top of page

wo 25 mrt

|

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw

Vrouwen bijeenkomst Demeter -geannuleerd-

Verdiepingsavond in het teken van de voedende en stromende energie van Demeter en het heiligbeen-chakra. Maar waar ligt jouw grens van zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf? Kun jij kiezen? Wanneer maak jij tijd voor jezelf en hoe? Zie info hieronder. Deelname 20,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwen bijeenkomst Demeter -geannuleerd-
Vrouwen bijeenkomst Demeter -geannuleerd-

Tijd & Locatie

25 mrt 2020, 19:00 – 22:00

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw, zij ingang NMI gebouw, Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Verdiepingsmiddag in het teken van de voedende en stromende energie van Demeter.

Ik (Yvette Baan) begeleid inmiddels al  vele jaren vrouwen in het Jaartraject 'Zeven energiestromen in elke vrouw' en geef ( actieve) lezingen over deze verschillende energiestromen in jou als vrouw.  

Deze energiestromen zijn gekoppeld aan mythologische verhalen van de Griekse godinnen (die metafoor staan voor deze zeven energiestromen) en aan de energiestromen van de zeven hoofd chakra's. Lees meer hierover: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/7-energieen-in-de-vrouw 

Tussen de jaartraject weken door is er gelegenheid om bijeenkomsten bij te wonen op verschillende woensdagen en donderdagen waarin verdiepings- en ervaringsworkshops gegeven worden in de verschillende vrouwen energieën.  Dit op veler verzoek van vrouwen die het jaartraject al hebben gevolgd of volgen. Maar ook voor vrouwen die het jaartraject niet volgen zijn deze middagen toegankelijk en verrijkend!! 

Deze avond staat in het teken van de voedende en stromende energie van Demeter. 

We zullen dansen, bewegen, meestromen en daarin contact maken met onszelf en de ander. Als je in contact bent met de ander, ben je dan ook nog bij jezelf? Waar ligt jouw grens van zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf? Wanneer maak jij tijd vrij voor jezelf?

Demeter heeft daar moeite mee. Kan zij kiezen voor zichzelf? Gunt zij zichzelf een mooie middag met andere vrouwen? Daarin kan je jezelf helemaal opladen. Wanneer jij je oplaadt en jouw aannemend hart gevoed wordt, dan kun je er ook weer helemaal zijn voor de ander. 

Voed jij jezelf? Zo niet dan loop je leeg... 

Kom genieten en laad jezelf op, want dan kun je weer zeggen: 

"Ik kan niet iedereen helpen, maar ik help wie ik kan helpen" 

Alle bijeenkomsten staan in het teken van de zeven energiestromen die in ons allemaal aanwezig zijn. Ook betrek ik de energie van het betreffende chakra erbij, omdat deze energieën naadloos op elkaar aansluiten. 

Ik neem jullie mee met lichaamswerk, stemwerk, energetische oefeningen, dans, muziek en creatieve belevingen. 

We zullen zingen, delen, oerklinken, dansen, bewegen en vooral contact maken met onszelf, de waardevolle energie  van de chakra's en de vrouwenstroom. Dit alles in verbinding met jezelf. 

Deelname is 20 euro p.p. per keer  

 

De volgende bijeenkomsten zijn:  

25 maart  19:30-21:30   avond  energie van Demeter ~  heiligbeen chakra 

7 mei   12:00-15:00 middag  energie van Artemis ~ zonnevlecht chakra 

11 juni 12:00-15:00 middag  energie van Hera ~ hart chakra 

Share This Event

bottom of page