vr 26 jun.

|

Stayokay Dordrecht

Mantra Meditatie en Inspiratie speciale editie in de natuur

Voorproefje...WY in de tent!!!! In een mooie grote party tent, buiten in de natuur op de camping van Stayokay in Dordrecht verzorgen Wim en Yvette een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. € 15 via betaalverzoek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra Meditatie en Inspiratie speciale editie in de natuur

Tijd & Locatie

26 jun. 2020 18:30 – 21:30

Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Eventueel onder het dak van een grote partytent deze keer, maar verder buiten in de natuur op de camping van Stayokay in Dordrecht, verzorgen Wim en Yvette een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. 

Het vuur en de liefde, passie en overgave in het mannelijk (shiva) en vrouwelijk (shakti) in volledige aandacht met onze bron essentie. Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht  naar deze innerlijke energiestromen.  

Wij nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is. 

Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, drum en gitaar.  

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.  

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.  

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.  

review: "Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's k