di 12 okt.

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Mantra, meditatie en soundhealing

Live muziek, zang en soundhealing met Wim, Yvette, Mieke en Arjan. Een muzikale avond ondersteunt met percussie, harmonium, viool, ukelele, handpan en vele andere mooie instrumenten. deelname 20,- (met smalle beurs is een donatie ook ok.)

Bedankt voor je aanmelding!
aanmelding gelukt
Mantra, meditatie en soundhealing

Tijd & Locatie

12 okt. 2021 19:00 – 22:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zijingang Coornhertstraat bij hek, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Live muziek, zang en soundhealing met Wim, Yvette en Arjan.

Een muzikale avond ondersteunt met percussie, harmonium, handpan en vele andere mooie instrumenten.

deelname 20,-  (met smalle beurs is een donatie ook ok.)

We mediteren, reciteren mantra's en zullen je inspireren tot contact maken met jouw ware zelf. In deze drie uur zul je je bronessentie ervaren en daarin de rust en ontspanning creëren in body mind and soul.

Laat je meevoeren met deze wereldse muziek en zang. Dans, beweeg, mediteer, reciteer in verbinding met jouw zelf en de anderen.

Ervaar wat deze avond jou brengt om de balans, liefde en vreugde in jezelf terug te vinden of aan te raken in een wereld waarin we uitgedaagd worden

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met muziek en het zingen van de mantra's 

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

LOKATIE:  zij ingang NMI gebouw, zaal De Nieuwe Ruimte, hoek Coornhertstraat/Vlietweg (bij het hek), 3314EG Dordrecht

Gratis parkeren op eigen terrein.

Deur open 18.45 uur.  Mantra's zingen van 19:00 uur tot 22:00 uur. 

Deelname:  20.-  

Heb je een smalle beurs dan is op donatie basis meedoen mogelijk.