top of page

zo 23 jul.

|

Dordrecht

WY-in-de-tent 2023

Na een geweldige en goed bezochte week vorig jaar zetten we onze tenten van 23-30 juli 2023 weer neer bij StayOkay in Dordrecht voor de zesde editie van WY-in-de-TENT

WY-in-de-tent 2023

Tijd & Locatie

23 jul. 11:00 – 30 jul. 12:00

Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Netherlands

Over het Evenement

Na een geweldige en goed bezochte week vorig jaar zetten we onze tenten van 23-30 juli 2023 weer neer bij StayOkay in Dordrecht voor de zesde editie van WY-in-de-TENT.

Voor meer informatie en inschrijven:  https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events

WY centrum voor Bewust-zijn, waaronder Bewusthart.nu, nodigt je uit om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

Thema van deze week: Leef je essentie

Wij, Wim en Yvette, hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die aanvankelijk tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote ronde tempel tent waarmee we ook al reisden voor activiteiten in Ibiza en Noord Frankrijk. Intussen beschikken we ook over een grote 6x12m partytent die we dit jaar professioneel op laten zetten inclusief een vlondervloer.

WY in de tent is de hele week toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft voor de programma onderdelen. Het is niet noodzakelijk te kamperen. Je kan er voor kiezen een middag, avond of hele dag te komen en daarna weer naar huis te gaan.

HET WAS VORIG JAAR EEN GEWELDIGE WEEK MET VERRASSEND VEEL HEERLIJKE MENSEN.

Het kampeerterrein van het Stayokay Hostel in Dordrecht was de afgelopen vijf jaar ook al de prachtige plek waar we ont-moeten in Zijn en ervaren wat verteld, gevierd of gedeeld wil worden. Dit jaar hebben we het hele kampeerterrein afgehuurd voor al onze gasten.

Je kunt een kampeerplek reserveren om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving.

Mogelijk is er ook nog plek in een kamer van het hostel. Deze boeking gaat via: dordrecht@stayokay.com Ook kun je bij de Stayokay een maaltijdbuffet reserveren voor ontbijt en diner.

WIJ KIJKEN uit naar de ONTMOETING met jou bijvoorbeeld OP 'DE DAG BUITEN DE TIJD' OP 25 juli 2023

Bekijk het hele programma, de mogelijkheden en de prijzen: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events

LOCATIE: Camping STAYOKAY, BAANHOEKWEG 25, 3313 LA DORDRECHT

bottom of page