top of page

do 12 dec

|

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw

Mantradans

Dansend op de muziek waarbij de tekst van de mantra's met de beamer wordt geprojecteerd, zodat je ook geen papier (en of bril) nodig hebt om te lezen kun je heerlijk genieten. Je lichaam volgen en je laten meevoeren op de trillingen van de woorden in het sanskriet.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantradans
Mantradans

Tijd & Locatie

12 dec 2019, 19:30 – 21:30

WY centrum voor Bewust-Zijn / NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zij ingang Coornhertstraat, 3314 AG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Bij  het zingen van mantra's gebeurt het vaak al als vanzelf, dat je lichaam gaat mee-resoneren op de muziek. Stil zitten lukt dan vaak niet, het lichaam wil in beweging komen.  Hoe mooi is het dan ook als we mantra's en dans samen laten komen in de mantra-dans.   Dansend op de muziek waarbij de tekst van de mantra's met de beamer wordt geprojecteerd, zodat je ook geen papier (en of bril) nodig hebt om te lezen kun je heerlijk genieten. Je lichaam volgen en je laten meevoeren op de trillingen van de woorden in het sanskriet. 

Deze mantra dansavonden worden gehouden in 'De Nieuwe Ruimte' aan de Hugo de Grootplein 1 (LET OP!! ingang hoek Coornhertstraat / Vlietweg. Daar ook parkeren!!! 

Aanmelden: https://forms.gle/m9eGB2buKV2CsH3p9 

Deur open: vanaf 19.15 Aanvang: 19.30u Einde: 21.30u  

Meer informatie of vragen: info@wycentrum.nl of bel met Wim of Yvette op telefoonnummer 06 10257152 

Losse deelname: € 20 Met kortingskaart: € 15  De kortingskaart kost 150 euro voor 10 activiteiten. ( 3 mnd geldig) of 75 euro voor 5 activiteiten (2 mnd geldig)

Share This Event

bottom of page