top of page

wo 20 jan

|

WY centrum voor Bewust-Zijn

Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Arjan Leushuis te ervaren wat Mantra's jou doen. Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Deelname 15,- (12,50 met kortingkaart; op donatie basis bij een kleine beurs)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'
Mantra meditatie en inspiratie 'Be in the moment'

Tijd & Locatie

20 jan 2021, 19:45 – 21:45

WY centrum voor Bewust-Zijn, NMI gebouw, Hugo de Grootplein 1, zijingang Coornhertstraat bij hek, 3314 EG Dordrecht, Nederland

Over het Evenement

Wim en Yvette nodigen je van harte uit om samen met Arjan Leushuis te ervaren wat mantra's jou doen.

Je raakt je stille middelpunt door te zingen en te mediteren. Wij inspireren je met muziek en het zingen van de mantra's die resoneren met het thema wat in het moment resoneert met de energie die aanwezig is. Met elkaar genieten we van de mooie klanken van de healing mantra's en de muziek van verschillende instrumenten als klankschalen het Harmonium, djembe en handpan.

De resonantie en betekenis van de mantra's zullen je in verbinding brengen met de vreugde van enkel hoeven zijn en je uitnodigen in vol-ledige aandacht en aanwezigheid contact te maken met elk stukje van wie je werkelijk bent.

Wij kijken uit naar de ontmoeting met jou.

review:

"Het is zo heerlijk om je in de zachte kussens van de mooie ruimte van WY centrum te laten zakken en te genieten van de mooie mantra's. Luisteren alleen is al geweldig, maar als je de mantra's kent en je kunt met je ogen dicht mee zingen, dan gebeurt er iets bijzonders, iets magisch."

Meer informatie en vooraf inschrijven: via wycentrum@gmail.com of via de aanmeldknop

LOKATIE:  zij ingang NMI gebouw, zaal De Nieuwe Ruimte, hoek Coornhertstraat/Vlietweg (bij het hek), 3314EG Dordrecht 

Gratis parkeren op eigen terrein.

Deur open 19:45 uur. Mantra's zingen van 20:00 uur tot 21:30 uur. Na afloop thee en even nazitten.

Deelname: 12,50 euro per keer met voordeelkaart (kaart te koop op de avond zelf 5x = 62,50) 

15,00 voor losse deelname. 

Op donatie basis meedoen is mogelijk. Vooraf graag aangeven.

Volgende avonden: 3 feb -3 mrt -31 mrt -14 apr -12 mei -26 mei -30 jun

 *Yvette Baan is soundhealer en zingt met veel liefde mantra's, samen met Arjan en Wim in hun centrum voor Bewust-Zijn in Dordrecht. Yvette: "Het zingen van mantra's heeft mijn hart gestolen op mijn reis naar meer zelf-bewustzijn en innerlijke vrede. Het werken met klanken, mantra's en meditatie brengen mij ontspanning en helder inzicht. Dit te kunnen en mogen delen is a beautiful present. Singing and making music is my way of living love."

 *Wim Danckaarts is al vele jaren internationaal dansdocent en heeft een grote voorliefde voor muziek uit alle delen van de wereld. Hij speelde verder lang in een percussiegroep en is klankwerker. Mantra zingen heeft hij sinds een jaar of zes omarmd. Wim: "Muziek en dans kunnen mij zo in vervoering brengen, dat het lijkt alsof ik één word met de muziek. Juist ook mantra's voeren me mee, ze zijn echt wiegeliedjes voor mijn geest."

 

*Arjan Leushuis is een bevlogen handpan speler die met zijn muziek mensen meeneemt in een meditatieve staat van zijn. Daar waar je gedachteloos en vrij kan zijn. Enkel door makkelijk te gaan zitten of liggen en je over te geven aan de muzikale resonantie van de handpan, kan het zomaar zijn dat er van alles bij je gebeurt. Gedachten/beelden die voorbij drijven, gevoelens die naar de oppervlakte komen en aandacht mogen krijgen.  Door ze enkel waar te nemen wanneer je je mee laat voeren op de helende klanken van de muziek. Arjan: "Ik doe niets liever dan handpan spelen en de combinatie met mantra zingen en de afstemming daarin laat mij dieper zakken."

Reactie deelnemers: 

-Naar de mantra-avond geweest en in een warm bad terechtgekomen, wat een zalige ontvangst, liefde en warmte gevoeld. Yvette geeft de avond met de juiste intentie, met respect voor de mantra en haar betekenis, ik heb genoten en probeer zo vaak mogelijk te komen, een aanrader voor diegenen die net als ik een jarenlange ervaring hebben met mantra zingen maar ook juist voor mannen/vrouwen wiens eerste ervaring het zal zijn, want zoals zij het geeft, is het de mooiste ervaring om mee kennis te kunnen maken. xxx Monique

-Het was weer genieten, ik stapte binnen (ietwat aan de late kant) en er zat al een grote groep mensen, en ook nu weer het warme bad-gevoel, het in-liefde ontvangen worden door de warmte van Yvette en Wim. Ik zit in een moeilijke periode van mijn leven, en ik ben intens dankbaar met dit mooie cadeau, mij gegeven door Yvette en Wim, door puur hun, zich-zelf "Zijn", En het mooie is dat zij zich daar niet van bewust zijn, ze zijn gewoon, zo, twee schatten van mensen, vol liefde en warmte naar anderen, ik zit hier nog steeds met een wauw-gevoel..ik reed naar huis door de stromende regen, luidkeels chantend, werd drijfnat tot op mijn huid en......genoot!

Share This Event

bottom of page