top of page

wo 22 jul

|

Stayokay Dordrecht

WY-in-de-tent week bij Stayokay Dordrecht

In de week van 22-28 juli 2020 staat onze 'WY tent' bij het Stayokay Hostel in Dordrecht. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het speciale programma. Je kunt ook zelf een kampeerplek reserveren via Stayokay AANMELDEN ACTIVITEITEN via: https://forms.gle/jMoamXFmHuNQ7FEa6

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WY-in-de-tent  week bij Stayokay Dordrecht
WY-in-de-tent  week bij Stayokay Dordrecht

Tijd & Locatie

22 jul 2020, 10:00 – 28 jul 2020, 21:40

Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wij nodigen je uit om samen  het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.  De tent staat, net als de vorige jaren, wederom op het kampeerterrein van het Stayokay Hostel Baanhoekweg 25 in Dordrecht. 

!!!!!Er is GOED NIEUWS!!!!!!  We zijn bij de Stayokay geweest en we mogen in juli onze WY-in-de-tent door laten gaan, binnen de covid-kaders!. Het zal dus wat aangepast zijn en vooral WY voor de tent worden op het tentenveld. Wij hebben een grote party tent gekocht (5x10m) mocht dat dan nodig zijn.  DUS meld je aan voor deze mooie week! We merken dat er al veel belangstelling is. Fijn!

Wim en Yvette hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven.  Een idee, een droom, een fantasie die tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote en vooral sfeervolle tent waarmee zij reizen in binnen en buitenland ( Ibiza, Noord Frankrijk) 

De tent staat dus in de week van 22 t/m 28 juli 2020 op het kampeerterrein naast het Stayokay Hostel. Een prachtig natuurgebied, waar je kan wandelen of varen, omringt deze kampeerplaats. Een plek waar we ontmoeten in Zijn en ervaren wat verteld of gedeeld wil worden.  

Je kan deze week ook zelf een kampeerplek reserveren om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving. zie: https://www.vvvdordrecht.nl/nl/overnachten/logies/campings/dordrecht/camping-stayokay-dordrecht/detail=1089_000030_000000_112260 

En misschien wil je zelf ook iets aanbieden (op donatiebasis) als je toch op de camping staat.

Ben je erbij??? Het programma van dag tot dag lees je onderaan deze informatie.

Ook vind je het programma op onze facebook pagina. De activiteiten zijn op basis van een vrije donatie.

WIJ KIJKEN VOORAL UIT NAAR DE ONTMOETING OP DE DAG BUITEN DE TIJD OP 25 juli 2020 

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou!!! 

Aanmelden voor de programma onderdelen via INSCHRIJFFORMULIER  https://forms.gle/jMoamXFmHuNQ7FEa6

PROGRAMMA:   

♥ woensdagavond 22 juli 2020  ~ Sacred earth meditation ~      inloop 19 uur      meditatie van 19:30 tot 21:30  

Voel jij je geroepen deze avond aan te sluiten om samen een GROOT veld neer te zetten van liefde naar de aarde en elkaar. Het is bewezen dat de verbonden energiestroom van velen een beweging op gang zet. De aarde is je dankbaar.      ♥ Die verbinding vanuit het hart zal zijn resonantie hebben in jou en daardoor naar buiten toe. Transformatie begint bij ons zelf en in de verbinding met de ander kan het wezenlijke verschil ontstaan! Ben je erbij? Wij hopen op een mooie grote opkomst op de eerste avond van WY in de Tent!!!! ♥  

De amazone staat in brand, onze aarde warmt langzaam op en de oceanen veranderen in een plastic afvalzak. Vanuit de ruimte is te zien dat Moeder Aarde het steeds moeilijker heeft. We kunnen dit met zijn allen stoppen! Hoe? Alle kleine beetjes helpen. Ook door samen met ons mee te doen aan 'Our Sacred Earth Meditation' van Veeresh.     Deze bijzonder mooie actieve en sociale meditatie laad / laat je positieve energie voor de aarde opwekken en in de dans transformeren.     Door samen deze meditatie te doen, kunnen we een verschil maken in bewustwording en dat naar buiten brengen.  

"This earth does not belong to us, we belong to this earth!""  

♥ Donderdagmiddag 23 juli 2020  YOGA  met Amudra Madhura    14:30 tot 16:00 uur   

In deze relaxte les doe je een aantal yogahoudingen. Dit zijn yogahoudingen die je rustig ingaat, naar vermogen kunt aanpassen en wat langer aanhoudt. Het biedt je een kans om weerstanden in je lichaam tegen te komen … en zachtjes los te kunnen laten. Energieblokkades gaan weer stromen, wat natuurlijk heel bevorderlijk is voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid. En hoe fijn is het om hierna helemaal ontspannen onder een dekentje te luisteren naar een klankmeditatie die Yvette samen met Amudra verzorgt! Helemaal uit je denken zullen de trillingen van de klanken diep resoneren en nog meer openen en lostrillen wat hier behoefte aan heeft. Dat gaat vanzelf, daar hoef je verder niets voor te doen dan te ontspannen...Na afloop is er nog een kopje thee.    Deelname aan deze activiteit is op donatie basis.    Neem je eigen mat mee en een dekentje.  

♥ Donderdag 23 juli 2020 MANTRA zingen ~ the sound of nature ~      19:00 tot 21:30 uur      

Met klank in zang en muziek gaan we op ontdekkingstocht naar onze innerlijke energiestromen.      Mantra's zijn de wiegenliedjes voor onze geest. Jouw gedachtestroom in een zelfde resonantie met jouw zijn maakt plaats voor het weten vanuit een diepere bron. Jouw weten vanuit het niet hoeven weten.      We zingen mantra's die resoneren rondom een thema wat aansluit op de energie die aanwezig is.      Met elkaar genieten we van de samenklank en de healing sounds van verschillende instrumenten als de Indian flute, harmonium, drum, Shruti-box, handpan en meer. ( ps je mag je drum meenemen als je die hebt.)      Deelname aan deze activiteit is op DONATIE basis. AANMELDEN noodzakelijk.  

♥ Vrijdagochtend 24 juli 2020  Op adem komen in de tent       van 10:30 tot 13:00 uur   

Hoe je ademt, zo leef je. Er wordt gezegd dat je adempatroon veel vertelt hoe je in het leven staat. Dit wordt al vaak gecreëerd in je vroege levensjaren. Door overtuigingen die je van je opvoeders hebt meegekregen of door gebeurtenissen die je hebben meegemaakt, wordt je adempatroon een automatisme. MAAR IS DAT WERKELIJK WIE JE WIL ZIJN? Hoe zou het zijn om volledig vrij en open in het leven te kunnen staan? Door de overtuigingen die je bent gaan geloven zal het niet lukken om deze verandering met je mind te bewerkstelligen, omdat er allerlei overlevingsstrategieën zijn om je hiervan te weerhouden. HET ANTWOORD VIND JE IN JE ADEMHALING. Door je ademhaling in te zetten wordt de mind uitgeschakeld en herinnert het lichaam zijn oorspronkelijke staan van ZIJN. Hierbij kan het zijn dat emoties vrijkomen. Emoties hebben van nature een opwaartse beweging: ik voel de vreugde in me opkomen, er kwam verdriet naar boven, er kwam angst omhoog. De natuurlijke beweging van een emotie is om hem diep in te ademen, te doorleven, te verwerken en met ontspannen uitademing weer omhoog en naar buiten te brengen. HET LICHAAM LIEGT NOOIT. Gun jezelf een moment om op adem te komen.   AANMELDEN noodzakelijk. MAX 8 mensen. MELD JE OP TIJD AAN!  

♥ Vrijdagmiddag 24 juli 2020 DJEMBE WORKSHOP      van 14:00 tot 16:00 uur   

Onder de bezielende leiding van Wim Danckaarts spelen we samen djembe en ander drum of ritme materiaal. Bij mooi weer buiten bij het vuur en anders in de sfeervolle tent. Wij hebben 12 djembe’s klaar staan, maar je mag natuurlijk altijd je eigen drum meenemen!! Eén ding staat vast…Het wordt een feestje!!!   Kinderen zijn ook welkom!! Het wordt een feestje voor jong en oud! Kom allemaal naar de tent. Neem een eigen drum mee of leen er eentje van ons! Samen gaan we zingen en muziek maken. De drum zal ons meenemen en verbinden naar de oer essentie van ons zelf. Nog nooit ervaren?? Dan zeker komen!!    Deelname op DONATIE basis   Meer info: https://www.facebook.com/events/478983089508504/ 

♥ Vrijdagavond 24 juli 2020  DANS  met Irene Voorbij     19:00 uur tot 21:00 uur   

De start van een lang verwachte zomer is nu hier. De zon lacht ons toe. En wat doen wij? We dansen, zingen en genieten van het heerlijke lekkere weer en gaan naar buiten.Maken ons klaar voor een heerlijke zomer vol van plezier en geluk.Tel de momenten van gelukzaligheid en je zult de tel kwijt raken. Lach om het leven en kijk naar de zonnige kant. Zoek de natuur op, je eigen natuur! Nu is het mooi en fijn om te spelen, te ravotten en te wandelen. Snuif de geur van de bloemen, vruchten, speelse kinderen en dieren.Neem al dat fijns in je op en absorbeer dit, maak het je eigen. Wees de zon, de zee en de lucht. Harte groet tot DANS   Deelname op DONATIE basis.  

Zaterdag 25 juli 13.00-15.30

Moodboard maken door Femke Moerland Deze middag start ik door je mee te nemen met een korte geleide meditatie naar je onbewuste wereld. Vanuit die wereld gaan we contact maken met je verlangens, wensen en je dromen.

Met deze verlangens, wensen en dromen gaan we aan de slag en maken hier een moodboard van. We zoeken plaatjes die jouw ervaringen, gevoelens of bezittingen die je wilt aantrekken in je leven vertegenwoordigen of symboliseren... Deze verwerken we op jouw board.

Een plezierige activiteit in je creatieproces.

Ook kinderen kunnen aan deze activiteit deelnemen.

Graag van tevoren even aanmelden door een mailtje te sturen naar: femkemoerland599@hotmail.com of een pb te sturen. In liefde ontvang ik jullie om iets moois te creëren. De workshop is op donatiebasis.

♥ Zaterdagavond 25 juli 2020 ♥ SPECIAL!!!   “DE DAG BUITEN DE TIJD“   mantra/meditatie/vuurceremonie  19:00 tot 22:30 uur   Wat is de dag buiten de tijd?   Dit moment is ontstaan vanuit de 13 Manen Kalender van de Maya-tzolkin /Vredes beweging als een dag voor vrede en cultuur en die wereldwijd gevierd wordt. 24 juli is de laatste dag van het jaar, 26 juli de eerste dag van het nieuwe jaar. 25 juli is de dag tussen de jaren in, een Dag Buiten De Tijd. Het is een dag dat het oude wordt losgelaten en de intentie voor het volgende jaar wordt gezet. De mantra's die we zingen, de meditatie die we zullen doen en de ceremonie bij het vuur resoneren op deze dag buiten tijd en ruimte. Enjoy!!!! Lees meer over dit onderwerp op de website van http://mayatzolkin.com/dag-buiten-de-tijd/   Deelname op DONATIE basis   AANMELDEN noodzakelijk    MELD JE OP TIJD AAN!!!!  

♥ Zondagmiddag 26 juli 2020 MINERALEN ervaren met Steven Wouters      inloop  14:30 aanvang 15:00 uur tot 17:00 uur  Steven neemt je samen met Yvette mee in een wereld van mineralen en edelstenen. Intuïtief kies je welke mineralen bij jou resoneren. Met deze mineralen ga je aan de slag. Steven begeleidt je op deze reis en laat je contact leggen met jezelf en de mineralen o.a. d.m.v. meditatie. Daarna leg je je persoonlijke grid en zal daaruit voort komen wat deze energie jou te vertellen heeft. Ter aanvulling: een grid is een edelsteen formatie die je neerlegt in een persoonlijk ritueel om bewust te worden van je blokkade op dat moment. Het heeft geen grenzen en je kan precies dat leggen wat je voelt in jezelf op de plek waar jij NU staat…Deze workshop is voor mensen:-Die op een andere manier eens kennis willen maken met de schoonheid van en werking van mineralen -Een basistechniek willen leren om met mineralen te werkenNa afloop is er ook gelegenheid mineralen aan te schaffen bij Steven.  Deelname is op donatie basis  

♥ Maandag 27 juli 2020 LEZING de zeven energiestromen in elke vrouw.      ♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥      13:00 tot 16:00 uur

Ontmoet en leef jij zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental.  Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken.  

Een lezing die elke vrouw zal aanspreken en wat voelbaar zal zijn wanneer je contact maakt met deze energie stromen. Ik vertel je heel graag meer. Na afloop ben ik benieuwd of het jou ook zo geraakt heeft en je jezelf her- en erkent in deze stromingen. Het begin van een totale acceptatie van wie je bent. Het begin van een leven waarin een keuze, welke het ook is, oké mag zijn. Het begin van meer rust, ruimte en liefde voor jezelf. Ben je erbij? Laat me je inspireren, verrassen en verwonderen. Warme groet, Yvette  Deelname op basis van een DONATIE.  

Maandag 27 juli 13.30-15.30

Dromenvanger maken voor kinderen (en ev ouders) door Femke Moerland Lieve kinderen, De legende vertelt dat dromenvangers beschermend werken, nare dromen tegenhouden en mooie dromen doorlaten.

Deze middag ben je welkom om een dromenvanger te maken voor boven jouw bed, voor in jouw kamer, voor het raam of een ander plaatsje waar je deze mooi vind passen.

Als je zelf mooie veren, schelpjes of andere materialen hebt verzameld die je graag in jouw dromenvanger zou zien, mag je deze gerust meenemen.

Ook ouders die zelf graag willen deelnemen zijn heel erg welkom.

Graag van tevoren even aanmelden door een mailtje te sturen naar: femkemoerland599@hotmail.com of een pb te sturen. In liefde ontvang ik jullie om iets moois te creëren. De workshop is op donatiebasis.

♥ Maandag avond 27 juli 2020 De Nadabrahma MEDITATIE van OSHO.      19:30 tot 21:00 uur  

NadaBrahma is Sanskriet. Nada betekent vibratie of (innerlijke) klank, en Brahma is de scheppende kracht, de Creator. Je kunt het vertalen als ‘Alles is klank’ of ‘De wereld ontstaat uit (klank-)vibratie. Met deze Osho meditatie ervaren we dat lichaam en geest zich op op elkaar afstemmen door meditatieve klanken te maken waardoor je harmonie brengt naar je hele ‘zijn’. Lichaam en geest vibreren samen en gedachteloosheid rust, ruimte en ontspanning tot in de diepe lagen wordt ervaren. Het is een wonderschone meditatie van geven en ontvangen.  Deelname aan deze meditatie is op DONATIE basis.  AANMELDEN noodzakelijk!  

“Let in de Nadabrahma op het volgende: laat lichaam en geest geheel samensmelten, maar onthoudt dat jij de getuige moet worden. Trek je langzaam en zachtjes terug, via de achterdeur, zonder gevecht of worsteling.” Osho  

♥ Dinsdagmiddag 28 juli 2020 MOVING MEDITATIONS      van 14:00 tot 16:00 uur  

Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor velen van ons, die in een hectische Westerse maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s hebben, is dat vaak heel lastig. Er is dagelijks veel stress, en de bewegingen van ons lichaam plotseling stoppen en hardnekkige denkpatronen loslaten is voor veel mensen bijna ondoenlijk.De Moving meditaties zijn erop gericht dat via kleine en/of grotere bewegingen het lichaam opgebouwde spanning loslaat en vanuit daar de MIND langzaam STILLER wordt. Overigens hoeft het niet per sé stil te worden in je hoofd. Ervaring leert dat er ook bijzondere creativiteit en inzichten kunnen komen in deze stilte momenten.Kom ontdekken dat mediteren niet altijd op een kussentje hoeft tijdens deze UNIEKE Moving Meditation Mix   

♥ Dinsdag 28 juli 2020 MEDITATIEVE DRUMCEREMONIE      van 19:00 tot 21:00 uur  

De resonantie van de drums laten je lichaam, geest en ziel samen vallen als één. Daarin kan het lichaam los laten wat niet meer dienstbaar is aan jou. Loslaten doe je niet zelf. Los laten kan je niet "doen". Het lichaam laat zelf los. Tijdens de ceremonie maken de diep resonerende klanken van de drums ruimte in jouw lichaam waardoor energie kan doorstromen en blokkades kunnen oplossen.  Er ontstaat voelbaar rust, ruimte en ont-spanning. Jij bent de waarnemer van dit alles. Jij mag laten gaan. De meditatieve ceremonie opent het hart en laat mooie nieuwe energie stromen. Je bent uitgenodigd te ervaren.  Deelname op DONATIE basis  

AANMELDEN EN INSCHRIJVEN voor de programma onderdelen::  https://forms.gle/v7nBR8vsVKsa23bW6 

Share This Event

bottom of page