top of page

do 20 jun

|

Dordrecht

REIKI oefenavond YIN Energy

Aanwezig zijn in jezelf en voor jezelf is de essentie van de Reiki/YIN avonden. Je start met een verbindende ceremonie met meditatie en (mantra) zang. Daarna elkaar behandelen in twee-of drietallen. Deelname € 25,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
REIKI oefenavond YIN Energy
REIKI oefenavond YIN Energy

Tijd & Locatie

20 jun 2024, 20:00 – 23:00

Dordrecht, Hugo de Grootplein 1, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Reiki is YIN energy, YIN is Reiki energy

1x in de maand komen we samen om te genieten van de Reiki energie die we ontvangen en geven in een mooie liefdevolle sfeer.

Reiki is niets doen Reiki is ont-spannen Reiki is geven en ontvangen Reiki is de weg naar zelfrealisatie Reiki is YIN energie Reiki is voeding voor lichaam, geest en ziel

Ik heet je meer dan welkom wanneer je in bezit bent van Reiki 1, Reiki 2 of master.

Wat kan je verwachten?

Aanwezig zijn in jezelf en voor jezelf is de essentie van deze Reiki/YIN avonden.

Elke avond heeft een eigen thema met een verbindende en voedende start ceremonie met meditatie en (mantra) zang.

Vervolgens zullen we elkaar behandelen in twee of drie tallen afhankelijk van het aantal deelnemers per avond.

Tot slot: In mijn drie jarige HART opleiding ( Hart staat voor: Holistisch Reiki Therapeut)heb ik vele verdiepende meditaties, oefeningen en manieren geleerd die de Reiki nog waardevoller maken dan het al is. Via deze verdieping van Reiki open je een weg naar zelfrealisatie. De Reiki leer heeft vele mooie wegwijzers om tot deze zelfrealisatie te komen. Ik deel deze kennis graag met jou op deze oefen avonden.

De investering voor deze avonden is 25 euro. Dat is inclusief de startceremonie, verdiepende Reiki, versnapering en thee. Duur van de avond van 19 uur tot 22 uur

Lokatie: Nieuwe ruimte van WY centrum Coornhertstraat Dordrecht. Je vindt de parkeerplaats met gratis parkeren aan het einde van de Coornhertstraat links. Daar is ook de ingang van de Nieuwe Ruimte.

Aanmelden via https://bewusthart.nu/.../magie-van-yin-reiki-oefen-avonden/ of via de aanmeldknop.

Liefdevolle groet, Yvette

Meer weten over Reiki: Reiki is zoveel meer dan de handoplegging die in de volksmond het meest bekend is. Ik neem je mee in de diepe traditie van deze Rijke leer via de 7 ingangen van het ware Zelf, meditatievormen, en zelfonderzoek. Daarnaast leer ik je ook de verdiepings technieken van de voelbare krachtstroom van de Reiki 1 of 2. Je leert en ervaart wat energetisch leven voor jou kan betekenen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

De Japanse naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh', of in het Nederlands 'De Usui Reikimethode'. Reiki is een vorm van energieoverdracht naar jezelf en in verbinding met de eenheid van alles. De helende bronenergie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door Reiki te zijn wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt zelf ontwikkeling en groei in gang gezet. Als je weet hoe Reiki geeft of ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie.

Share This Event

bottom of page