top of page

vr 01 okt

|

Copacabana, Breda

Werelddans op blote voeten

Dansen op wereldmuziek in verbinding en uitbundigheid met elkaar. Met wereld dans op blote voeten zet Wim Danckaarts een unieke dansavond neer, waarin hij zijn uitgebreide kennis over de betekenis van verschillende dansen uit allerlei culturen van over de hele wereld mixt met geweldige wereldmuziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Werelddans op blote voeten
Werelddans op blote voeten

Tijd & Locatie

01 okt 2021, 20:00 – 22:30

Copacabana, Breda, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over het Evenement

Met wereld dans op blote voeten zet Wim Danckaarts een unieke dans avond neer, waarin hij zijn uitgebreide kennis over de betekenis van verschillende dansen uit allerlei culturen van over de hele wereld mixt met geweldige wereldmuziek.

"Er is zoveel muziek en dans beschikbaar van zoveel culturen, landen en volkeren. Bijvoorbeeld Bellydance, Balkanbeat, African grooves of Zuid Amerikaanse ritmes. Ze vormen een heerlijke dans wereld", aldus Wim.

Je wordt uitgedaagd en uitgenodigd tot beleving, speelsheid, uitbundigheid maar ook ingetogenheid. De passie voor dans doet de rest.

Het belooft een verrassende avond te worden waarin elke (dans)liefhebber van deze mooie niet alledaagse multiculturele muziek zal genieten.

Kom jij het be-Leven...

Je bent meer dan welkom.

Aanvang 19:45 Start 20:00 Einde 22:30

Lokatie: Copacabana, Overakkerweg,  Breda

Deelname 15 euro pp. Kom je samen 25 euro.

Share This Event

bottom of page