top of page

ma 30 mrt

|

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw

Moving Meditation -geannuleerd-

Wekelijks zijn er verschillende vormen van Moving Meditations die aangeboden worden. Ze hebben allemaal een verschillend bewegingskarakter en het kunnen zowel actieve, passieve, sociale als dans meditaties zijn. Zie info voor het thema van de week. Losse deelname 15,- (met kortingskaart 12,50)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Moving Meditation -geannuleerd-
Moving Meditation -geannuleerd-

Tijd & Locatie

30 mrt 2020, 10:00 – 12:00

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Yin Yang Dance Meditation

Oud en Nieuw. Yin en Yang. Vrouwelijk en Mannelijk. Zacht en Hard. Speels en Serieus. Vreugde en Verdriet. Al deze tegenstellingen kunnen niet zonder elkaar. In deze dansmeditatie ga je zowel de negativiteit als positiviteit dansen. Zonder oordeel, zonder tussenkomst van de mind. Alles mag er zijn.

Tijdstip: maandag van 10.00-12.00u  

Locatie: zaal de 'Nieuwe Ruimte' van WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht.  Ingang is  bij het hek op de hoek van de Coornhertstraat/Vlietweg. De Coornhertstraat is een zijstraat van de Hugo de Groot rotonde. Bus en trein op loopafstand.  

Investering: Losse meditatie € 15,00  Kortingskaart  € 125,- voor 10 x (ook te gebruiken voor diverse andere activiteiten van WY Centrum voor bewustzijn) of  € 62,50 voor 5x

Share This Event

bottom of page