top of page

zo 24 dec

|

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten

Tantric New Dance - Kerstavond - Magische Liefde

Arjan en Yvette kijken er naar uit met jullie via de dans te zakken in de prachtige samensmelting van man vrouw energie. Daar, waar we de uitersten mogen ontmoeten, in jouw zelf en in elkaar. Daar, waar de aanraking van seksualiteit en intimiteit een helende werking heeft. Deelname 80,- per koppel.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Tantric New Dance  - Kerstavond - Magische Liefde
Tantric New Dance  - Kerstavond - Magische Liefde

Tijd & Locatie

24 dec 2023, 19:30 – 22:45

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over het Evenement

SPECIAL zondag 24 december, Magische liefde

Wij heten je welkom bij deze speciale editie van The Tantric New Dance. Een "dansbeleving" waarin jij en je ( gelegenheid) partner de diepe lagen van Samen-Zijn ervaren. Heling in het veld van man en vrouw, gaat enkel en alleen via jou.

Deze avond is voor jou en jouw ( gelegenheid) partner. Het belooft een zeer magische avond te worden waar de liefdesenergie centraal staat. De dans vertelt ons het verhaal en maakt dat deze voedende energie belichaamd en verankerd wordt.

Max aantal koppels 12 deelname 80 euro per koppel Aanmelden: https://bewusthart.nu/evenem.../the-new-dance-dansinitiatie/

Tantric New Dance is:

"Hart openend ~ rakend ~ liefdevol ~ verbindend" "De ontmoeting met nieuwe ogen" "De stroming in overgave van het vrouwelijke" "De dragende bedding van het mannelijke"

Arjan en Yvette kijken er naar uit om samen met jullie te verbinden in de prachtige samensmelting van man vrouw energie. Daar waar we de uitersten mogen ontmoeten, in jouw zelf en in elkaar. Daar waar de aanraking van seksualiteit en intimiteit een helende werking heeft.

De dans vertelt het verhaal waarbij we zakken in het pure liefdesveld, man vrouw. Leiden en volgen, aanwezigheid en overgave, eren en geëerd worden, samensmelten en overstromen vallen samen in de ontmoetingen met dans, beweging en contact oefeningen. De energie die dan vrij komt brengt je in diepere connectie met jezelf en de liefde en intimiteit tussen jou en je partner.

Het uitgangspunt is veiligheid, vertrouwen, volledig aanwezig mogen zijn en overgave. Dat alles voelbaar in de bedding van de man energie en het overstromend hart van de vrouw energie.

Arjan en Yvette: Wij, Arjan en Yvette vertalen ons liefdevolle leven in dans en muziek en noemen deze dansvorm The Tantric New Dance... Daarin ontmoeten we de uitersten in en met elkaar. De uitersten van het man vrouw mogen en kunnen zijn. Een ontmoeting in intimiteit, sensualiteit en seksualiteit. De diepere verbinding voorbij emoties en woorden. Wij be-leven en ontmoeten elkaar intens in dit veld. We ontmoeten onze persoonlijke aanraking van alles wat is meegenomen vanuit ons (verre) verleden, maar zeker ook de aanraking via onszelf met het volledig collectieve veld. Het veld waar man en vrouw veelal afgedwaald zijn van de zuivere en pure magie van liefde. Deze magie is de verbinding in de diepe aanraking van liefde tussen man en vrouw. Dankbaar zijn wij voor de uitersten. Het is niet de easy way, maar wel een weg van heling waarin wij elkaar nodig hebben. Het mannelijk en vrouwelijk in balans heelt de velden van ons persoonlijk en het collectief. In muziek en dans geven wij deze magie graag door. Tot dan(s) Arjan en Yvette

Share This Event

bottom of page