top of page

za 13 jan

|

Dordrecht

Start Vrouwen Jaartraject 2024

Het Vrouwen Jaartraject 2024 voor als je het mooiste uit jezelf wil halen. 15 zaterdagen van 10:00-16:30u Start met een weekend op 13 en 14 januari ook van 10:00-16:30u. Aanmelden via: https://bewusthart.nu/trajecten/vrouwen-jaartraject/

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Start Vrouwen Jaartraject 2024
Start Vrouwen Jaartraject 2024

Tijd & Locatie

13 jan 2024, 10:00 – 16:30

Dordrecht, Hugo de Grootplein 1, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Lees hier alles over dit unieke jaartraject https://bewusthart.nu/trajecten/vrouwen-jaartraject/

Of lees hier verder:

Is 2024 jouw moment een bewustzijnsreis te maken met een kleine groep vrouwen met als einddoel volledig thuis komen bij jezelf? Het is een reis langs de zeven energiestromen in jou als vrouw. Zeven Griekse godinnen staan daarin metafoor.

"Een middag/ avond bij Yvette ervaar ik als bijzonder voedend. Transformerend. Het werk wat hier gedaan wordt is doorgrondend en baanbrekend. Het zet van alles in beweging en het werkt door op alle niveau's. Hier is plek om te verbinden met je Zelf, om te voelen en te ervaren in veiligheid. Je gedragen voelen in kwetsbaarheid en overgave. Door dit alles kan ik steeds meer vrijheid en vreugde beleven. Mijn dank is groot! " Sasja W.

Heb je interesse om het jaartraject 2024 te volgen en het mooiste uit jezelf te halen? 

Dan heb ik een mooie aanbieding voor jou! Het is nl het zevende jaar dat ik start met de zeven godinnen jaartraining.

Lees meer:

HET TRAJECT:

Het jaartraject opent en bevrijdt. Het jaartraject raakt aan en heelt. Het jaartraject boeit en daagt uit. Het jaartraject is er voor jou.

Het is een traject waarin je dieper gaat dan het begrijpen waar de energiestromen voor staan. Het is een reis naar Vol-Ledige acceptatie van jeZelf. Daarin te rusten en te weten dat je keuzes kunt maken vanuit alle delen van jouw unieke zelf in elke situatie.

Het Vrouwen Jaartraject is een reis waarin je diep gaat Jouw reis naar meer Bewust (aanwezig) Zijn in al jouw vrouw energieën, is niet altijd makkelijk maar wel uitdagend en leerzaam. Je leert en ervaart meer dan alleen begrijpen waar de energiestromen voor staan. Het is een reis naar Vol-Ledige acceptatie van jeZelf. Om daarin te rusten en te weten dat je kunt zijn en leven vanuit alle delen van jouw unieke zelf in elke situatie. We zijn zoveel meer dan dat wat we zelf zien en ervaren....

Wat gaan we doen::

-ENERGIEstromen Herkennen: In de bijeenkomsten ervaar je de kracht en mogelijkheden van iedere energiestroom/godin en wat dat persoonlijk voor jou betekent. We volgen daarbij de route: bevrijden, voelen, verdiepen. Uit je hoofd, via je hart naar jouw bekken. Ook is er ruimte voor verdieping en integratie in jouw persoonlijk traject.

-Chakra's openen: De energiestromen staan in verbinding met jouw chakra energieën. Elke godin is verbonden met één van onze chakra's. We volgen in het jaartraject de zeven hoofd chakra's en daarmee maak je contact met elke energiestroom/godin in jou.

-ENERGIEstromen Begrijpen: Elke godin, elke energie, heeft een boodschap aan jou. Daarnaar te kunnen en mogen luisteren leert je veel over jezelf en over patronen en gewoontes. Zodat je ze kan aanschouwen en begrijpen en tegelijkertijd ook kan verkiezen om ze te veranderen.

-CREATIEVE Intergratie: Soms zal een bijeenkomst een meer creatief aspect in zich dragen. Stemwerk, lichaamswerk, klankbeleving, dans en andere dynamische activiteiten zullen aan bod komen. Dit ondersteunt oude energieën los te kunnen laten, nieuwe energieën te verankeren, en dieper te mogen integreren.

-Tot Slot Reiki ofwel energetische werk De training is ontstaan vanuit de ervaringen en ontmoetingen die ik heb gehad met mijn vrouwelijke energiestromingen gedurende de afgelopen 10 jaar en de kennis die ik opgedaan heb in mijn 3 jarige opleiding als energetisch, holistisch Reiki therapeut.

Om samen volledig in verbinding te komen start het zaterdagtraject met een bijzonder weekend waarin je de openende energetische stroom van Reiki leert kennen en toepassen. Dit zal verdieping brengen in jouw zelfontwikkeling en een verbindende leidraad zijn door het hele jaartraject Heb je al Reiki dan is dit een verdiepende intensive voor jou.

Is dit jouw moment om een diepgaande reis te maken door de zeven energiestromen in jou als vrouw? Of zoals een deelneemster verwoordde:

"Eigenlijk heeft elke vrouw recht op een training over de zeven energiestromen in haarzelf. Hoe veilig en diepgaand kun je jezelf op verschillende manieren leren kennen aan de hand van zeven mythologische godinnen, die elk een metafoor zijn voor een energiestroom waarin wij ons bevinden! "Eindelijk vond ik waar ik naar zocht: een integratie van diep "oosters bewustzijn" en praktisch toegepaste westerse psychologie. En wat mij steeds opnieuw raakt, vertrouwen geeft en boeit, is dat Yvette deze training geeft vanuit haar eigen innerlijke diepte en (harts)bewustzijn: bewust, open en ontvankelijk." Carina V.

Lees hier alles over dit unieke jaartraject https://bewusthart.nu/trajecten/vrouwen-jaartraject/

AANBIEDING SPECIAAL VOOR JOU:

Als je je inschrijft voor 25 december krijg je: - Het volledige jaartraject met een zeer uitgebreide hand-out in een mooie opbergmap. - Het prachtige glossy magazine pauwervrouwen met veel interessante wetenswaardigheden - Jouw Human Design cart uitgelegd. - Een Reiki intensive start weekend van 450 euro voor slechts 100 euro ( bij de totaalprijs in begrepen) - Toegang tot alle verdiepende oerdans en klank avonden voor een gereduceerde prijs. - Als je voor 1 december beslist krijg je ook nog eens een korting van 100 euro op de totaalprijs. Er is slechts plaats voor 8 vrouwen in dit traject. Het traject bestaat uit 15 zaterdagen verdeeld over 2024 van 10 tot 16:30 uur.

lees meer over reiki 1 en 2 bij opleidingen op mijn website. https://bewusthart.nu/opleidingen/

MIJN VROUWEN JAARTRAJECT BE- LEEF JOUW VOLLEDIG VROUW ZIJN

neemt je mee op een innerlijke reis met gelijkgestemde vrouwen. De zeven godinnen-energie stromen, ook wel archetypen genoemd, zijn aanwezig in elke vrouw, dus ook in jou. Deze energiestromen worden door Jean Bolen ( schrijfster van het boek "Godinnen in elke vrouw") gekoppeld aan mythologische verhalen van Griekse godinnen. Die verhalen staan prachtig metafoor voor de energieën in ons als vrouw.

Op mijn reis samen met "mijn godinnen" heb ik meer en meer mogen fine-tunen met al deze energieën in mij. Dat heeft mij dichter bij mijn zijn, mijn weten, mijn seksualiteit, creativiteit en meer balans gebracht.

Het Vrouwen Jaartraject start waar het boek eindigt Het boek geeft je veel informatie en wellicht herkenning en roept misschien ook weerstand op. De vraag na het lezen blijft dan: "Hoe ga ik deze energieën in mij werkelijk her-kennen, er-kennen en in balans brengen om de volledigheid in mijn 'vrouw zijn' te ervaren?"

Het Vrouwen Jaartraject is een reis waarin je diep gaat Jouw reis naar meer Bewust (aanwezig) Zijn in al jouw vrouw energieën, is niet altijd makkelijk maar wel uitdagend en leerzaam. Je leert en ervaart meer dan alleen begrijpen waar de energiestromen voor staan. Het is een reis naar Vol-Ledige acceptatie van jeZelf. Om daarin te rusten en te weten dat je keuzes kunt maken vanuit alle delen van jouw unieke zelf in elke situatie. We zijn zoveel meer dan dat wat we zelf zien en ervaren....

Elke levenssituatie vraagt een andere energie Elke godin en dus elke energiestoom heeft een boodschap aan jou. Daarnaar te kunnen en mogen luisteren leert veel over jezelf en jouw patronen en gewoontes. Je kunt ze aanschouwen, maar je kunt ook kiezen om ze te veranderen. Je patronen en gewoontes draag je vaak onbewust bij je vanuit jouw gezin van herkomst, cultuur, interesses of een beschermingsmechanisme. Door ze te kunnen aanschouwen groei je en herken en erken je je zelf door middel van bewustzijn en inzicht.

Ben jij ook benieuwd welke godinnen bewust aanwezig zijn in jou en jou door het leven van alledag leiden? En welke er onbewust in jou sluimeren wachtend op aandacht van jou om jouw volledige potentie te kunnen en mogen leven. Ben je benieuwd wat deze energiestromen voor boodschap voor je hebben en waarin ze je kunnen steunen en doen laten groeien in jouw vol-ledig vrouw zijn?

Ben jij bereid samen met een mooie groep vrouwen het avontuur aan te gaan? En niet alleen te begrijpen waar deze prachtige godinnen energieen in jou voor staan, maar het ook volledige te doorvoelen en te initialiseren? Dan is dit het moment om het Vrouwen jaartraject aan te gaan.

Petra vertelt: "Het mooiste geschenk aan jezelf. Het kan je leven zo mooi veranderen

Jarenlang heb ik mij ondergedompeld in persoonlijke ontwikkelingen op verschillende manieren. Ik las alle boeken, ging naar elke workshop en volgde elke mogelijk vorm die op mijn pad kwam. Heel veel geleerd. Maar bij Yvette en haar jaartraject kon ik eindelijk al mijn opgedane theorie in de praktijk brengen. Een jaar lang ben ik uitgedaagd om de 7 godinnen en energiestromen in mezelf te vinden. Het heeft me uitgedaagd en verrijkt. Het heeft me zelfvertrouwen, rust en zelfliefde gegeven. Ben dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik gun elke vrouw dit jaartraject om het leven ten volle te mogen en kunnen beleven."

meer weten over mij? https://bewusthart.nu/over-mij/

Vragen? Neem contact met mij op https://bewusthart.nu/contact/

Warme groet, Yvette

Share This Event

bottom of page