top of page

do 27 jun

|

Dordrecht

REIKI oefenavond met Klankschalen

Ingelaste avond op verzoek. Reiki met klankschalen geeft je een heerlijk ontspannen bad. Je geeft en ontvangt. Voor deze avond ben je welkom met reiki 1 of 2. We werken intuitief Deelname € 25,-

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
REIKI oefenavond met Klankschalen
REIKI oefenavond met Klankschalen

Tijd & Locatie

27 jun 2024, 19:00 – 22:00

Dordrecht, Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Reiki is YIN energy, YIN is Reiki energy

1x in de maand komen we samen om te genieten van de Reiki energie die we ontvangen en geven in een mooie liefdevolle sfeer.

Reiki is niets doen Reiki is ont-spannen Reiki is geven en ontvangen Reiki is de weg naar zelfrealisatie Reiki is YIN energie Reiki is voeding voor lichaam, geest en ziel

Ik heet je meer dan welkom wanneer je in bezit bent van Reiki 1, Reiki 2 of master.

Wat kan je verwachten?

Aanwezig zijn in jezelf en voor jezelf is de essentie van deze Reiki/YIN avonden.

Elke avond heeft een eigen thema met een verbindende en voedende start ceremonie met meditatie en (mantra) zang.

Vervolgens zullen we elkaar behandelen in twee of drie tallen afhankelijk van het aantal deelnemers per avond.

Donderdag 27 juni is er een special Reiki oefenavond met Klankschalen!

Tot slot: In mijn drie jarige HART opleiding ( Hart staat voor: Holistisch Reiki Therapeut)heb ik vele verdiepende meditaties, oefeningen en manieren geleerd die de Reiki nog waardevoller maken dan het al is. Via deze verdieping van Reiki open je een weg naar zelfrealisatie. De Reiki leer heeft vele mooie wegwijzers om tot deze zelfrealisatie te komen. Ik deel deze kennis graag met jou op deze oefen avonden.

De investering voor deze avonden is 25 euro. Dat is inclusief de startceremonie, verdiepende Reiki, versnapering en thee. 

Duur van de avond van 19 uur tot 22 uur

Lokatie:  Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht

Deze avond aanmelden via aanmeldknop

Liefdevolle groet, Yvette

Meer weten over Reiki: Reiki is zoveel meer dan de handoplegging die in de volksmond het meest bekend is. Ik neem je mee in de diepe traditie van deze Rijke leer via de 7 ingangen van het ware Zelf, meditatievormen, en zelfonderzoek. Daarnaast leer ik je ook de verdiepings technieken van de voelbare krachtstroom van de Reiki 1 of 2. Je leert en ervaart wat energetisch leven voor jou kan betekenen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau.

De Japanse naam luidt officieel 'Usui Shiku Ryoh', of in het Nederlands 'De Usui Reikimethode'. Reiki is een vorm van energieoverdracht naar jezelf en in verbinding met de eenheid van alles. De helende bronenergie werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Door Reiki te zijn wordt je zelfbewustzijn vergroot en daardoor wordt zelf ontwikkeling en groei in gang gezet. Als je weet hoe Reiki geeft of ontvangt, maak je verbinding met je oorspronkelijke energiebron en je natuurlijke resonantie.

Volgende keer: 5 sept, 3 okt, 7 nov, 12 dec

Share This Event

bottom of page