top of page

vr 13 nov

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Mantra meditatie inspiratie - wordt online na de online yoga nidrales -

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra meditatie inspiratie - wordt online na de online yoga nidrales -
Mantra meditatie inspiratie - wordt online na de online yoga nidrales -

Tijd & Locatie

13 nov 2020 21:00 – 22:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, Nieuwe Ruimte, bij hek Coornhertstraat, Dordrecht

Over het Evenement

Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht  naar onze innerlijke energiestromen. 

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen.  Je raakt je stille middelpunt door te zingen te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, djembe en gitaar. 

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent. 

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten. 

Wij, Wim en Yvette, kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

Let op: naw locatie zaal Nieuwe Ruimte (ivm coronakaders)   ook online mee te beleven via zoom.

Inloop vanaf 19.45  Mantra's zingen 20:00-21:30  Neem zelf wat te drinken mee. Na afloop is er tijd om even na te zitten.

Deelname: kortingskaart of donatiebasis

Share This Event

bottom of page