top of page

za 26 feb

|

WY centrum 'Thuis'

Reiki II -weekend bij WY centrum-

Je krijgt dit weekend de initiëring in Reiki II Je leert de drie Reiki symbolen en hoe je hiermee kunt werken bij het behandelen van jezelf en van een ander. Je leert tijd en afstand te overbruggen: het behandelen op afstand. Na afloop ontvang je het Reiki II certificaat. Deelname € 450,- p.p.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Reiki II -weekend bij WY centrum-
Reiki II -weekend bij WY centrum-

Tijd & Locatie

26 feb 2022, 10:00 – 27 feb 2022, 16:00

WY centrum 'Thuis', Hugo de Grootlaan 85, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Dit weekend is voor iedereen die  ingewijd is in de eerste graad van Reiki en daar al een half jaar of langer toegewijd aan is. 

Wat leer je in een Reiki II cursus? 

Yvette neemt je dit weekend mee naar meer en meer intuïtief volgen wat jouw energetische beweging is binnen de Reiki Traditie. Door middel van adem en meditatie technieken leer je dicht bij jezelf te blijven en in deze liefdevolle aandacht voor jezelf  deze universele Reiki energie nog krachtiger door te geven aan anderen. Zowel door directe aanraking maar ook op afstand. Yvette wordt ondersteund door één of twee assistenten.

Je leert de drie Reiki symbolen die afkomstig zijn uit de Japanse Zen Boeddhistische traditie. Wanneer je deze symbolen over gedragen krijgt kun je ze inzetten tijdens een behandeling 1 op 1 of met een afstandsbehandeling. Je verbindt jezelf daarmee als het ware nog meer als bij Reiki 1 met de helende kracht van je ware zelf. 

Net als bij Reiki 1 leer je Reiki II ook puur voor jezelf. Door Reiki groei je in jouw zelf bewust zijn. De helende kracht van de Reiki energie helpt je en leert je om te gaan met de situaties die je in je leven tegen komt. Door te leren op afstand te behandelen kun je ook jezelf of een situatie die moeilijk lastig  of pijnlijk is Reiki geven. De symbolen steunen je om meer in je kracht te staan. 

Wil jij dieper en intenser Reiki ervaren in je leven? Wil jij  anderen Reiki kunnen geven? Wil je niet alleen fysiek maar ook op afstand met de universele energie werken? Wil je een nog diepere staat van Ont-Spannen ervaren? Is jouw levensdoel meer en meer bewust worden en daarin zowel geestelijk als lichamelijk gezonder leven? 

Dan ben je welkom bij dit weekend. 

Wat kun je verwachten? Je krijgt dit weekend de initiëring in Reiki II Verder leer je dit weekend de drie Reiki symbolen, en hoe je hiermee kunt werken bij het behandelen van jezelf en het behandelen van een ander.  Ook leer je met Reiki II tijd en afstand te overbruggen: het behandelen op afstand.  Je leert adem en meditatie technieken die je helpen om gericht los te komen van belemmerende gedachten en overtuigingen, en om nog meer rust in je hoofd te vinden.  

We behandelen elkaar tijdens dit weekend met gebruik van de symbolen. We werken met een kleine groep mensen zodat er voldoende persoonlijke aandacht en ruimte is om met elkaar te delen.  

Deelname en inschrijven 

Deelname voor deze twee intensieve dagen 450 euro 

Dit is inclusief op twee dagen lunch thee en fruit. 

Er is max plek voor zes deelnemers.

 

Aanmelden via de aanmeldknop

Beide dagen van 10 tot 16 uur 

Lokatie: WY centrum voor Bewust-Zijn Hugo de Grootlaan 85, 3314AG Dordrecht 

Share This Event

bottom of page