top of page

vr 30 okt

|

De Nieuwe Ruimte van WY

Mantra meditatie inspiratie

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra meditatie inspiratie
Mantra meditatie inspiratie

Tijd & Locatie

30 okt 2020, 20:00 – 21:30

De Nieuwe Ruimte van WY, NMI gebouw, zij ingang Coornhertstraat bij hek, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht  naar onze innerlijke energiestromen. 

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen.  Je raakt je stille middelpunt door te zingen te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, djembe en gitaar. 

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent. 

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten. 

Wij, Wim en Yvette, kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

Let op: locatie zaal Nieuwe Ruimte (ivm coronakaders)   

Inloop vanaf 19.45  Mantra's zingen 20:00-21:30  Neem zelf wat te drinken mee. Na afloop is er tijd om even na te zitten.

Deelname: 10,00 met kortingskaart, 12,50 losse keer of (bij kleine beurs) op donatiebasis

Share This Event

bottom of page