25 JULI ~ “DE DAG BUITEN DE TIJD“ ~              helaas: volgeboekt, ev. plekje op reservelijst

(16:00) 18:00-22:00u

Dit is het hoogtepunt en de afsluiting van de week WY-in-de-tent 2021. Onze special met mantra zingen, meditatie en de vuurceremonie.

Wat is de dag buiten de tijd?   Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya.

24 juli is de laatste dag van het Mayajaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag dat het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de wereldwijde Rainbowmeditatie die we doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte.

We starten met een pot luck, een gezamenlijke maaltijd waarbij elke deelnemer of groep deelnemers eten meebrengt en dat deelt met alle andere aanwezige gasten.

Programma:

vanaf 16:00u bijeenkomen en pot luck

17:30 afronden pot luck en voorbereiden mantra-meditatie

18:00 mantra meditatie inspiratie

20:00 rainbow meditatie

21:00 drum-handpan-vuurceremonie met lichtweg

22:00 afronden

Share This Event

bottom of page