vr 12 jun.

|

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten

VOL geboekt!! Be-Leef jouw vrouw zijn ~ De zeven energie stromen in elke vrouw ~

Op deze avond nemen wij de corona maatregelen serieus. Er is voldoende ruimte voor max 20 vrouwen. Yvette neemt je mee in de n de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. Deelname aan de avond is 20 euro pp.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
VOL geboekt!!   Be-Leef jouw vrouw zijn  ~ De zeven energie stromen in elke vrouw ~

Tijd & Locatie

12 jun. 2020 19:30 – 22:30

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over het Evenement

Yvette neemt je deze avond  letterlijk en voelbaar mee in de zeven verschillende energiestromen in elke vrouw. Dit doet ze dmv dans, ontmoeten, onderzoeken en inspirerend vertellen. 

Ontmoet en leef jij de zeven energieën in jou als vrouw, waardoor je meer bewust bent van jouw talenten, capaciteiten en de boodschappen die je krijgt via deze energiestromen? Je krijgt rust, ruimte en ervaart meer ontspanning in de keuzes die je maakt in je leven samen met dit boeiende zevental. Een inspirerende ontdekkingstocht via de zeven godinnen uit de Griekse mythologie die we als metafoor gebruiken. 

♥ Een reis naar vol-ledige acceptatie van jezelf ♥ 

Voor wie is deze avond bedoeld? 

*Voor elke vrouw die bereid is zichzelf te ontmoeten in alles wat in haar aanwezig is. Die gezien wil worden in haar eigen wezenlijke zelf en die wil groeien in zelf-bewustzijn. 

*Voor jou, wanneer je op ontdekkingstocht durft te gaan langs verschillende rollen die je speelt in dit l