top of page

ma 18 mei

|

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw

wel live stream Annelies - Meditatie bij WY geannuleerd - volg berichten Annelies

Wekelijks zijn er verschillende vormen van Moving Meditations die aangeboden worden. Ze hebben allemaal een verschillend bewegingskarakter en het kunnen zowel actieve, passieve, sociale als dans meditaties zijn. Zie info voor het thema van de week. Losse deelname 15,- (met kortingskaart 12,50)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
wel live stream Annelies   - Meditatie bij WY geannuleerd -  volg berichten Annelies
wel live stream Annelies   - Meditatie bij WY geannuleerd -  volg berichten Annelies

Tijd & Locatie

18 mei 2020, 10:00 – 12:00

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Our Sacred Earth Meditation 

Deze aarde behoort niet tot ons, Wij behoren tot deze aarde.

Wat een krachtige boodschap voor ons allemaal te realiseren. We hebben een grote verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor onze mooie planeet. Het begint door te beseffen dat we vandaag een verschil kan maken voor de mondiale situatie. “

Deze meditatie is een sociale meditatie, waarbij de interactie met jezelf, anderen en natuurlijk onze planeet centraal staat.

De meditatie duurt een uur en bestaat uit het schudden, dansen, knuffelen en stilte en wordt ondersteund met de klanken van de Humaniversity Sound.

Come and join us in a celebration to give thanks to our amazing planet! The 'Our Sacred Earth' Meditation, created by Veeresh at the Osho Humaniversity with the message 'This Earth does not belong to us, we belong to this Earth' Involves dancing and shaking, hugging and silence. Beautiful music to touch your soul and open your heart. It is a great way to quiet the mind and wake up the body!

Tijdstip: maandag van 10.00-12.00u  

Locatie: zaal de 'Nieuwe Ruimte' van WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht.  Ingang is  bij het hek op de hoek van de Coornhertstraat/Vlietweg. De Coornhertstraat is een zijstraat van de Hugo de Groot rotonde. Bus en trein op loopafstand.  

Investering: Losse meditatie € 15,00  Kortingskaart  € 125,- voor 10 x (ook te gebruiken voor diverse andere activiteiten van WY Centrum voor bewustzijn) of  € 62,50 voor 5x

Share This Event

bottom of page