do 19 mrt.

|

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw

Vrouwen bijeenkomst Demeter -geannuleerd-

Verdiepingsmiddag in het teken van de voedende en stromende energie van Demeter en het heiligbeen-chakra. Maar waar ligt jouw grens van zorgen voor de ander en zorgen voor jezelf? Kun jij kiezen? Wanneer maak jij tijd voor jezelf en hoe? Zie info hieronder. Deelname 20,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Vrouwen bijeenkomst Demeter  -geannuleerd-

Tijd & Locatie

19 mrt. 2020 12:00 – 15:00

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw, zij ingang NMI gebouw, Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Verdiepingsmiddag in het teken van de voedende en stromende energie van Demeter.

Ik (Yvette Baan) begeleid inmiddels al  vele jaren vrouwen in het jaartraject 'Zeven energiestromen in elke vrouw' en geef ( actieve) lezingen over deze verschillende energiestromen in jou als vrouw.  

Deze energiestromen zijn gekoppeld aan mythologische verhalen van de Griekse godinnen (die metafoor staan voor deze zeven energiestromen) en aan de energiestromen van de zeven hoofd chakra's. Lees meer hierover: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.com/7-energieen-in-de-vrouw 

Tussen de jaartraject weken door is er gelegenheid om bijeenkomsten bij te wonen op verschillende woensdagen en donderdagen waarin verdiepings- en ervaringsworkshops gegeven worden in de verschillende vrouwen energieën.  Dit op veler verzoek van vrouwen die het jaartraject al hebben gevolgd of volgen. Maar ook voor vrouwen die het jaartraject niet volgen zijn deze middagen toegankelijk en verrijkend!! 

De tweede verdiepingsmiddag is op 19 maart van 12:00 tot 15:00uur. Deze middag staat in het teken van de voedende en stromende energie van Demeter. Kun je overdag niet, dan is er op woensdagavond 25 maart dezelfde bijeenkomst.

We zullen dansen, bewegen, meestromen en daarin contact maken met ons