wo 22 jul.

|

Stayokay Dordrecht

WY-in-de-tent week bij Stayokay Dordrecht

In de week van 22-28 juli 2020 staat onze 'WY tent' bij het Stayokay Hostel in Dordrecht. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het speciale programma. Je kunt ook zelf een kampeerplek reserveren via Stayokay AANMELDEN ACTIVITEITEN via: https://forms.gle/jMoamXFmHuNQ7FEa6

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WY-in-de-tent  week bij Stayokay Dordrecht

Tijd & Locatie

22 jul. 2020 10:00 – 28 jul. 2020 21:40

Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wij nodigen je uit om samen  het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.  De tent staat, net als de vorige jaren, wederom op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel Baanhoekweg 25 in Dordrecht. 

!!!!!Er is GOED NIEUWS!!!!!!  We zijn bij de Stayokay geweest en we mogen in juli onze WY-in-de-tent door laten gaan, binnen de covid-kaders!. Het zal dus wat aangepast zijn en vooral WY voor de tent worden op het tentenveld. Wij hebben een grote party tent gekocht (5x10m) mocht dat dan nodig zijn.  DUS meld je aan voor deze mooie week! We merken dat er al veel belangstelling is. Fijn!

Wim en Yvette hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven.  Een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote en vooral sfeervolle tent waarmee zij reizen in binnen en buitenland ( Ibiza, Noord Frankrijk) 

De tent staat dus in de week van 22 t/m 28 juli 2020 op het kampeerterrein naast het Stayokay Hostel. Een prachtig natuurgebied, waar je kan wandelen of varen, omringt deze kampeerplaats. Een plek waar we ontmoeten in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.  

Je kan deze week ook zelf een kampeerplek reserveren om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving. zie: