do 11 feb.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Satsang - meditatie - silence - soundhealing

Satsang betekent "samen zijn in waarheid". We hebben het allen zelf te doen, maar niet alleen. Je bent welkom om samen met mij en anderen te praten en te delen. Met een geleide meditatie zijn we eerst in stilte. Na de Satsang eindigen we met een korte soundhealing om te ontspannen en aanvaarden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Satsang - meditatie - silence - soundhealing

Tijd & Locatie

11 feb. 2021 19:45 – 22:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, NMI gebouw, zij ingang Coornhertstraat bij hek, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Deze avond is voor iedereen die behoefte heeft aan delen en samen zijn.

Wat is Satsang?  Het woord komt uit het Sanskriet:  Sat is waarheid en Sanga gemeenschap.  Satsang betekent: "samen zijn in waarheid".  De essentie van satsang is de openbaring van datgene wat in voortdurende stilte altijd aanwezig is.

Het gevoel van alleen zijn kan diepe impact hebben. In deze tijd wordt dat nog eens versterkt. Waar staan wij allen? Staan we alleen? Of zijn we All-één? all 2gether one?

Deze avond is voor iedereen omdat we allen het alleen zijn bij ons dragen en we daarmee een dragend veld kunnen neerzetten met elkaar, voor elkaar....

Waar sta jij alleen in? En waarin kun je in alleen zijn de verbinding terug halen naar jezelf en de ander. Bestaat er zoiets als alleen zijn? Of zijn we altijd all-een.

Al jouw vragen en delen is welkom op deze avond.

Yvette: "Deze twee uur neem ik je graag mee in de verbinding die voorbij kan gaan aan het gevoel van alleen. We hebben het allen zelf te doen, maar we hoeven het niet alleen te doen. Je bent welkom om samen met mij en anderen te praten en te delen over wat ons raakt in dit thema. Met een geleide meditatie zijn we vooraf eerst in stilte met dat wat ons verbindt in de dualiteit. Ik eindig deze avond met het geven van een kleine soundhealing waarin je mag ontspannen. Je lichaam kan daarin de release krijgen die het nodig heeft om