ma 19 jul.

|

Stayokay Dordrecht

WY-in-de-tent week Dordrecht 2021

Eind juli 2021 staat 'WY-in-de- tent' weer in Dordrecht. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het speciale programma. AANMELDEN via speciaal aanmeldformulier. Alle activiteiten zijn op donatiebasis.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WY-in-de-tent week Dordrecht 2021

Tijd & Locatie

19 jul. 2021 10:00 – 25 jul. 2021 22:00

Stayokay Dordrecht , Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wij nodigen je uit om samen  het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.  De tent staat, net als de vorige jaren, wederom op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel Baanhoekweg 25 in Dordrecht. 

Wim en Yvette hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven.  Een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote en vooral sfeervolle tent waarmee zij reizen in binnen en buitenland ( Ibiza, Noord Frankrijk). Sinds vorig jaar zetten we bovendien een grote partytent neer van 5 bij 10 meter.

We ontmoeten jullie graag in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.  

Ben je erbij??? Het programma van 2021 is bekend.  Je kunt je vanaf 1 juni opgeven voor de losse activiteiten via ons aanmeldformulier.  Je vindt nadere info ook op onze facebook pagina. Met aangemelde deelnemers houden wij in ieder geval contact met de 'WY-in-de-tent-nieuwsflitsen'.

WIJ KIJKEN VOORAL UIT NAAR DE ONTMOETING OP DE DAG BUITEN DE TIJD OP zondag 25 juli 2021.

Deelname aan alle losse activiteiten is op basis van een vrije donatie. 

We vragen wel een extra bijdrage op het moment dat we koptelefoons inzetten die we moeten huren.

We hebben te dealen met de overheidsmaatregelen en de kaders van StayOkay. Dat is een gegeven waar we goed rekening mee kunnen en moeten houden. Wij kijken bovenal uit naar de verbinding en de ontmoeting met jou!!! 

HELAAS: de camping is inmiddels volgeboekt!!!

(Als je komt kamperen bij StayOkay is dat reuze gezellig en ok. Belangrijk is wel dat je dat zelf regelt met StayOkay. WY in de tent vindt plaats op het kampeerveld. Een deel van dat veld is 'gewoon' beschikbaar voor tentjes van deelnemers.)

Onze activiteiten zijn echter ook goed te bezoeken als gast van de dag.