top of page

ma 09 mrt

|

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw

Monday Morning Moving Meditation

Wekelijks zijn er verschillende vormen van Moving Meditations die aangeboden worden. Ze hebben allemaal een verschillend bewegingskarakter en het kunnen zowel actieve, passieve, sociale als dans meditaties zijn. Zie info voor het thema van de week. Losse deelname 15,- (met kortingskaart 12,50)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Monday Morning Moving Meditation
Monday Morning Moving Meditation

Tijd & Locatie

09 mrt 2020, 10:00 – 12:00

WY centrum 'Nieuwe Ruimte' in NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

 Quantum Light Breath 

De Quantum Light Breath (QLB) is een intensieve ademmeditatie op muziek. Door de combinatie van een volle diepe ademhaling en inspirerende muziek ga je een intens meditatieproces in. Je geeft jezelf een energiedouche en zuivert lichaam, geest en ziel. Oude emoties kunnen worden verwerkt en losgelaten. Het contact met de innerlijke stilte herstelt zich, waardoor natuurlijke heling kan plaatsvinden. Je pure levensenergie komt vrij. De adem verenigt je ieder moment opnieuw met het Hier en Nu.

Verwacht diepe en krachtige veranderingen. De QLB ruimt onzuiverheden uit de verschillende lagen van je wezen op, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Bij het beoefenen van de QLB is het belangrijk om je open te stellen voor het radicale idee dat alleen het nu bestaat. Het verleden is voor altijd voorbij. De toekomst komt nooit. Er is alleen dit moment en alleen dit moment is echt. Al het andere is denkbeeldig, een vorm van herinnering of fantasie. Maar als we er in geloven, kunnen fantasieën en herinneringen hetzelfde effect op ons hebben als waren ze echt. Bevrijding komt dan ook niet door iets te veranderen, maar door de illusies van het denken te doorzien. Het probleem is dat het denken in zichzelf gelooft, en dat wij weer geloven wat ons denken ons vertelt. De werkelijkheid gaat verloren, het nu wordt genegeerd. De QLB helpt je uit die illusie te ontwaken. Het nu komt weer tevoorschijn in al zijn kracht, levendigheid en schoonheid.

Tijdstip: maandag van 10.00-12.00u  

Locatie: zaal de 'Nieuwe Ruimte' van WY centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht.  Ingang is  bij het hek op de hoek van de Coornhertstraat/Vlietweg. De Coornhertstraat is een zijstraat van de Hugo de Groot rotonde. Bus en trein op loopafstand.  

Investering: Losse meditatie € 15,00  Kortingskaart  € 125,- voor 10 x (ook te gebruiken voor diverse andere activiteiten van WY Centrum voor bewustzijn) of  € 62,50 voor 5x

Share This Event

bottom of page