top of page

do 13 feb

|

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw

Vrouwen bijeenkomst in de energie van Hestia

Met Hestia maak je contact met jouw vuurplaats. Jouw stille plek waar emoties, passie en creativiteit liggen opgeslagen. Onze Hara, ons "energy centrum". We maken contact met onze waarde in het leven. Wat is jouw basis, jouw grond, jouw bestaansrecht. Zie info hieronder. Deelname 20,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwen bijeenkomst in de energie van Hestia
Vrouwen bijeenkomst in de energie van Hestia

Tijd & Locatie

13 feb 2020, 12:00 – 15:00

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw, zij ingang NMI gebouw, Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Ik ( Yvette Baan) begeleid inmiddels al  vele jaren  jaartrajecten en geef lezingen over de zeven verschillende energie stromen in jou als vrouw. Deze energie stromen zijn gekoppeld aan mythologische verhalen van de griekse godinnen (die metafoor staan voor deze zeven energiestromen) en aan de energie stromen van de zeven hoofd chakra's. Lees meer hierover: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/7-energieen-in-de-vrouw

Tussen de jaartraject weken door is er gelegenheid bijeenkomsten bij te wonen op verschillende donderdagen waarin verdiepings- en ervaringsmiddagen gegeven worden in de verschillende vrouwen energieën. Dit op veler verzoek van vrouwen die het jaartraject al hebben gevolgd of volgen. Maar ook voor vrouwen die het jaartraject niet volgen zijn deze middagen toegankelijk en verrijkend!!

De eerste middag is gepland op 13 februari van 12 tot 15 uur. Deze middag staat in het teken van de Hestia energie en het wortel chakra.

“Rusten in the sacred place of the heart" -Hestia

Met Hestia, de godin van het haardvuur, maak je contact met jouw vuurplaats. Jouw stille plek waar emoties, passie en creativiteit liggen opgeslagen. Onze Hara, ons  "energy centrum". We maken contact met onze waarde in het leven. Wat is jouw basis, jouw grond, jouw bestaansrecht. Een cadeau voor je lichaam en ziel. Het ware contact met jouw liefdevolle centrum. We eindigen deze bijeenkomst met een helende hart meditatie. O zo voedend! Enjoy!!

Alle middagen zullen in het teken staan van een van de zeven energie stromen die in ons allemaal aanwezig zijn. Ook betrek ik de energie van het betreffende chakra erbij omdat deze energieën naadloos op elkaar aansluiten.

Ik neem jullie mee met lichaamswerk, stemwerk, energetische oefeningen, dans, muziek en creatieve belevingen.

We zullen zingen, delen, oerklinken, dansen, bewegen en vooral contact maken met onszelf en de waardevolle energie  van chakra en vrouwenstroom.

Dit alles in verbinding met jezelf, elkaar in Hestia.

Deelname aan deze middagen is 20 euro p.p. per keer

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar wycentrum@gmail.com

De volgende middagen zullen zijn:

17 maart  energie van Demeter ~  heilig been chakra

7 mei  energie van Artemis ~ zonnevlecht chakra

11 juni energie van Hera ~ hartchakra

Share This Event

bottom of page