top of page

wo 22 sep

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Mantra, meditatie en soundhealing

Live muziek, zang en soundhealing met Wim, Yvette en Arjan. Een muzikale avond ondersteunt met percussie, harmonium, handpan en vele andere mooie instrumenten. deelname 20,- (met smalle beurs is een donatie ook ok.)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra, meditatie en soundhealing
Mantra, meditatie en soundhealing

Tijd & Locatie

22 sep 2021, 19:00 – 22:00

WY centrum voor Bewust-Zijn, NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zijingang Coornhertstraat bij hek, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Live muziek, zang en soundhealing met Wim, Yvette en Arjan.

Een muzikale avond ondersteunt met percussie, harmonium, handpan en vele andere mooie instrumenten.

deelname 20,-  (met smalle beurs is een donatie ook ok.)

We mediteren, reciteren mantra's en zullen je inspireren tot contact maken met jouw ware zelf. In deze drie uur zul je je bronessentie ervaren en daarin de rust en ontspanning creëren in body mind and soul.

Laat je meevoeren met deze wereldse muziek en zang. Dans, beweeg, mediteer, reciteer in verbinding met jouw zelf en de anderen.

Ervaar wat deze avond jou brengt om de balans, liefde en vreugde in jezelf terug te vinden of aan te raken in een wereld waarin we uitgedaagd worden

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met muziek en het zingen van de mantra's 

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

LOKATIE:  zij ingang NMI gebouw, zaal De Nieuwe Ruimte, hoek Coornhertstraat/Vlietweg (bij het hek), 3314EG Dordrecht

Gratis parkeren op eigen terrein.

Deur open 18.45 uur.  Mantra's zingen van 19:00 uur tot 22:00 uur. 

Deelname:  20.-  

Heb je een smalle beurs dan is op donatie basis meedoen mogelijk. Richtprijs dan 10,-  Vooraf graag aangeven.

Bij betaling (je ontvangt een betaalverzoek als je aanmeldt) is je inschrijving definitief.

*Yvette Baan is soundhealer en zingt met veel liefde mantra's, samen met Arjan en Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. Yvette: "Het zingen van mantra's heeft mijn hart gestolen op mijn reis naar meer zelf-bewustzijn en innerlijke vrede. Het werken met klanken, mantra's en meditatie brengen mij ontspanning en helder inzicht. Dit te kunnen en mogen delen is a beautiful present. Singing and making music is my way of living love."

*Wim Danckaarts is al vele jaren internationaal dansdocent en heeft een grote voorliefde voor muziek uit alle delen van de wereld. Hij speelde verder lang in een percussiegroep en is klankwerker. Mantra zingen heeft hij sinds een jaar of zes omarmd. Wim: "Muziek en dans kunnen mij zo in vervoering brengen, dat het lijkt alsof ik één word met de muziek. Juist ook mantra's voeren me mee, ze zijn echt wiegenliedjes voor mijn geest."

*Arjan Leushuis is een bevlogen handpan speler die met zijn muziek mensen meeneemt in een meditatieve staat van zijn. Daar waar je gedachteloos en vrij kan zijn. Enkel door makkelijk te gaan zitten of liggen en je over te geven aan de muzikale resonantie van de handpan, kan het zomaar zijn dat er van alles bij je gebeurt. Gedachten/beelden die voorbij drijven, gevoelens die naar de oppervlakte komen en aandacht mogen krijgen.  Door ze enkel waar te nemen wanneer je je mee laat voeren op de helende klanken van de muziek. Arjan: "Ik doe niets liever dan handpan spelen en de combinatie met mantra zingen en de afstemming daarin laat mij dieper zakken."

Reactie deelnemers:

-Naar de mantra-avond geweest en in een warm bad terechtgekomen, wat een zalige ontvangst, liefde en warmte gevoeld. Yvette geeft de avond met de juiste intentie, met respect voor de mantra en haar betekenis, ik heb genoten en probeer zo vaak mogelijk te komen, een aanrader voor diegenen die net als ik een jarenlange ervaring hebben met mantra zingen maar ook juist voor mannen/vrouwen wiens eerste ervaring het zal zijn, want zoals zij het geeft, is het de mooiste ervaring om mee kennis te kunnen maken. xxx Monique

-Het was weer genieten, ik stapte binnen (ietwat aan de late kant) en er zat al een grote groep mensen, en ook nu weer het warme bad-gevoel, het in-liefde ontvangen worden door de warmte van Yvette en Wim. Ik zit in een moeilijke periode van mijn leven, en ik ben intens dankbaar met dit mooie cadeau, mij gegeven door Yvette en Wim, door puur hun, zich-zelf "Zijn", En het mooie is dat zij zich daar niet van bewust zijn, ze zijn gewoon, zo, twee schatten van mensen, vol liefde en warmte naar anderen, ik zit hier nog steeds met een wauw-gevoel..ik reed naar huis door de stromende regen, luidkeels chantend, werd drijfnat tot op mijn huid en......genoot!

Share This Event

bottom of page