top of page

vr 26 jun

|

Stayokay Dordrecht

Mantra Meditatie en Inspiratie speciale editie in de natuur

Voorproefje...WY in de tent!!!! In een mooie grote party tent, buiten in de natuur op de camping van Stayokay in Dordrecht verzorgen Wim en Yvette een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. € 15 via betaalverzoek

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra Meditatie en Inspiratie speciale editie in de natuur
Mantra Meditatie en Inspiratie speciale editie in de natuur

Tijd & Locatie

26 jun 2020 18:30 – 21:30

Stayokay Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Eventueel onder het dak van een grote partytent deze keer, maar verder buiten in de natuur op de camping van Stayokay in Dordrecht, verzorgen Wim en Yvette een mooie mantra avond geheel in het teken van onze reis naar binnen. 

Het vuur en de liefde, passie en overgave in het mannelijk (shiva) en vrouwelijk (shakti) in volledige aandacht met onze bron essentie. Dmv klank en muziek gaan we op ontdekkingstocht  naar deze innerlijke energiestromen.  

Wij nodigen je van harte uit om te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met de mantra's die resoneren met het thema wat op dat moment klopt met de energie die aanwezig is. 

Met elkaar genieten we van de mooie klanken van deze healing mantra's en de klanken van verschillende instrumenten als klankschalen, het harmonium, drum en gitaar.  

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van het zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.  

Laat je door het zingen van mantra's meenemen op die reis naar binnen met klank, zang, muziek en meditatie en kijk ernaar uit jezelf daar in de bron van je bestaan te ontmoeten.  

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.  

review: "Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."  

Inloop 18:30 uur.  Mantra's zingen van 19:00 uur tot 21:00 uur Deelname: 15,00 euro voor deze losse keer.  

 ♥ Yvette Baan is soundhealer en zingt inmiddels alweer zo'n vijf jaar mantra's samen met haar partner Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht.  Yvette:  "Al vele jaren geef ik met veel liefde soundhealing en dansworkshops aan kinderen en volwassenen. Het zingen van Mantra's heeft mijn hart gestolen op mijn reis naar meer zelf-bewustzijn en innerlijke vrede. Het werken met klanken, mantra's en energetisch werk brengen mij ontspanning en  helder inzicht. Dit te kunnen en mogen delen is "a beautiful present."  

♥ Wim Danckaarts is al vele jaren internationaal dansdocent en heeft een grote voorliefde voor muziek uit alle delen van de wereld. Hij speelde verder lang in een percussiegroep en is klankwerker. Mantra zingen heeft hij sinds een jaar of vijf omarmd.  Wim: 'Muziek en dans kunnen mij zo in vervoering brengen, dat het lijkt alsof ik één word met de muziek. Juist ook mantra's voeren me mee, ze zijn echt wiegeliedjes voor mijn geest."   

Andere reactie deelnemers: 

Naar de mantra-avond geweest en in een warm bad terechtgekomen, wat een zalige ontvangst, liefde en warmte gevoeld. Yvette geeft de avond met de juiste intentie, met respect voor de mantra en haar betekenis, ik heb genoten en probeer zo vaak mogelijk te komen, een aanrader voor diegenen die net als ik een jarenlange ervaring hebben met mantrazingen maar ook juist voor mannen/vrouwen wiens eerste ervaring het zal zijn, want zoals zij het geeft, is het de mooiste ervaring om mee kennis te kunnen maken. xxx Monique  

Het was weer genieten, in het inmiddels verbouwde centrum is het zo ruim geworden, ik stapte binnen (ietwat aan de late kant) en er zat al een grote groep mensen, en ook nu weer het warme bad-gevoel, het in-liefde ontvangen worden door de warmte van Yvette en Wim. Ik zit in een moeilijke periode van mijn leven, en ik ben intens dankbaar met dit mooie cadeau, mij gegeven door Yvette en Wim, door puur hun, zich-zelf "Zijn", En het mooie is dat zij zich daar niet van bewust zijn, ze zijn gewoon, zo, twee schatten van mensen, vol liefde en warmte naar anderen, ik zit hier nog steeds met een wauw-gevoel..ik reed naar huis door de stromende regen, luidkeels chantend, werd drijfnat tot op mijn huid en......genoot!

Aanmelden vooraf moet oiv het coronabeleid. Maximaal aantal personen bij onaangenaam weer.

Inschrijven via:  de aanmeldknop of via wycentrum@gmail.com    

 

Share This Event

bottom of page