top of page

do 23 jan

|

WY centrum 'Thuis'

Reiki oefenavond van Eugene en Yvette

Yvette Baan en Eugene de Schrijver nodigen je uit voor de maandelijkse Reiki oefenavond. Deze oefenavond kun je, wanneer je in het bezit bent van een Reiki 1 of 2 certificaat, samen met andere deelnemers je Reiki energie (weer) laten stromen. We behandelen op deze avond elkaar. Deelname 25,- p.p.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki oefenavond van Eugene en Yvette
Reiki oefenavond van Eugene en Yvette

Tijd & Locatie

23 jan 2020, 19:30 – 21:30

WY centrum 'Thuis', Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Yvette van WY centrum en Eugene de Schrijver nodigen je uit voor de maandelijkse Reiki oefenavond.

Een Reiki of energetische behandeling bestaat uit het in balans brengen van energie stromingen in je lichaam. Als je Reiki ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie. Vanuit het standpunt, alles is energie, alles is trilling, geef je de universele energie via jouw handen door aan die plekken in het lichaam die in onbalans zijn geraakt. Een Reiki behandeling wordt als zeer ontspannen ervaren en kan het lichaam ondersteuning bieden in het zelf helende vermogen, zowel fysiek, emotioneel als op geestelijk nivo. Blokkades die zich in de loop van je leven in de energiebanen opgehoopt hebben, kunnen vermoeidheid, fysieke pijn en of psychische klachten veroorzaken. Gezond zijn betekent dat je lichaam en geest in balans zijn. Reiki kan je daarbij helpen! Je leert (weer) te luisteren naar de taal van je lichaam en geest

Een energetische behandeling helpt je: ~open te staan voor je intuïtie. ~contact te maken met (ontkende) gevoelens in jezelf. ~energetische blokkades op te lossen. ~in je kracht te komen staan. ~je Zelf meer en meer te aanvaarden. ~contact te leggen met jouw diepere behoeften en verlangens, ze te herkennen en te uiten. ~te groeien en daarop te vertrouwen.

Een energetische behandeling: ~geeft diepe ontspanning, ruimte en rust. ~brengt energie in je lichaam daar waar het nodig is. ~ondersteund het zelf helend vermogen van het lichaam. ~ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en groei. ~brengt je dieper bij je innerlijk weten.

meer lezen: https://www.wycentrumvoorbewustzijn.nl/Reiki-1-cursus.html

Tijdens deze oefen avond kun je, wanneer je in het bezit bent van een Reiki 1 of 2 certificaat, samen met anderen mensen je Reiki energie (weer) laten stromen.

We behandelen op deze avond elkaar.

Eugene en Yvette zullen de avond inleiden en eventueel nieuwe technieken aanreiken.

WIJ kijken er naar uit deze avonden samen te begeleiden en heten jou meer dan welkom

Er is  plek voor 8 deelnemers!! Meld je aan via wycentrum@gmail.com

Inloop vanaf 19:15 uur Deelname 25 euro incl thee en fruit

LOKATIE WY centrum voor Bewust-Zijn Hugo de Grootlaan 85 Dordrecht 06-10257152

Share This Event

bottom of page