top of page

zo 23 jul

|

Dordrecht

WY-in-de-tent 2023

Na een geweldige en goed bezochte week vorig jaar zetten we onze tenten van 23-30 juli 2023 weer neer bij StayOkay in Dordrecht voor de 6e editie van WY-in-de-TENT. Je bent welkom als kampeergast of daggast! Diverse prijzen: zie info

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WY-in-de-tent 2023
WY-in-de-tent 2023

Tijd & Locatie

23 jul 2023, 11:00 – 30 jul 2023, 12:00

Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Netherlands

Over het Evenement

Na een geweldige en goed bezochte week vorig jaar zetten we onze tenten van 23-30 juli 2023 weer neer bij StayOkay in Dordrecht voor de zesde editie van WY-in-de-TENT.

Voor meer informatie en inschrijven

WY centrum voor Bewust-zijn, waaronder Bewusthart.nu, nodigt je uit om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

WY in de tent is de hele week toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft voor de programma onderdelen. Het is dus niet noodzakelijk te kamperen. Je kan er voor kiezen een middag, avond of hele dag te komen en daarna weer naar huis te gaan.

Thema van deze week: LEEF JOUW ESSENTIE

Wij, Wim en Yvette, hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die aanvankelijk tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote ronde tempel tent waarmee we ook al reisden voor activiteiten in Ibiza en Noord Frankrijk. Intussen beschikken we ook over een grote 6x12m partytent die we professioneel op laten zetten inclusief een vlondervloer, een open tent van 5x8 m en een massagetent.

LOCATIE: Camping STAYOKAY, BAANHOEKWEG 25, 3313 LA DORDRECHT

Share This Event

bottom of page