top of page

do 24 okt

|

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw

Open Dag 25 jan 2020

WY centrum voor Bewust Zijn organiseert zaterdag 25 januari 2020 tussen 12.00u en 22.00u een Open Dag in De Nieuwe Ruimte aan het Hugo de Grootplein 1. Er is een doorlopend dagprogramma met korte kennismakingsworkshops waar gratis aan deel genomen kan worden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Open Dag 25 jan 2020
Open Dag 25 jan 2020

Tijd & Locatie

24 okt 2019, 14:00 – 20:00

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wij zijn heel blij met deze ruimte die beschikbaar is gekomen naast de ruimte die wij al hebben op de Hugo de Grootlaan 85. Het is van oorsprong een vergaderzaal in het voormalige NMI gebouw aan het Hugo de Grootplein in Dordrecht. We hebben deze ruimte geheel aangepast voor onze (groeps)activiteiten. Jezelf ontspannen en groeien in Bewust-Zijn is waar WY voor staat. Er wordt veel gewerkt met muziek-, zang- en dansbeleving, naast trainingen, meditatie, energiewerk en yoga.

De essentie van het leven zit hem vooral in open staan voor wat zicht aandient en waartoe jij je geroepen voelt. Daar willen wij alle ruimte aan bieden.

Wij bieden daarom belangstellenden de gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met deze Nieuwe Ruimte, de activiteiten, deelnemers en de docenten. Op 24 oktober staan de deuren wijd open voor volwassenen en kinderen. Er zijn deze dag drie zalen beschikbaar. Hierin vinden onder andere yoga, mantra zingen en lezingen plaats. Meer informatie over het volledige gratis dagprogramma vind je op www.wycentrumvoorbewustzijn.com . Vragen kunnen gesteld worden via wycentrum@gmail.com of 06-10257152

Share This Event

bottom of page