top of page

ma 20 jan

|

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw

Monday Morning Moving Meditation

Wekelijks zijn er verschillende vormen van Moving Meditations die aangeboden worden. Ze hebben allemaal een verschillend bewegingskarakter en het kunnen zowel actieve, passieve, sociale als dans meditaties zijn. Hoe fijn is het om op deze manier je (werk)week te beginnen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Monday Morning Moving Meditation
Monday Morning Moving Meditation

Tijd & Locatie

20 jan 2020, 00:39 – 0:54

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

0LET OP lokatie nieuwe ruimte COORNHERTSTRAAT hoek vlietweg. 

Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor velen van ons, die in een hectische Westerse maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s hebben, is dat vaak heel lastig. Er is dagelijks veel stress, en de bewegingen van ons lichaam plotseling stoppen en hardnekkige denkpatronen loslaten is voor veel mensen bijna ondoenlijk. 

Moving meditaties is erop gericht dat via kleine en/of grotere bewegingen het lichaam opgebouwde spanning loslaat en vanuit daar de mind langzaam stiller wordt. Overigens hoeft het niet per sé stil te worden in je hoofd. Ervaring leert dat er ook bijzondere creativiteit en inzichten kunnen komen in deze stilte momenten. 

Wekelijks zijn er verschillende vormen van Moving Meditations die aangeboden worden. Ze hebben allemaal een verschillend bewegingskarakter en het kunnen zowel actieve, passieve, sociale als dans meditaties zijn. 

Hoe fijn is het om op deze manier je (werk)week te beginnen.  Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een flesje water mee. 

Praktisch: Elke maandag van 10.00-12.00u  Locatie: Groepsruimte van WY Centrum voor bewustzijn  Ingang is  bij het hek op de hoek van de Coornhertstraat/Vlietweg. De Coornhertstraat is een zijstraat van de Hugo de Groot rotonde. Bus en trein op loopafstand.  

Investering: Losse meditatie € 17,50 Kortingskaart 10 x (ook te gebruiken voor diverse andere activiteiten van WY Centrum voor bewustzijn) €150 

Share This Event

bottom of page