wo 03 mrt.

|

via Facebook live video

-online- Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Mieke van der Sijde te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Gratis via onze FB pagina-live video. Kleine donatie is zeker welkom.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
-online- Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'

Tijd & Locatie

03 mrt. 2021 19:45 – 21:45

via Facebook live video

Over het Evenement

on-line avond

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Mieke van der Sijde (viool en ukelele)  te ervaren wat mantra's jou doen.

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met muziek en het zingen van de mantra's die resoneren met het thema wat in het moment resoneert met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als klankschalen het harmonium, viool, drums en handpan.

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

Vooraf inschrijven is niet nodig. Een donatie stellen we zeker op prijs. Die komt ten goede aan de financiering van onze vaste kosten van onze zaal 'De Nieuwe Ruimte

 

Volgende avonden: 31 mrt -14 apr -12 mei -26 mei -30 jun

 *Yvette Baan is soundhealer en zingt met veel liefde mantra's, samen met Arjan en Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. Yvette: "Het zingen van mantra's heeft mijn hart gestolen op mijn reis