wo 02 jun.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

-ONLINE- Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Arjan en Mieke te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Deze keer online via Facebook, via live video. Een donatie is natuurlijk heel welkom.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
-ONLINE-   Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'

Tijd & Locatie

02 jun. 2021 19:30 – 21:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zijingang Coornhertstraat bij hek, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

************* DEZE AVOND IS EEN AANGEPASTE VERSIE; ONLINE EN ZONDER DEELNEMERS ***************

******EEN DONATIE IS IN DEZE TIJD ZEKER HEEL WELKOM. DAT KAN VIA ONDERSTAAND BETAALVERZOEK*****

Hoi! Wil je mij betalen? Ik heb een betaalverzoek gemaakt voor donatie voor WY centrum voor Bewust Zijn van € 10,00. Met aanpasbaar bedrag, https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=N8xEYi7PIO6Gwli3pdJ5AxBqeSza58rC

                                     Zie onze Facebookpagina WY centrum voor Bewust Zijn onder 'video' 

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Arjan Leushuis en/of Mieke van der Sijde te ervaren wat mantra's jou doen.

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met muziek en het zingen van de mantra's die resoneren met het thema wat in het moment resoneert met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als klankschalen het Harmonium, djembe, handpan, viool en ukelele.

De resonantie en