top of page

zo 24 jul

|

camping StayOkay, hostel Dordrecht

WY-in-de-Tent 2022

Een activiteitenweek in de Biesbosch! WY in de tent is de hele week toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft voor de programma onderdelen. THEMA VAN DEZE WEEK: "stil staan bij jezelf, zet je in beweging"

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
WY-in-de-Tent 2022
WY-in-de-Tent 2022

Tijd & Locatie

24 jul 2022, 13:00 CEST – 31 jul 2022, 12:00 CEST

camping StayOkay, hostel Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Na een geweldige en goed bezochte week vorig jaar zetten we onze tent van 24-31 juli 2022 weer neer bij StayOkay in Dordrecht.

Vanaf vandaag kun je je inschrijven voor de verschillende programma onderdelen. We hebben maar liefst keuze uit 25 activiteiten!

Inschrijven is verplicht! Ook voor de kampeer gasten vanwege de grote belangstelling en het max aantal deelnemers per activiteit.

LINK direct naar reserveren activiteiten: https://forms.gle/wBZYwtwBPcTFQdsV8

LINK naar volledig programma overzicht: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events

Extra LINK naar onze zomerretraite in Belgie die plaats vind na WY in de tent https://bewusthart.nu/retraites/zomer-retraite/

Wij nodigen je uit om samen het leven te leven, te be-leven en te vieren in totale aanwezigheid en aandacht voor jezelf en de ander.

THEMA VAN DEZE WEEK: "stil staan bij jezelf, zet je in beweging"

Wij, Wim en Yvette, hebben deze prachtige verplaatsbare ontmoetingsplek vorm gegeven. Een idee, een droom, een fantasie die aanvankelijk tastbaar is geworden in de manifestatie van een prachtige mooie grote ronde tent waarmee we ook al reisden voor activiteiten in Ibiza en Noord Frankrijk. Intussen beschikken we ook over een grote 6x12m partytent die we dit jaar professioneel op laten zetten inclusief een vlondervloer.

WY in de tent is de hele week toegankelijk voor iedereen die zich inschrijft voor de programma onderdelen. Het is niet noodzakelijk te kamperen. Je kan er voor kiezen een middag, avond of hele dag te komen en daarna weer naar huis te gaan.

HET WAS VORIG JAAR EEN GEWELDIGE WEEK MET VERRASSEND VEEL HEERLIJKE MENSEN.

Het kampeerterrein van het Stayokay Hostel in Dordrecht was de afgelopen vijf jaar ook al de prachtige plek waar we ont-moeten in Zijn en ervaren wat verteld, gevierd of gedeeld wil worden. Dit jaar hebben we het hele kampeerterrein afgehuurd voor al onze gasten

Je kunt nog een kampeerplek reserveren om niets te hoeven missen van het programma en de mooie omgeving. De link om je aan te melden voor het kamperen: https://forms.gle/A4SqpXtXzDGjxebr7 ER IS NOG SLECHTS ZEER BEPERKT PLAATS!!!

Mogelijk is er ook nog plek in een kamer van het hostel. Deze boeking gaat via: dordrecht@stayokay.com Ook kun je bij de Stayokay maaltijdbuffet reserveren voor ontbijt en diner.

WIJ KIJKEN uit naar de ONTMOETING met jou bijvoorbeeld OP 'DE DAG BUITEN DE TIJD' OP 25 juli 2022

bekijk het hele programma: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events

LOKATIE: BAANHOEKWEG 25, 3313 LA DORDRECHT https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/tent-events

Share This Event

bottom of page